۳۰ هزار حساب بانکی مرتبط با قمار مسدود شد/ احیای ۵۲۸ واحد تولیدی
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از دادستانی کل کشور، حجتالاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در طول یک سال گذشته از سوی دادستانی کل کشور اظهار کرد: از ۱۰۵ مرکز نگهداری معتادان اعم از مراکز دولتی و خصوصی موضوع مواد ۱۵ و ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر و از تعداد ۱۴۳ مرکز نگهداری محجورین و معلولین در ۱۲ استان کشور بازدید و صدور دستورات و تذکرات لازم را در خصوص رفع مشکلات و نواقص آنها خطاب به مسئولان استانها صورت گرفته است.
وی با اشاره به انجام تعداد ۲۵ بازرسی موردی از دادسراهای کشور در اجرای رسیدگی به درخواست مراجع به دادستانی کل کشور گفت: نظارت الکترونیکی مستمر از طریق کارپوشه ارجاع شکوائیه ۶۴۵ حوزه قضائی در کشور انجامشده و تذکر برای ۱۱۰ دادستان یا رئیس دادگاه بخش که میانگین زمان ارجاع پرونده توسط آنها بیش از ۲۴ ساعت بوده ارسالشده و از حوزههای قضائی با میانگین کمتر تقدیر شده است.
صدور کارت ضابطیت برای ۳۷ هزار و ۴۹۳ نفر از ضابطان دادگستری
وی با اشاره به صدور کارت ضابطیت برای ۳۷ هزار و ۴۹۳ نفر از ضابطین دادگستری گفت: بازرسی از ۸۵ زندان، بازداشتگاه، کانون اصلاح و تربیت اردوگاههای نگهداری محکومان ۹ استان و صدور دستورات لازم برای رسیدگی به مشکلات زندانیان و رفع مشکلات زندانها خطاب به قضات ناظر زندان و مسئولان اجرایی سازمان زندانها و پیگیری لازم برای رفع نقایص آنها نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
دادستان کل کشور با اشاره به بررسی احکام جایگزین حبس مراجع قضائی کشور در راستای وظیفه نظارتی در خصوص کاهش جمعیت کیفری زندانها تأکید کرد: به تعداد ۱۰ استان با تعداد احکام جایگزین حبس کمتر از ۱۵ درصد از کل احکام صادره در راستای اجرای ماده ۷ دستورالعمل ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری زندانها تذکر دادهشده است.
تکمیل بانک اطلاعاتی مجرمین حرفهای و سابقهدار
وی با اشاره به انجام اقدامات لازم برای تکمیل بانک اطلاعاتی مجرمین حرفهای و سابقهدار در راستای اجرای دستورالعمل کنترل مجرمان حرفهای و سابقهدار گفت: اسامی تعداد ۶۳ هزار و ۲۱۰ نفر از مجرمین در این بانک ثبتشده است.
راهاندازی سامانه برخط بین پلیس تخصصی جهت دریافت احکام و دستورات قضائی مرتبط با قماربازی آنلاین
وی با اشاره به راهاندازی سامانه برخط بین پلیس تخصصی جهت دریافت احکام و دستورات قضائی مرتبط با قماربازی آنلاین افزود: طراحی سامانه مقابله با فروش فیلترشکن، راهاندازی و پیادهسازی سامانه جامع مقابله با قمارخانههای آنلاین با همکاری بانک مرکزی، پلیس فتا فراجا و وزارت اطلاعات نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
لوایح تدوینشده توسط دادستانی
منتظری درباره لوایح تدوینشده نیز گفت: لایحه اصلاح قانون جرائم رایانهای، لایحه مقابله با اطلاعات، اخبار و محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی تدوینشده است، همچنین در تدوین و تصویب سند جامع پیشگیری و مقابله با قمار در فضای مجازی، پیشنویس مربوط به کنوانسیونهای بینالمللی مقابله با استفاده از فناوری اطلاعات برای مقاصد مجرمانه نیز مشارکت کردیم.
کشف بیش از ۲۴ هزار حساب مشکوک به قمار
وی با اشاره به کشف بیش از ۲۴ هزار حساب مشکوک به قمار و اخطار به بانکها از طریق بانک مرکزی گفت: بیش از ۳۰ هزار حساب بانکی مرتبط با قمار و شرطبندی کشف و مسدودسازی شده است.
پیگیری گزارشها و پروندههای ناظر به سرقت، اغتشاشات محلی و منطقهای
وی با اشاره به پیگیری گزارشها و پروندههای ناظر به سرقت، اغتشاشات محلی و منطقهای گفت: تحرکات داعش در محیط امنیتی ایران و سرویسهای اطلاعاتی علیه ایران، قاچاق سلاح و مهمات، پروندههای استناد هویتی، جعل مکاتبات پزشکی قانونی، اسناد بانکی و سکههای تقلبی و طلا، تخلفات اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا و صدور بخشنامههای راهبردی در خصوص این موضوعات نیز پیگیری و بررسی شدند.
پیگیری وضعیت ۵۷۰ فقره پرونده قضائی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی
دادستان کل کشور با اشاره به انجام بیش از ۱۱۱ مورد استعلام از روند پیگیری پروندههای قضائی و صدور دستور توقیف اموال به سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، گفت: وضعیت ۵۷۰ فقره پرونده قضائی سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی از دادسرای عمومی و انقلاب تهران پیگیری شد و اقدامات این سازمان در خصوص وضعیت انتقال کانتینرهای کالاهای متروکه و وضعیت نگهداری اموال مکشوفه در انبارها، ضبط و مصادره اموال، اخذ وجه التزام، وجه الکفاله یا وثیقه یا فروش اموال در سازمان، وضعیت گمرک پیرامون رفع مشکل رسوب کالاهای اساسی در بندرها و گمرکات و اهتمام در تخلیه کالاهای رسوبی در گمرکات کشور و مطالبه گری از گمرک، سازمان اموال تملیکی و وزارت بهداشت پیگیری و بررسیشده است.
پذیرش، بررسی پیگیری مشکلات بیش از ۴۴ هزار و ۱۰۰ واحد تولیدی
وی با اشاره به اقدامات دادستانی کل کشور برای احیای واحدهای تولیدی بیان کرد: پذیرش، بررسی پیگیری مشکلات بیش از ۴۴ هزار و ۱۰۰ شرکت، کارخانه و بنگاههای تولیدی و سرمایهگذاری از طریق مکاتبه با مراجع ذیصلاح و تلاش برای رفع موانع در احیای کارخانهها و جلوگیری از تعطیلی آنها و بازدید از کارخانهها بهطور شبانهروزی در سراسر کشور انجامشده است.
پیگیری ترخیص مواد اولیه کارخانهها برای جلوگیری از تعطیلی خطوط تولید
وی تأکید کرد: اقدامات جدی در راستای اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید نظیر پیگیری ترخیص مواد اولیه کارخانهها برای جلوگیری از تعطیلی خطوط تولید ایرانخودرو، سایپا، نیروگاههای برق، شرکتهای نفتی پتروشیمی و تلاش برای رفع توقیف و پلمب مراکز اقتصادی دارای کارگر فعال، حل عمومی مشکلات شهرکهای صنعتی، پیگیری جدی برای جلوگیری از صادرات مواد خام و واردات بیرویه کالاهایی که تولید داخل دارند تا حصول نتیجه نیز صورت گرفته است.
منتظری گفت: از مرزها، زندانها و اردوگاههای موضوع ماده ۴۲ قانون و مراکز نگهداری معتادان متجاهر در اردوگاههای موضوع ماده ۱۶ استانهای خراسان رضوی، هرمزگان، سمنان، فارس، یزد، همدان، مرکزی، گیلان، تهران، قزوین، خراسان جنوبی، گلستان و مازندران بازدید شده است.
احیای ۵۲۸ واحد تولیدی
وی خاطرنشان کرد: با دریافت گزارشها دبیرخانه ستادهای استانی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه ۵۲۸ واحد از ابتدای سال جاری احیا و با از تعطیلی آن جلوگیری شده است. در استان تهران با ۶۹ واحد، اصفهان با ۶۴ واحد و آذربایجان شرقی با ۶۲ واحد بیشترین واحدهای تولیدی را دارا هستند.
انتهای پیام/