یک کارگردان تئاتر: جامعه امروز ما به تئاتر اجتماعی و توجه به جوانان نیاز دارد
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایش «متساویالساقین» به نویسندگی عمادالدین رجبلو و کارگردانی مشترک فضلالله عمرانی و پژمان برزگر تا سیزدهم مرداد ساعت ۱۹:۳۰ در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه است.
پژمان برزگر و فضل الله عمرانی کارگردانی این نمایش را به طور مشترک بر عهده دارند.
پژمان برزگر کارگردان در گفت وگو با آنا با اشاره به اهمیت نمایشنامه برای تولید یک اثر نمایشی گفت: قطعا انتخاب به جا و درست یک نمایشنامه بیشتر راه تولید را برای کارگردان هموار می کند. هرچقدر که متن جای کار بیشتری داشته باشد و فضا و سبک خاصی را که کارگردان به دنبال آن است، درون خودش حفظ کرده باشد، خلاقیتهای کارگردانی هم چند برابر میشود و کارگردان با چالشهای جدیدی برای به صحنه بردن آن روبرو میشود.
وی ادامه داد: ما برای نمایش «متساویالساقین» با چالشهایی زیادی درطول تمرین روبرو شدیم که قطعا یکی ازمهمترین آنها بحث مالی بود به عنوان مثال کوچکترین آنها هزینه زیاد محل تمرین در طولانی مدت.
این هنرمند افزود: اما مهمترین چالش ما اجرا کردن نمایش آن هم درشرایط فعلی تئاتر بود. اینکه چطور پیش برویم، چه تمرینهایی داشته باشیم. چقدر از مشکلات شخصی بگذریم. با خوانوادههایمان که مخالف کار کردن ما هستند؛ بجنگیم... خلاصه اینکه با موانع پیش رو چطور کنار بیاییم تا اجرایی داشته باشیم که به همه مخاطبان احترام گذاشته شود و راضی از سالن بیرون بروند.
وی بیان کرد: به نظر من «متساویالساقین» نه تنها دغدغه روز بلکه دغدغه گذشته، حال و آینده ماست. چون که ما هنوزهم یاد نگرفتهایم چطور این گونه مشکلات را شناسایی و حل کنیم.
برزگر گفت: به نظر من نمایشهایی که بیانگر دغدغههای روز جامعه هستند باید بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و روی صحنه بروند.
وی با تشکر از اعضای گروهش مطرح کرد: از تمامی بازیگران و دیگر اعضای گروه ممنونم که در کنار ما بودند تا بتوانیم در این شرایط خاص و خیلی سخت نمایشی همسو با دغدغههای جامعه تولید کنیم و به اجرا برسانیم.
برزگر در پایان گفت: امیدوارم در تئاتر بیشتر از جوانان حمایت شود و کمتر به سمت اسامی مشهورو سلبریتی سوق داده شویم. اگر قرار است با بیتوجهی به نسل جوان فقط به تعدادی از هنرمندان مطرح در این حوزه بسنده کنیم درآینده به خاطر چه کسانی وارد سالن خواهیم شد و این اصلا خوب نیست.
انتهای پیام/