آموزش صرف دانشگاهی چرخ اقتصاد را به حرکت درنمیآورد
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی Tmc دانشگاه آزاد اسلامی همدان با حضور مدیرکل آموزش فنی و حرفهای همدان و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این استان افتتاح شد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در حاشیه گشایش مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی Tmc گفت: آموزشهای دانشگاهی صرف فارغالتحصیلان و بهتبع آن چرخ اقتصاد جامعه را یاری چندانی نخواهد کرد، به همین دلیل رویکرد روآوری و ترغیب دانشجویان به کسب مهارتهای آموزش فنی و حرفهای را دنبال میکنیم.
محمدعظیم خدایاری افزود: دورههای مهارتافزایی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی میتواند سهم بسزایی در توسعه استان همدان ایفا کند و در این راستا دانشگاه آزاد گامهای رو به رشدی برداشته است.
وی متذکر شد: بهمنظور توسعه آموزشهای مهارتی و اسناد بالادستی ازجمله سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای توانمندیهای مهارتی دانشجویان و هدفمندسازی دورههای آموزشی مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی Tmc با همکاری ادارهکل فنی و حرفهای استان همدان در دانشگاه آزاد اسلامی همدان افتتاح شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان هم با اشاره به طرحهای دانشجویی سازمان آموزش فنی و حرفهای ازجمله نخلستان و کهاد، مراکز Tmc را رابط بین دانشگاه و بازارکار دانست و گفت: هدف ما توانمندسازی دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاهها برای ورود به بازار کار و ترغیب قشر جوان تحصیلکرده مهارتآموخته به کارآفرینی است.
وهب مختاران، ویژگی بارز مهارتهای سازمان را انعطافپذیر بودن با شرایط مهارتآموختگان، جوامع هدف و نیاز روز جامعه و بازار کسبوکار برشمرد و افزود: با تربیت دانشجویان مهارتی و کاهش فاصله بین علم و عمل میتوان نیاز بخش صنعت و تولید را به نیروی متخصص و ماهر تعدیل کرد و این مهم در کاهش نرخ بیکاری در سطح کشور بسیار حائز اهمیت است.
وی در ادامه دیدگاه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان را در پویایی اینگونه مراکز ارزشمند خواند و تبیین کرد: پیگیر برگزاری دورههای مهارتآموزی حرفهای و کاربردی بهصورت مشترک با دانشگاه هستیم تا دانشجویان را به سمت فراگیری مهارتهای عملی با هدف اشتغالزایی ترغیب کنیم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان تشریح کرد: مهارتآموزی در محیط واقعی کار یکی از روشهای آموزش فنیوحرفهای است که در آن مهارت و شایستگیهای موردنیاز در چارچوب استانداردهای آموزشی سازمان از استادکار(مربی) به مهارتآموز منتقل میشود.
مختاران اظهار کرد: استان همدان دارای ۲۲ مرکز و شعبه دولتی و ۱۹۸ آموزشگاه خصوصی ویژه آموزشهای فنی و حرفهای است و گشایش این مرکز در دانشگاه آزاد اسلامی همدان را به فال نیک میگیرم.
وی افزود: با توجه به اهمیت توسعه منابع انسانی متخصص و ماهر و افزایش مهارتهای نیروی کار در ارتقای کمّی و کیفی مهارتهای فنی و حرفهای (خدمات و محصولات) و همچنین مشارکت در انجام کارها ویژه دانشآموختگان دانشگاهی تفاهمنامهای با دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان منعقد شده است.
به گزارش آنا، مرکز مدیریت مهارتآموزی و مشاوره شغلی (Tmc) با هدف توانمندسازی مهارتی دانشجویان و کمک به دانشآموختگان دانشگاهی بر پایه سه فرآیند اصلی نیازسنجی مهارتی، ارائه خدمات مشاوره شغلی و آموزشی و نهایتاً ارائه خدمات مهارتآموزی موردنیاز بازار کار به دانشجویان و با تکیهبر ظرفیتهای بالقوه و بالفعل دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، دفاتر مشاوره شغلی و کاریابیهای غیردولتی راهاندازی شد.
انتهای پیام/