دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مرداد 1402 - 08:54
تازه‌های نشر دانشگاه آزاد اسلامی؛

انتشار «انسان معنوی» و «بررسی تطبیقی اندیشه‌های شاعران ادبیات فارسی»

انتشار «انسان معنوی» و «بررسی تطبیقی اندیشه‌های شاعران ادبیات فارسی»
کتاب «انسان معنوی» و «بررسی تطبیقی اندیشه‌های وین دایر و شاعران ادبیات فارسی» به قلم چهار عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به چاپ رسیدند.
کد خبر : 862240

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کتاب «انسان معنوی» به قلم دو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان به چاپ رسید.

کتاب «انسان معنوی» (به همراه اشارات به ادبیات گران‌سنگ فارسی) به قلم محمد باقر نصرالله‌نژاد و سیاوش مرشدی - دو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان - به چاپ رسید.

چاپ 2 کتاب به دست 4 عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گرگان

کتاب انسان معنوی که توسط نشر بید در تهران (۱۴۰۲) به چاپ رسیده، دربردارنده فصول «درآمدی بر انسان معنوی»،«کوانتوم»،«دیدگاه و نظریه دکتر جو دیسپنزا»،«آگهی و شهود انسان معنوی»،«سکوت، شهود، مراقبه و دیدگاه مولانا در این باره»،«روح، اصالت و ماهیت آن»،«در بانک خیرخواهی پس‌انداز کنید»،«وجود متعالی انسان»،«غلبه بر منیت و نفس‌پرستی»،«مبارزه با عقیده» و «رؤیا وجود ندارد» که از موانع رسیدن به معنویت است.

چاپ کتاب «بررسی تطبیقی اندیشه‌های وین دایر»

جدیدترین کتاب دو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان با عنوان «بررسی تطبیقی اندیشه‌های وین دایر و شاعران ادبیات فارسی» به چاپ رسید.

این کتاب جدیدترین کتاب محمدباقر نصرالله‌نژاد و سیاوش مرشدی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان با نام «بررسی تطبیقی اندیشه‌های وین دایر و شاعران ادبیات فارسی» نشر فرجامین سخن تهران به چاپ رسید.

در این اثر به تأثیر اندیشه‌های شاعران بزرگ ادبیات فارسی مانند مولانا، سعدی، حافظ، نظامی گنجوی و... بر یکی از بزرگ‌ترین اندیشمندان و متفکران خودشناسی و فراروانشناسی غرب یعنی روانشاد وین دایر پرداخته است.

این اندیشمند در جهان دارای شهرت فراوان و تجدید چاپ ترجمه فارسی کتاب‌های او در ایران حتی به بیش از صد بار رسیده. او با ادبیات فارسی آشنایی کامل داشته و در آثارش این تأثیر را بازتاب داده و در کتاب برای نخستین‌بار به طور مفصل به این مطلب پرداخته است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب