دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 خرداد 1402 - 12:30

صدیقی: صنعت هسته‌ای وزن سیاسی ما را سنگین کرد/ آمریکا جایی در منطقه ندارد

صدیقی: صنعت هسته‌ای وزن سیاسی ما را سنگین کرد  آمریکا جایی در منطقه ندارد
خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه صنعت هسته‌ای وزن سیاسی و بین‌المللی ما را سنگین کرد،گفت: امروز در جهان جزو کشورهای پیشرفته در فناوری و صنعت و هسته‌ای و دفاعی و نظامی و سایر ابعاد هستیم.
کد خبر : 852907

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام کاظم صدیقی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران که در در دانشگاه تهران برگزار شد ضمن دعوت مردم به تقوای الهی،گفت:  نبود تقوا مانند خودروی بدون ترمزی است که به ته دره سقوط می‌کند. تقوا سنگر و زره است، یاد خدا دل را زنده می‌دارد و انسان با تقوا کسی است که وقتی گشتی‌های شیطان راه بر او می گیرند، با یاد خدا از خطر او در امان می مانند.

وی با بیان اینکه تقاضای ما از خدا و نیاز تکوینی و فعلی ما این است که ما را به صراط مستقیم هدایت کند که همان دین خدا و بندگی خدا و کتاب الله و قرآن است،افزود: فرد با تقوا زمانیکه صدای اذان و اقامه را می‌شوند، یعنی خدا او را صدا می‌زند، اصلا نمی‌تواند در اول وقت نماز نخواند. هم حب و بغضش به امضای ولی امر رسیده و با جذبه او حرکت می‌کند.

وی اظهار کرد: آدم با محبت اولیای الهی و با محبت خلیفه خدا و انسان کامل زندگی کند، نگاهش همواره به خداست. در قرآن آمده حواستان باشد که از صادقین فاصله نگیرید. این صادق مطلق همان معصوم هستند.

خطیب نماز جمعه تهران تاکید کرد: اگر امت اسلامی و جمعیت قرآنی سبک زندگی شأن را با تقوا و طهارت همراه کنند خداوند طبق وعده خود تاکید کرده که درهای برکات را از آسمان و زمین به روی آنها مفتوح می‌کنیم.

حجت الاسلام صدیقی به اهمیت ماه ذی‌القَعده اشاره کرد و افزود: ذی‌القَعده ماه خاصی است و برای روزهای یکشنبه ذی‌القَعده روز خاص توبه است، که به آن تأکید شده است و در روز قیامت خداوند متعال از انسان‌های توبه کننده راضی است.

وی همچنین  با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب با مسئولان انرژی هسته‌ای، گفت: رهبر انقلاب بر صنعت هسته‌ای اهتمام بسیاری دارند و آن‌را جزو بسترهای رفاه و عزت می‌دانند.

خطیب نماز جمعه تهران گفت: رهبری در نمایشگاه صنعت هسته‌ای به مدت یک ساعت وقت گذاشته و از آن بازدید کردند.

حجت الاسلام صدیقی با بیان اینکه در اهمیت صنعت هسته‌ای این موضوع باید در نظر گرفته شود که فراورده‌های هسته‌ای از نظر تنوع با «جای جای» زندگی ما می‌تواند مرتبط باشد،تاکید کرد: مسئله پزشکی هسته‌ای در مسئله درمان و تشخیص سرطان بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه ما در زیرزمین منابع نفتی و گازی داریم اما اینکه بفهمیم در کجای کشور این منابع را داریم مهم است،اظهار کرد: دستاورد هسته‌ای این است که هواپیمایی داریم که با صنعت هسته‌ای ۱۵ کیلومتر زیر زمین را نشان می‌دهد که در کجا معادن و مخازن زیرزمینی داریم. امیدواریم با راه افتادن این ابزارهای جدید، وسیله رفاه مردم ما رو به توسعه باشد.

خطیب نماز جمعه تهران با اشاره به اینکه نکته دیگر آب شیرین کن است، به خصوص که ما در زمینه آب آشامیدنی مشکلات جدی در کشور داریم،گفت: صنعت هسته‌ای توانست در بوشهر و برخی جاهای دیگر آب دریا را برای نوشیدن آماده کند. مسأله دیگر که در امور زندگی مردم مهم است، مسأله پزشکی است.

حجت الاسلام صدیقی اضافه کرد: صنعت هسته‌ای در زمینه‌های تشخیص و درمان سرمان و تولید دارو، ۵۰ فرآورده تاکنون به بازار ارائه کرده است.

وی با تاکید براینکه صنعت هسته‌ای به کشور ما آبرو داد،اظهار کرد: چراکه در گذشته ما عقب نگه داشته شده بودیم و دانشمندان ما حق تحقیق نداشتند و از سوی دیگر ما را به گونه‌ای تحت سلطه خود داشتند که هیئت حاکمه و حتی دانشمندان می‌گفتند ما نمی توانیم. در سیاست هم می‌گفتند سیاست را چه به دیانت! باید سیاست را به افراد بی دین و انحصارطلب و غارتگر بدهیم و دین دار هم برود در گوشه مسجد بنشیند، اما انقلاب اسلامی این تفکر سکولار و الحادی را به شناخت واقعی از دین و تبعیت از خدا و رسول او تبدیل کرد.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه این صنعت به‌دست دانشمندان جوان متدین ما پیش می‌رود،خاطرنشان کرد:  شهید شهریاری، فخری‌زاده و دیگرانِ از این عزیزان اهل عبادت و توجه به خداوند بوده‌اند و سایر فعالان این عرصه هم همین‌طور هستند.

حجت الاسلام صدیقی تصریح کرد: صنعت هسته‌ای وزن سیاسی و بین‌المللی ما را سنگین کرد، امروز در جهان جزو کشورهای پیشرفته در فناوری و صنعت و هسته ای و دفاعی و نظامی و سایر ابعاد هستیم و ابرقدرتیم که با ساخت موشک «فتاح» چهارمین قدرت نظامی هستیم؛ این آغاز پرش است و «باش تا صبح دولتش بدمد».

وی با اشاره به اینکه ۵۰۰ سال استعمارگران تبلیغ کردند که دین مانع علم است و دین و علم با هم ناسازگاری دارند،گفت:  اما انقلاب آمد و این نمازجمعه را در متن دانشگاه قرار داد تا اعلام کند که دیانت عین دانشوری است و دیانت با علم عجین است و جایی که دین نیست، علمش هم دینی نیست.

خطیب نماز جمعه تهران یادآور شد: اکثر دانشمندان هسته‌ای ما بین ۳۰ تا ۳۵ سال هستند و همه متدین و انقلابی‌اند و در بین آنها چهره‌هایی که نمازشب خوان بودند مانند شهدای هسته ای، را هم داشتیم. یک مسئولی می‌گفت همه ۲۷ نفر دست اندرکار یکی از بخش های هسته‌ای نماز شب خوان هستند.

حجت الاسلام صدیقی در بخش دیگری از خطبه های دوم نماز جمعه تهران با تاکید براینکه تبریک مقام معظم رهبری به جهاد اسلامی و رضایت از آمادگی گروه‌های مقاومت در مقابله با غاصبین صهیونیست و پیروزی در جنگ پنج‌روزه، برای همه مستضعفان و کسانی‌که روحیه مقابله با ظلم و ستم دارند جای مباهات و تبریک بود،افزود:  تنها راه نجات فلسطین و پس‌گرفتن اراضی اشغالی، اقتدار روزافزون هسته‌های مقاومت است.

وی ابراز امیدواری کرد که به فضل الهی کرانه باختری روبه تسلیح عمومی است و شیوه صهیونیست‌ها این بود بترسانند اما امروز خود آن‌ها هستند که می‌ترسند.

خطیب نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به فعالیت های دولتمردان و سفر اخیر رئیس‌جمهور به آمریکای لاتین، گفت: در دولت سیزدهم مشکلات و ناترازی‌هایی بود و هنوز هم مشکلاتی وجود دارد بود اما از روزی که رئیس جمهور جهادی و ولایت مدار ما پرچم جهاد را در دست گرفت و همواره از این سنگر به آن سنگر رفته و دیپلماسی همسایگی و سفرهای خارجی از جمله سفر به اندونزی و آمریکای لاتین که یک‌زمانی حیاط خلوت آمریکا بوده را در دستور کار قرار داد، پیام‌های بسیاری  به همراه داشت.

وی افزود: وقتی رئیس جمهور کشورمان وارد ونزوئلا شد، سرود «ای ایران» خوانده شد که نشان از احترام آنان به ملت و رئیس‌جمهور ما و خضوع آن دولت درباره کشور ماست.

خطیب نماز جمعه تهران با بیان اینکه پول ملی در حال پیدا کردن اعتبارات جدید است و بخشی از این مربوط به احیای کارگاه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل بود،اظهار کرد:بخشی از این مربوط به احیای کارگاه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل بود و دوم، از جانب دپیلماسی اقتصادی است که نتیجه سیاست دولت درباره همسایگان و سایر کشورهاست.

حجت الاسلام صدیقی گفت: امروز عربستان و کشورهایی که با ما فاصله داشتند به این نتیجه رسیدند که ایران برای همسایه‌ها هم امنیت، عزت، قدرت است و با وجود پیوستن آن‌ها به ایران نیازی به حضور بیگانگان در منطقه نداریم و عوامل بیگانه و خصوصا آمریکایی‌ها باید به این نتیجه رسیده باشند جایی در منطقه ندارند و باید هرچه زودتر گور خودشان را گم کنند.

 

 

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب