دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در نشست خبری دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) مطرح شد:

دوخت و ارسال ۱۲۰ هزار لباس برای همایش شیرخوارگان حسینی در خارج از کشور

دوخت و ارسال ۱۲۰ هزار لباس برای همایش شیرخوارگان حسینی در خارج از کشور
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) اعلام کرد: بیش از صد کارگاه، دوخت لباس و بسته‌بندی همایش شیرخوارگان حسینی در ایران و کشورهای مجاور را برعهده دارند، مرکزیت این کارگاه‌ها تهران است و برای خارج از کشور ۱۲۰ هزار لباس دوخته شده است.
کد خبر : 858684

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری داوود منافی‌پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) صبح امروز سه‌شنبه ۲۷ تیر برگزار شد.

مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در اولین جمعه ماه محرم در بیش از ۸ هزار نقطه در ایران و ۴۵ کشور جهان پذیرای شیرخواگان حسینی خواهد بود.

بر اساس این گزارش، منافی‌پور در ابتدای این نشست در رابطه با برنامه‌های مجمع برای این همایش جهانی شیرخوارگان گفت: این رویداد در سال‌های اخیر خیز بلندی گرفت که به دلیل کرونا وقفه‌هایی در آن شکل گرفت، اما در دو سال اخیر این اتفاق در حال ترمیم است. این حرکت جهانی در جوامع بشری سوالات زیادی ایجاد کرده و دشمنان اسلام در پی طرح شبهاتی هستند که به موضوع امروز ما خیلی مربوط است.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در پی این است که حرکتی را در جهان آغاز کند که عاشورا را در دنیا جهانی کند، هرچند عده‌ای شبه‌های مطرح کردند که حضرت علی اصغر(ع) اصلا وجود ندارد که آغازکننده این شبهه نیز عربستان بود.

وی در رابطه با اینکه این حرکت جهانی شده، گفت: انسان‌ها پس از ورود به عرصه وجود دو دسته شدند، گروهی در دسته حق بودند و گروهی در دسته باطل. عاشورا به عنوان نقطه عطف طرفداران جناح حق مطرح شده است. اباعبدالله وارث خوبی‌ها و سفیدی‌هاست و در مقابل یزید به عنوان شاه‌ماهی ظلم و سیاهی و تباهی است. امام حسین(ع) نخواست با جریان باطل بیعت کند. آن روز امام حسین(ع) ندایی سر داد و گفت هل من ناصر ینصرنی؟ و تا امروز این نوا به گوش می‌رسد. ما برای اینکه بدانیم در کدام سمت ایستادیم باید تکلیف‌مان را مشخص کنیم. کسانی که می‌خواهند در صف سیاهی نایستند باید نماد و نشانه‌ای داشته باشند. هر فردی چه در اعتقاد، چه در ظاهر و چه در اندیشه یک نماد دارد.

چرا مادران و کودکان در همایش شیرخوارگان حضور دارند؟

دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) متذکر شد: ما ایستادن در صف امام حسین(ع) را برای خود انتخاب کردیم و به جز اینکه اعلام می‌کنیم در کدام دسته‌ایم، صفحه‌ای از کتاب عاشورا را در دست گرفتیم و می‌خواهیم یار جذب کنیم. ما به یک نشانه و نماد رسیدیم. چرا این حرکت آغاز شد و وموفق شد؟ به خاطر نماد است. ما برای اینکه بخواهیم از مکتب شیعه دفاع کنیم باید دارای نشانه باشیم و نشانه واقعه عاشورا شهادت شیرخواره‌ای است که در آن روز به شهادت رسید.

منافی‌پور گفت: هر فردی بخواهد عقیده‌اش را فریاد بزند باید نماد داشته باشد و ما با طفل شش ماهه به پا خواستیم تا تمام آحاد بشری را به این سمت ببریم که در صف امام حسین(ع) بایستند. حالا هرکسی در این صف قرار دارد باید یارگیری کند. اینکه چرا این حرکت جهانی شد هفت دلیل دارد، یک اینکه اولین جمعه ماه محرم است و این از نظر زمانی یک نماد است. دوم حضور مادران به عنوان نماد عاطفه و احساسات و تربیت، سه حضور یک طفل شیرخوار که بی‌زبان و بی‌دفاع است و بهترین نماد است که ببینیم این کودک شیرخوار نمی‌تواند به کسی ظلم کند، چهار، لباس‌های سبز علوی‌، این رنگ خداست و ما با رنگ دادن به این کودک شیرخوار صف مان را مشخص کردیم. پنج، سربند یا صاحب‌الزمان است که نشان می‌دهد همه این بچه‌ها  مقدمه سازان ظهورند.

وی به ششمین دلیل اشاره کرد و بیان داشت: تربیت این افراد برای تبدیل شدن به کسانی که می‌خواهند جهان را از ظلم نجات دهند مورد ششم است. هفتمین مورد، عزاداری برای فرزند بی دفاع پیغمبر است. این هفت نکته اجتماع بزرگ صدای مظلومیت امام حسین(ع) را به گوش جهانیان رسانده است.

دوخت ۱۲۰ هزار لباس برای خارج از کشور

منافی‌پور با اشاره به اینکه بیش از صد کارگاه، دوخت لباس و بسته بندی در ایران و کشورهای مجاور را برعهده دارند، توضیح داد: مرکزیت این کارگاه‌ها تهران است و برای کشورهای خارج از کشور ۱۲۰ هزار لباس دوختیم و با یازده زبان دنیا روی این لباس‌ها ذکرهایی نوشته شده است. به زبان‌های فرانسه، انگلیسی ایتالیایی، افریقایی و....

وی با تاکید بر اینکه عده‌ای با دیده تمسخر به این رویداد نگاه می‌کنند و من به آن‌ها می‌گویم شیرخوار‌هایی که شما آن روز تمسخر می‌کردید امروز ۲۱ ساله شده‌اند، گفت: سال اول در مهدیه تهران ۸۰۰ لباس دوختیم و سال بعد ۸۰۰۰ نفر به این سربازان اضافه شد. اینجا رجزخوانی دستگاه سیدالشهدا است و اگر می‌خواستید گلوی ما را بگیرید دیگر دیر شد.

منافی پور تصریح کرد: امروز آمار‌های رسمی از این بیست ساله‌ها وجود دارد که چند میلیون نفر حالا سربازان امام زمان هستند، سربازانی که از زمان شیرخواره بودن در این دستگاه بودند. امسال بیش از ۸۰۰۰ جلسه در ایران و ۴۵ کشور جهان اتفاق می‌افتد. امسال قطعا به رقم هشت میلیون شرکت کننده می‌رسیم.

وی افزود: اگر ما یک مجموعه مردمی نبودیم و کمک‌های دولتی می‌گرفتیم، خیلی سرعت بیشتری هم داشتیم، ولی الان اصلا نگرانی نداریم، چون مردم همراه ما هستند. هیچ مجموعه‌ای به ما کمک نمی‌کند الا مردم. ما با این سرمایه اندک مردمی به این نقطه رسیدیم و پیش‌بینی می‌کنیم چهار سال آینده یعنی در بیست و پنج سالگی این رویداد به ۲۱ هزار جلسه در سال می‌رسیم و این از دیانت و آزادیخواهی مردم و احساسات پاک مادران است.

به گفته وی، صدای اباعبدالله این روز‌ها شنیده می‌شود. شبکه‌سازی در این رویداد خیلی مهم است، شبکه محبین اهل بیت(ع) در دنیاست. ما در اوایل این شبکه‌سازی هستیم. این اتفاق خیلی مهم است و ما اکنون در ابتدای مسیر هستیم، ولی تلاش داریم این رویداد را توسعه دهیم.

«نذر شیر» در کشورهای اروپایی آغاز می‌شود

دبیر این مجمع خاطر نشان کرد: ما بیش از صد هزار هیئت و حسینه در دنیا داریم که باید از ظرفیت آن‌ها هم استفاده کنیم. ما در میان اهل سنت و ادیان دیگر هم همراهانی داریم. در مصر، یا فلسطین اشغالی هیئت‌های فعال داریم. ما طمع داریم پیام عاشورا را به مسیحیان برسانیم، چون نزدیک‌ترین دین به اسلام است. در کتب تاریخی مسیحیان و مسلمانان هست که ۱۲۰ سال قبل از بعثت مسیحیان در کربلا ساکن بودند و گرایشی که مسیحیان به واقعه عاشورا دارند به دلیل سفارش حضرت مسیح است. طبق تحقیقات، ما می‌دانیم حضرت مسیح در شهر کربلا به دنیا آمدند! بهترین الگو در دنیا امام حسین(ع) است و ما او را رها نمی‌کنیم و برای اینکه تمام آزادگان را به این مسیر دعوت کنیم تا در جنگ آخرالزمان که باید تمام سیاهی از دنیا محو شود همراه ما باشند، چون آن روز نزدیک است. خیلی‌ها در دنیا هنوز صدای شیعه را نشنیدند، ولی در نظر داریم «نذر شیر» را در کشور‌های اروپایی راه‌اندازی کنیم. تلاش‌هایی شده پلی چیزی که می‌خواهیم هنوز عملی نشده است.

وی با بیان اینکه ما می‌خواهیم بگوییم در کربلا بچه بی‌گناهی را با لب تشنه به شهادت رساندند، ما می‌خواهیم عواطف انسانی تمام مردم دنیا را تکان دهیم تا هیچکس بی‌تفاوت نباشد و ظلم امروز را ببیند، گفت: ما با هرچه بتوانیم از حسین ابن علی(ع) دفاع می‌کنیم و بهترین سلاح، همین طفل شیرخوار است. برگ برنده ما صدا کردن تمام آزادیخواهان جهان است. حسین ابن علی فراتر از تفکر شیعه است، شما اگر در رویداد حضور پیدا کنید مهر آزادیخواهی را بر پیشانی خود زدید.

منافی‌پور گفت: اگر ما بنیه مالی داشتیم، باید در چهار سال دیگر ده برابر آماری که در ابتدا عرض کردم برسیم. یعنی به جای بیست میلیون نفر، دویست میلیون نفر در سراسر دنیا. این مراسم در کشور‌های اسلامی، غیراسلامی گذاشته شده. عربستان ۱۲۰ میلیارد تومان جایزه برای کسی که به سند‌های تاریخی شیعه و به طور خاص شهادت حضرت علی اصغرخدشه وارد کند جایزه تعیین کرده است اما نمی‌داند خدا پرچم مظلومیت حضرت علی اصغر(ع) را در عالم برافراشته است.

وی گفت: از طرف سازمان ملل در شهریور دعوت شدم برای سخنرانی در این اجلاس در خصوص شهادت حضرت علی اصغر(ع) و خوشحالم که می‌توانیم بعد از دو دهه به این جایگاه رسیدیم. پیام جهانی میلیون‌ها مادر حاضر در این رویداد جهانی این است، ما پرورش دهندگان سربازان ظهوریم. صدای پای منجی به گوش آزادگان و همه کسانی که منتظر رستگاری هستند رسیده است. این سربازان ظهور انشالله نقش اول را در زمینه سازی ظهور ایفا می‌کنند. 

دوخت و ارسال ۱۲۰ هزار لباس برای همایش شیرخوارگان حسینی در خارج از کشور

رونمایی از نماد پیراهن سیدالشهداء

در ادامه این مراسم از پیراهنی نمادین رونمایی شد، پیراهنی که در این رویداد به عنوان نماد به ثبت رسیدو قدمت این پیراهن به اندازه خلقت است. اصل آن در بهشت بود و این پیراهن بعد از هبوط برای حضرت آدم به زمین نازل شد. این لباس به دست ۱۲۴ هزار پیغمبر رسید و بعد از آن به کربلا آمد و به امام حسین(ع) رسید. این پیراهن سال‌ها قبل از عاشورا به حضرت زینب(س) رسید و ایشان در روز عاشورا آن را به امام حسین(ع) رساند.
امروز براساس اسناد معتبر این پیراهن در اختیار امام زمان(عج) است و در روز ظهور به عنوان سند مظلومیت سیدالشهدا با همین پیراهن قیام می‌کند.
 
دبیر مجمع در ادامه گفت: شیعه نمادی از خود ندارد و نمادساز عاشورا خداوند است. من تحقیقات زیادی درباره این لباس انجام دادم که منابع آن در سایت عتیق است. ما به تاسی از امام زمان و با اجازه از ایشان، در این روز تاریخی می‌گویم که این پیراهن به تمام دنیا خواهد رفت. این پیراهن پرچم قیام حضرت قائم (عج)است و تمامی حسینه‌ها در عالم می فهمند این پیراهن تنها نماد تام عاشوراست. این سند دادخواهی صدیقه کبری در روز قیامت است.
 
گزارش خبرنگار آنا اضافه می‌کند، نریمان پناهی، مداح پیشکسوت کشور با حضور در این بخش مراسم، بعد از رونمایی از نماد پیراهن امام حسین(ع) در روز عاشورا، به مدیحه سرایی پرداخت.

گفتنی است ، امسال مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) در تهران مراسم مرکزی نخواهد داشت و در تهران ۳۶۰ مجلس خواهیم داشت، مجلس مصلای تهران امسال هم با ما نیست. در اروپا به جای مجلس روضه بناست نذر شیر داشته باشیم و شیر میان مردم توزیع کنیم و از این باب حضرت علی اصغر (ع) معرفی کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب