دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رحیم پورازغدی: هر وقت ترور افراد و افکار انقلابی قطع شود، باید بدانیم که از مسیر منحرف شده‌ایم

رحیم پورازغدی: هر وقت ترور افراد و افکار انقلابی قطع شود، باید بدانیم که از مسیر منحرف شده‌ایم
حسن رحیم پور ازغدی در اولین همایش بین‌المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی نکاتی را درباره پدیده تروریسم مطرح کرد.
کد خبر : 854999

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در سالگرد شهادت آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ شهید واقعه هفتم تیرماه، اولین همایش بین‌المللی شهدای ترور انقلاب اسلامی با عنوان «از بهشتی تا آرمان» عصر امروز در مجموعه فرهنگی سرچشمه (یادمان شهدای هفتم تیر) برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که اجرای آن را مجید یراق‌بافان به عهده داشت، حمیدرضا برقعی شاعر آیین کشورمان اشعاری را در وصف شهدای انقلاب اسلامی  و دفاع مقدس و همچنین مدح و منقبت حضرت سید الشهدا(ع)  قرائت‌کرد.

در ادامه حسن رحیم پور ازغدی به عنوان اولین سخنران پشت تریبون آمد. وی ضمن ابراز خرسندی از حضور در مشهد شهدای هفتم تیر و جمع خانواده شهدا گفت: مذهب شیعه و رهبران و آرمانهایش از همان ابتدا هدف ترور بودند و تنها مذهبی است که هم رهبرانش ترور شدند و به شهادت رسیدند. 

وی اظهار کرد:ترساندن دشمنان خدا و خلق و ستمگران به شیوه های نظامی را نباید با ترور اشتباه بگیریم. هدف کشتارهای تروریستی ترساندن مردم است. قرآن می فرماید: جلوی ظالمانه که زبان منطق را نمی‌فهمند و با اسلحه و خشونت رفتار میکنند بایستد و آن ها را بترسانید. یعنی ظالمان باید بدانند اگر خون مظلوم را بریزند خودشان هم امنیت نخواهند داشت. این جهاد مقدس است.

رحیم پور ازغدی عنوان کرد: اگر با ظالم بجنگیم و در مسیر خدمت به خلق باشد این جنگ مقدس است و این ارعاب و ارعاب مقدس است.حتما باید قاتلان و ارتش های اشغالگر بترسند تا کارشان را ادامه ندهند. این ترور وحشت در دل استعمار و استکبار ایجاد می کند.استفاده از خشونت غیرقانونی و و به روش ناعادلانه علیه عدالت ظلم و ارعاب ملت ها و مردم است.این تفاوت ترور نخست وزیران شاه و شهادت شهید بهشتی و شهدای ترور است.این‌که با چه شیوه ای و با چه اهدافی صورت بگیرد.

وی افزود: این که خشونت بد است یا خوب را باید در پرتو هدف و شیوه اعمال خشونت بسنجیم.خشونت انسانی در دفاع از انسان مظلوم صورت می‌گیرد. پس ما دوگانه سازی در عملیات مسلحانه نداریم.این دوتا موضوع جداست.

وی افزود: تا وقتی که ما را ترور می کنند معلوم است که ما در مسیر هستم وقتی این فرایند قطع شود آنجاست که باید بدانیم که از مسیر خارج شده ایم.خیلی از مسئولان فعلی و قبلی اصولاً نیاز به محافظ ندارند.چون اتفاقا خواسته یا ناخواسته در مسیر آنها حرکت میکنند.آخوند و استاد دانشگاهی را که ترور نکنند معلوم است که خطری ندارند.

رحم پور ازغدی گفت:تروریسم تا همین الان هم یک تعریف مشخص، شسته و رفته ندارد. بستگی به ایدئولوژی آنها دارد مارکسیست‌ها یا سردمداران نظام سرمایه داری هرکدام با توجه به اصول و منافع خودشان تروریسم را تعریف می کنند.از نگاه جنگ افروزان هر کس تسلیم نمی شود، تروریست است.

وی افزود: در سال ۶۰ و سال های بعد، ترور اشخاص هدف اصلی نبود،ترور افکار مهم بود.شهید بهشتی یک آخوند متفکر و مجتهد به معنی واقعی بود.متواضع، منطقی، مهربان، پاسخگو و شجاع و نترس بود که امام هم فرمود بهشتی به تنهایی یک ملت بود.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب