هاشمی: بیشترین واریزی را به ۳ رشته المپیکی پرداخت کردیم/ به تیم امید کمک ۶ میلیاردی داشتیم
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و دومین نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک صبح امروز (سهشنبه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
هاشمی در مورد مصوبات جلسه امروز هیئت اجرایی گفت: شهریور ماه قرار بود مجمع عمومی برگزار شود و رسیدن گزارش حسابرسی به دست اعضای مجمع برسد اما در نهایت تعیین تاریخ مجمع به دست رییس کمیته رسید و قرار بر این شد این مجمع پس از المپیک آسیایی هانگژو برگزار شود. مقدمات مجمع بحث و تصمیم گیری شد تا چه کسانی بهعنوان خبره ورزشی حضور داشته باشند.
وی افزود: در پایان نشست هیئت اجرایی کمیته ملی المپیک، خبرگان ورزشی جهت حضور در مجمع نهایی شدند. نصرالله سجادی، محمد پولادگر، مهدی علی نژاد به عنوان اعضای مرد و فریبا محمدیان و مریم کاظمی پور به عنوان ۲ نماینده بانوان به عنوان خبره در مجمع سالیانه حضور دارند. نماینده ۲ باشگاه ورزشی نفت و و دانشگاه آزاد با پیشنهاد رییس نهایی شدند. یک مربی و داور که در المپیک حضور داشتند برای حضور در مجمع پیشنهاد شد که در نهایت سیمین رضایی در تنیس روی میز به عنوان داور و محسن نصر اصفهانی به عنوان مربی از رشته تیراندازی در محمع حضور خواهند داشت. محمد باقری معتمد، زهرا نعمتی، ثریا اقایی احسان حدادی، محمد بیداریان و ذبیح الله پورشیب برای حضور در مجمع توسط کمیسیون ورزشکاران جهت حضور در مجمع انتخاب شدند.
دبیر کمیته ملی المپیک درباره پاداش برای ورزشکاران و مربیان در بازیهای آسیایی ادامه داد: یکی دیگر از مباحث مهم بحث پاداش ورزشکاران، قهرمانان، مربیان و سرمربیان، حضور کادرپزشکی، خبرنگاران و سایر جزییات بود که آن هم به تصویب رسید. نکته کلیدی آن این بود که پاداش سرمربیان مدال آور معادل بالاترین مدال کسب شده تیم، محاسبه شده و به سرمربیان پرداخت شود. به طور مثال اگر ورزشکاری که مدال نقره گرفت بالاترین پاداش برای سرمربی او محاسبه میشود. این بند برای رییس فدراسیون هم لحاظ شده است. در آخرین جلسه کمیسیون تخصصی فردا هم درخصوص برخی رشتهها که وضعیتشان قطعی نبود، تصمیمگیری میشود.
هاشمی تصریح کرد: کاروان از ۶۵۰ نفر در حال حاضر به زیر ۵۰۰ نفر رسیده است به نحوی که زیر ۳۰۰ ورزشکار مرد و زن داریم. کاروان به سمت کیفی گرایی حرکت کرد. ما توانستیم بالای ۱۵۰ نفر را کم کنیم. شاخص برای مردان مدالآوری و زنان رتبه چهارم، تا ششم خواهد بود هر چند درخصوص رشتههای تیمی تصمیمگیری به ستاد تخصصی واگذار شد.
وی افزود: به همین دلیل برخی رشتهها حذف شدند. در دورههای گذشته فقط کادر پزشکی ما بالای ۱۵ و کادر حوزه سرپرستی بالای ۲۰ نفر بود، اما برای این دوره جمعیت کاهش یافته به طوری که جمعیت کادر سرپرستی و پزشکی ما در مجموع به ۲۲ نفر نیز نمیرسد.
هاشمی درخصوص کم و کیف رشتههای اعزامی به این دوره از بازیها گفت: طبق تصمیمات گرفته شده اعزام رشتهها و ورزشکاران به این شرح تصمیمگیری شد: کشتی آزاد و فرنگی (۱۲)، ووشو (۸ مرد ۵ زن)، کوراش (۳ مرد ۴ زن)، جوجیتسو ۲ مرد، کاراته (۴ مرد و ۴ زن در صورت کسب نتایج در آسیایی دو زن در کاتا اضافه میشوند. قایقرانی:آبهای آرام ۸ مرد ۷ زن، روییگ:۲ مرد ۶ زن، اسلالوم:یک زن، وزنهبرداری ۵ مرد ۲ زن (در صورت کسب نتایج در جهانی عربستان اقایان ۷ و بانوان ۳)، تیراندازی ۸ مرد و ۸ زن (تعداد نفرات قطعی بعد از قهرمانی جهان و کسل حداقل سوم جهان نهایی خواهد شد)، شمشیربازی: سابر ۴ مرد، تیرکمان ۶ مرد ۳ زن (اعزام نفر سوم زنان یعنی نعمتی در ریکرو است)، والیبال مردان تیم کامل، والیبال ساحلی ۲ نفر، دوچرخه سواری دو مرد و یک زن (با اعزام یک زن در کوهستان موافقت شد)، کبدی زنان و مردان، شطرنج ۵ مرد و یک زن، اسکیت ۶ مرد و ۶ رن (مشروط به تعهد کتبی رییس در کسب مدال و تایید در کارشناسی جلسات ستاد)، بوکس ۵ مرد، بسکتبال سه نفره ۴ مرد، بسکتبال ۵ نفره ۱۲ نفر، دو میدانی ۶ مرد و ۲ زن (تعداد نهایی بعد از مسابقات قهرمانی اسیا)، فوتبال مردان، اسکواش با توجه به نتایج مسابقه اخیر تصمیم به عدم اعزام گرفته شد. هندبال ابتدا قرار بود هر ۲ تیم زنان و مردان برود در تصمیم نهایی قرار شد یک تیم ۱۶ نفره به انتخاب رییس برود، اما پاکدل به این تصمیم اعتراض داشت و در جلسه با خسروی وفا و پاکدل در نهایت تیم مردان ثبت نام شد. تنیس روی میز: دو مرد و یک زن قطعی شده (فردا در خصوص یک نفر مردان تصمیم گرفته میشود)، بدمینتون یک زن یا مرد به انتخاب رییس (اگر تا فردا مشخص نکند ستاد تصمیم میگیرد)، تنیس خاکی یک زن، جودو دومرد و یک زن (اعزام با نگاه حمایتی است)، الکترونیک با توجه به تغییر ورژن و عدم شانس مدال حذف شد، واترپلو ۱۳ مرد، شنا ۴، شیرجه یک مرد، صخره نوردییک مرد و یک زن، سوارکاری پس از کارشناسی و جلسه کمیته تخصص تصمیم میگیرند. ژیمناستیک پس از کارشناسی و جلسه کمیته تخصص تصمیم میگیرند.
وی در واکنش به استعفای وزیر و این که با این شرایط مصوبات کنونی تغییر خواهد کرد یا خیر گفت: این اخبار رسمی نیست و هیچ خبر رسمی اعلام نشده من هم اظهارنظر ندارم، ولی هر مقام که از طرف رییس جمهور معرفی شده، تصمیمی که تاکنون گرفته قطعی و آن تصمیم برای ما ملاک است و به هیچ وجه نقض نمیشود. ستاد با محوریت من ۳ معاون و مدیر اجرایی کاروان کنار ما هستند و این جمعیت ۵ نفره در کنار همکاران ما در وزارت ورزش با هم مشورت میکنیم.
هاشمی درخصوص بودجهای که تاکنون به فدراسیونها پرداخت شده گفت: قرار بود ۱۵۰ میلیارد تومان به فدراسیونها بپردازیم و بالای ۱۰۰ میلیارد در ۴ مرحله دادهایم. پول سال ما ۱۵۰ میلیارد است و اختیار ۲۰ میلیاردی برای مربیان و تجهیزات داریم و اختیاری هم رییس دارد که مجموعا ۲۰۰ میلیارد تا پایان سال میتوانیم بپردازیم و تا ۴۵ روز دیگر یک تا ۲ مرحله دیگر هم پرداخت خواهیم داشت. دولت خیلی کمک کرده و این اتفاق خوبی است که فدراسیونهای حاضر در بازیها تا قبل از بازیهای آسیایی ۱۰۰ درصد بودجه خود را دریافت میکنند. از فدراسیونها خواهش کردیم که این بودجه صرف بازیها شود. طبق شاخصها بالاترین پردخته به ۳ رشته المپیکی کشتی تکواندو و وزنه برداری بوده است. غیر از منابع فعلی بالای ۲ میلیون دلار ارز هم تامین کرده ایم و منابع سایر اقدامات را هم تامین کرده ایم و سازمان برنامه هم قول داده کمک مجددی تا قبل از بازیهای آسیایی پرداخت نمایند. بیشتر از منابع ما وزارت ورزش به فدراسیونها پرداخت کرده و من آمار آن را ندارم. ولی پرداختهای خوبی صورت گرفته است.
وی درخصوص میزان بودجه پرداخت شده به تیم فوتبال امید گفت: اعداد فدراسیون فوتبال با اعداد توزیع شده ما سازگار نیست. اما تیم امید که اولین بار دوست داریم کسب سهمیه کند، رقم حدود ۶ میلیارد تومان را به این تیم کمک کنیم و تاکنون علی الحساب ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان دادهایم و باقی را سعی میکنیم تا قبل از بازیهای آسیایی پرداخت کنیم.
انتهای پیام/