دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بررسی ظرفیت دانش‌بنیان‌ها در صنوف کشور (2)؛

سرعت‌بخشی حرکت فعالان صنعت چاپ بر مبنای دانش‌بنیان‌ها

سرعت‌بخشی حرکت فعالان صنعت چاپ بر مبنای دانش‌بنیان‌ها
رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران گفت: حرکت فعالان صنعت چاپ بر مبنای رویکرد جدید شرکت‌های دانش‌بنیان بر پایه علم و دانش، سرعت گرفته و باید حضور و توسعه فعالیت دانش‌بنیان‌ها در عرصه چاپ جدی‌تر گرفته شود.  
کد خبر : 856085

احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اتحادیه استانی چاپخانه‌داران اصفهان نیز در شرف تاسیس است و مراحل اداری تاسیس این اتحادیه در کرمان نیز در حال انجام است.

ابوالحسنی افزود: صنف چاپخانه‌داران فعالیت فرهنگی و امنیتی دارند به همین دلیل به دنبال تشکیل اتحادیه‌های استانی هستیم تا با تجمیع اتحادیه‌ها زیر یک چتر امکان بررسی دقیق عملکرد‌ها وجود داشته باشد.

رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران ادامه داد: تعداد چاپخانه‌های فعال در استان تهران ۱۳۰۰ واحد است، اما به دلیل خروج دفتر برخی چاپخانه‌ها از تهران به استان تهران تعداد اعضای صنف به ۸۴۰ واحد رسیده است.

چاپخانه‌های تهران به شهرک‌های صنعتی می‌روند

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران از تشکیل اتحادیه استانی برای اعضای این اتحادیه در سراسر کشور خبر داد و گفت: تا کنون این اتحادیه در استان های مازندران، ارومیه، مشهد، گلستان ایجاد شده است.

وی با اشاره به خروج واحد‌های صنفی فعال در این رسته اظهار کرد: تجمیع چاپخانه‌ها در شهرک‌های صنعتی از اواخر تابستان امسال انجام می‌شود.

ابوالحسنی افزود: به فضای شهرک صنعتی ۱۱۰ هکتار اضافه شده است. طبق قانون با اضافه شدن به فضای شهرک‌های صنعتی به صنوفی که در این شهرک‌ها هستند زمین برای تجمیع صنف اختصاص داده می‌شود به همین دلیل تلاش شد تا ۵۰ هکتار از زمین‌های جدید شهرک صنعتی شمس آباد در اختیار صنف چاپخانه‌داران قرار بگیرد.

صنعت چاپ

وی با اشاره به افزایش فضا در شهرک‌های صنعتی ملارد و پیشوا تصریح کرد: با توجه به اینکه امکان احداث شهرک صنعتی تخصصی برای صنف چاپخانه‌داران وجود نداشت، اما تلاش کردیم تا این صنف را از سطح شهر خارج کرده و در شهرک‌های صنعتی مستقر کنیم.

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه اقلام مصرفی برای صنف چاپخانه‌داران حجیم است جابجایی آن‌ها در سطح شهر مشکل ایجاد می‌کند به همین دلیل تلاش کردیم تا این صنف را از شهر خارج کرده و در شهرک‌های صنعتی مستقر کنیم.

ظرفیت بالای دانش‌بنیان ها در صنف چاپخانه داران

این فعال صنفی ادامه داد:‌ باید علم و فناوری روز دنیا با سرعت بیشتری وارد صنف چاپخانه‌داران شود، چراکه این صنف با توجه به ظرفیت بالا در بخش تولید، می تواند مسیر جدیدی را در این بخش برای صنعتگران این حوزه ایجاد کند.

به گفته ابوالحسنی؛ فعالان صنعت چاپ خواستار دیده شدن این صنعت در اسناد بالادستی به ویژه برنامه هفتم توسعه اقتصادی کشور، توسعه بومی‌سازی و داخلی‌سازی، افزایش صادرات، توجه به نوسازی ماشین آلات و تجهیزات صنعت چاپ، توجه به ضعف فناوری و برخوردار نبودن آن از دانش روز جهان می باشند.  

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران گفت: امروز حرکت فعالان صنعت چاپ بر مبنای شرکت‌های دانش‌بنیان با رویکرد جدید و برپایه علم و دانش، سرعت گرفته و باید حضور و توسعه فعالیت دانش‌بنیان ها در عرصه چاپ جدی تر گرفته شود.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب