عصر جدید تزئینات ساختمان با هوش مصنوعی
آیدا چودار میلانی رئیس اتحادیه تزئینات ساختمان در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: استفاده از هوش مصنوعی در طراحی و تزئین ساختمان میتواند بسیار مفید واقع باشد، اما استفاده از این نوآوری باید با نظارت اتحادیه انجام شود.
به گفته این مسئول صنفی؛ به کارگیری هوش مصنوعی در تزئینات ساختمان یکی از اهداف مهم در راستای تحقق رفاه و خدماتدهی به مشتریان است. محصولات فناورانه امروز یکی از مولفه های اصلی طراحیهای داخلی ساختمان است که در این بین شرکتهای نوظهور و فعال در زمینه دانشبنیان می توانند کمک زیادی به این رسته شغلی داشته باشند.
چودار میلانی ادامه داد: برخی از محصولات فناورانه در حوزه تزئینات ساختمان باعث کاهش هزینههای جاری در این بخش شده و امکان استفاده بیشتر از این تولیدات می تواند تا حد زیادی از هدررفت انرژی، هزینه و سایر موارد جلوگیری کند.
رئیس اتحادیه تزئینات ساختمان ادامه داد: امروز نورپردازی، پارتیشن، کاغذ دیواری، موکت، شیشه لمینت و مواردهای دیگر در تزئینات ساختمان به واسطه علم نوین، دوره جدیدی با استفاده از هوش مصنوعی در این بخش ایجاد کرده است.
عرضه نوآوری و علم روزبه تزئینات ساختمان
وی با تأکید بر ضرورت استفاده از دانش و فناوریهای نوین برای تزئینات ساختمان اظهار کرد: با توجه به تغییر سلیقه مشتریان حضور هوش مصنوعی در بخش تزئینات ساختمان الزامی وعصر جدیدی از خدماتدهی با این روش، آغاز شده است. اما متأسفانه در حال حاضر نتوانستهایم از پتانسیل شرکتهای دانشبنیان برای این رسته صنفی بهرهمند شویم، اما تلاش براین است که بهمرورزمان نوآوری و علم روز را به این عرصه بیاوریم.
چودار میلانی با تأکید بر ضرورت فعالیت واحدهای دارای پروانه کسب در این بازار تصریح کرد: واحدهای صنفی فاقد پروانه توسط بازرسان شناسایی میشوند. این واحدها برای ادامه فعالیت نیاز به اخذ پروانه کسب دارند تا بتوانیم در صورت بروز مشکل میان مصرفکننده و صنوف در قبال آنها پاسخگو باشیم.
نظارت بر عملکرد فعالیت واحدها در حیطه اختیارات اتحادیه قرار بگیرد
رئیس اتحادیه تزئینات ساختمان در پاسخ به این سؤال که آیا فعالان عرصه تزئینات ساختمان که در شبکههای مجازی تحتنظر اتحادیه فعالیت میکنند یا خیر؟ خاطرنشان کرد: فعالیت این واحدهای صنفی زیر نظر اتحادیه نیستند و این واحدها بهدوراز چشم اتحادیه فعالیت میکنند، اما در تلاش هستیم تا بتوانیم نظارت بر عملکرد فعالیت این واحدها را در حیطه اختیارات اتحادیه قرار دهیم.
چودار میلانی درباره نحوه قیمتگذاری بر دستمزد خدمات ارائهشده در این صنف اظهار کرد: قیمتها برای دستمزد فعالان این صنف برمبنای عرف منطقه انجام میشود.
رئیس اتحادیه تزئینات ساختمان در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر این اتحادیه ۸۰۰ عضو دارای پروانه کسب دارد.
وی درباره فعالیت بدون مجوزها در حوزه تزئینات ساختمان اظهار کرد: بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ واحد صنفی فاقد پروانه کسب درزمینهٔ طراحی و تزئینات ساختمان فعالیت میکنند.
انتهای پیام/