جلوگیری از ورشکستگی صندوقهای اقتصادی با صنعت بلاکچین
به گزارش خبرنگارگروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، عیسی کشاورز تحلیل گر ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال و تجاری سازی با حضور در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ گفت: عموما در تمامی دنیا در نمایشگاههایی شبیه الکامپ شاهد نمایشی از آینده آن کشور هستیم، اما این امر در کشور ما با وجود اهمیت بالا،رخ نمیدهد.
کشاورز با بیان اینکه در دنیای پرشتاب و پیچیده، رقابت بسیار سنگین است و کسی معطل ما نمیماند، اظهار کرد: امروز برخی کشورهای عربی که تا ۲۰ سال قبل از بخش های مهم توسعه اقتصاد عقب مانده بودند، امروز به چنان شرایطی در عرصه اکوسیستم فناوری رسیده اند که ۵۰۰ دانشجوی ارشد در دانشگاه هاروارد دارد.
تحلیل گر ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال و تجاری سازی ادامه داد: تمامی حاکمان درک کرده اند که قدرت در منابع نفتی و معدنی نیست به همین دلیل تلاش میکنند از شیوههای نوین مدیریتی برای اداره کشور استفاده کنند.
کشاورز تصریح کرد: متاسفانه اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور بسیار ناامیدکننده است. اگر تا دیروز بسیاری از نخبگان مهاجرت میکردند امروز کسب و کارها مهاجرت میکنند.
ضرورت تعامل حاکمیت با صنعت بلاکچین و رمزارزها
وی با تاکید بر ضرورت تسهیل شرایط برای فعالیت اکوسیستم نوآورانه و فناورانه اظهار کرد: دولت و حکمرانان را به گفتگوی جدی با اکوسیستم نوآوری دعوت میکنیم، زیرا زمان گفتگو میان این دو بخش فرا رسیده است.اگر حاکمیت به استفاده از نوآوری در مدیریت بخش اقتصادی استفاده میکرد امروز شاهد رقابت سازمان تاکسیرانی با خدمات اینترنتی خودرو نبودیم و این سازمان یکی از سهامداران شرکتهای دانشبنیان در عرصه خدمات خودرویی بود.در حالی که بخشی از حاکمیت صنعت بلاکچین و رمزارز را به رسمیت نشناخته است باید اعلام کنم که این صنعت رمز خروج صندوقهای اقتصادی از ورشکستگی است.
وی با بیان اینکه امروز بهترین زمان برای گفتگوی دولت با شرکتهای بزرگ فناورانه است، گفت: در آیندهای نه چندان دور رمزارزها و فین تکها از روی نهادهای مالی ما رد خواهند شد به همین دلیل نهادهای مالی و صندوقهای اقتصادی را به گفتگوی سازنده با فعالان این صنعت دعوت میکنم.
تحلیل گر ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال و تجاری سازی با اشاره به اینکه صنعت بلاکچین نیاز به حمایت و پذیرش از سوی حاکمیت دارد، اظهار کرد: در حال حاضر بخش خصوصی جرات سرمایه گذاری بیشتر در این صنعت را ندارد به همین دلیل امکان مهاجرت کسب و کارها پیش میآید.
سهم تعیین شده برای اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه
تحلیل گر ارشد حوزه اقتصاد دیجیتال و تجاری سازی درباره سهم تعیین شده برای اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال نهایتا بتواند ۲ تا ۳ درصد از تولید ناخالص داخلی سهم داشته باشد.
کشاورز با تاکید بر ضرورت واگذاری امور صنفی در صنعت بلاکچین به فعالان این صنعت گفت: دولت در این حوزه صرفا به نظارت بر امنیت ملی و اقتصادی پرداخته و امور صنفی را به فعالان این صنف واگذار کند.
انتهای پیام/