دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

۱۴۰۰ هکتار از باغات استان تهران شناسنامه‌دار شد

۱۴۰۰ هکتار از باغات استان تهران شناسنامه‌دار شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از اجرای طرح شناسنامه‌دار کردن باغات این استان خبر داد و گفت: تاکنون این طرح در بالغ بر ۱۴۰۰ هکتار از باغات اجرایی شده و روند اجرا در سایر مناطق ادامه دارد.
کد خبر : 860581

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، جبرئیل برادری سطح باغات استان تهران را ۵۴ هزارو ۷۳۴ هکتار معادل حدود ۲۶درصد کل زمین‌های کشاورزی استان دانست و افزود: استان تهران از نظرتولید سیب رتبه چهارم کشور و در تولید گیلاس، زردآلو و گوجه سبز رتبه یکم کشور به شمار می‌رود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اظهار داشت: باتوجه به ابلاغیه وزارت جهاد کشاورزی که اعلام قیمت‌های خرید تضمینی محصولات باغبانی را مشروط بر رعایت استاندارد‌های سلامت محصولات دانسته و با توجه به ضرورت ساماندهی و دسترسی به اطلاعات تولیدکنندگان حوزه باغبانی به صورت مستمر در مراحل مختلف تولید، فرآوری، حمل و نقل و بازار به ویژه پایش عدم آلودگی محل تولید به آفات و بیماری‌های قرنطینه‌ای و باقیمانده سموم بنا به درخواست کشور‌های هدف صادراتی، صدور شناسنامه باغات ضرورت یافت.

برادری با اشاره به ابلاغ دستورالعمل نحوه صدور شناسنامه‌دار کردن واحد‌های تولیدی زیربخش باغبانی توسط معاون وزیر در امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: به دنبال این دستورالعمل، جلسات هفتگی در مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان‌های تابعه به منظور بررسی شیوه نامه برگزار شد که تاکنون روند اجرای این طرح در ۱۰ شهرستان استان کلید خورده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران ادامه داد: به این ترتیب شهرستان ورامین با۷۱۰هکتار، پاکدشت با ۲۵۳هکتار و شهرستان‌های فیروزکوه و ورامین با ۱۶۰هکتار باغات شناسنامه دار شده، بیشترین میزان اجرای این طرح را در استان تهران به خود اختصاص داده اند.

برادری تصریح کرد: بنابرمصوبات ابلاغی هفتمین جلسه کمیته راهبردی صدور شناســنامه برای واحـدهای بهره برداری زیربخش باغبـانی، از ابتدای فروردین ماه امسال تخصـیص کلیه خدمات و تسهیلات، یارانه‌های دولتی و تعرفه‌های آب و برق و گاز و سوخت و تمدیـد مجوز‌های برداشت آب به بهره برداران زیربخش باغبانی صـرفاً با شناسنامه واحد‌های بهره برداری و کد ۱۸ رقمی محصول ارائه می‌شود.

وی شناسنامه‌دار کردن باغات را گامی برای توسعه و استانداردسازی تولیدات دانست و افزود: کشاورزان با مراجعه به ظام صنفی کشاورزی نسبت به شناسنامه دار کردن باغات اقدام‌کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب