حجت الاسلام نواب: حفظ دین در تنگناها نزد خدا ثواب دوچندان دارد
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب در نشست با جمعی از شیعیان مقیم اروپا با بیان این که در دوره ای زندگی می کنیم که نسبت به پدرانمان شرایط سخت تری برای حفظ ایمان مان داریم ، گفت: تاریخ نشان داده است که مومنان همیشه برای حفظ ایمان و دین خود سختی هایی را تحمل کرده اند. حتی برخی انبیاء برای حفظ دین و شریعت سختی زیادی را متحمل شدند چرا که مردم اهل هدایت نبودند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به سخنی از حضرت علی (ع) اشاره و تاکید کرد: ایشان فرمودند اگر دیدید سختی ها بر شما زیاد شده و پیروان حق کم شدند، احساس وحشت و ناتوانی نکنید چرا که خدا باشماست و او در همه حال شما را یاری خواهد کرد.
وی مسیر دشوار حرکت حضرت امام خمینی(ره) برای موفقیتانقلاب اسلامی را به عنوان یک الگو مطرح کرد و گفت: خیلی ها امام راحل را در ایران نمی شناختند ایشان به ناحق به زندان افتادند و به ترکیه و عراق تبعید شدند اما نهراسیدند و وحشت نکردند ودر مقابل با مقاومت و اجرای دستورات الهی روزی با افتخار و در اوج اقتدار به کشور برگشتند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به سختی هایی که پیامبر گرامی اسلام برای حفظ دین متحمل شدند، گفت: آن حضرت در همین شهر مکه چون یار و مددکاری نداشتند ناچار به مهاجرت به سمت طائف شدند که ایشان را نپذیرفتند و به مدینه رفتند ولی بعد از هشت سال با لشگری ۱۰ هزار نفره وارد مکه شدند و این شهر را فتح کردند.
وی تاکید کرد: پیروزی از آن کسی است که در راه خدا ثابت قدم باشد و دین خدا را یاری کند. کسی که تلاش کند به نتیجه می رسد و کسی که دین خدا را یاری کند پروردگار او را یاری خواهد داد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت خطاب به جمع شیعیان مقیم اروپا گفت: با وجود همه تنگناهایی که در کشورهای اروپایی وجود دارد ایمان تان را حفظ می کنید که این در نزد خدای بزرگ پاداش و ثواب چندین برابری خواهد داشت و نسبت به کسانی که در شهرهای مذهبی زندگی می کنند متفاوت خواهد بود.
سرپرست حجاج ایرانی سپس از حاضران خواست اگر سوالی دارند مطرح کنند که زائری پرسید :«چگونه در شهری که مسجدی ندارد ایمان خود را حفظ کنیم»؟ حجت الاسلام والمسلمین نواب در پاسخ او گفت: حفظ کردن دین منوط به داشتن مسجد نیست. مستحب است که انسان در خانه خودش مکان مشخصی برای عبادت داشته باشد. قطعا خدا ثواب مسجد را به بنده اش عنایت می کند. مهم این است که انسان مطیع دستورات خدا، رسول خدا و ائمه (علیهم السلام) باشد و دستورات آنها را در زندگی اش پیاده کند.
وی در پاسخ به این سوال هم که چگونه تشخیص بدهیم اعمال مان برای رضای خداست ، گفت: انسان به نفس خود آگاه است و می داند چه زمانی کار را برای هوای نفس انجام می دهد و چه زمان برای خدا. فرقش این است کاری که انجام می دهد در طول خواست خداست یا نه. اگر برای خدا باشد هوای نفس نیست اما اگر خدا چیزی را گفته باشد و ما خلاف آن عمل کنم این هوای نفس است.
انتهای پیام/