از تکرار دوباره ممنوعیت ریاست هیئت علمیها تا نامه رقبای دبیر به وزیر برای انتخاب سرپرست!
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، با توافق وزارت ورزش و فدراسیون کشتی، روز بیست و دوم تیر به عنوان زمان برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون کشتی اعلام شد. باتوجه به استقلال اساسنامه فدراسیون کشتی که در دوره ریاست رسول خادم به تایید اتحادیه جهانی رسیده و برخی از مادههایش خصوصا دررابطه با انتخابات، در تضاد با اساسنامه وزارت ورزش است، زمان برگزاری مجمع به اطلاع UWW رسیده و حالا باید حتما روز ۲۲ تیر انتخابات برگزار شود، در غیر این صورت برای کشتی تبعاتی خواهد داشت.
تاریخ تعیین شده، چهار روز پیش از پایان دوره قانونی ریاست علیرضا دبیر است. قهرمان المپیک ۲۰۰۰ سیدنی، روز ۲۶ تیر ۹۸ در انتخاباتی که به دور دوم کشیده شد، ریاست فدراسیون کشتی را برعهده گرفت.
این در حالی بود که آبان سال قبل (۱۳۹۷)، بعد از اتمام مسابقات جهانی ۲۰۱۸ بوداپست و ناکامی هر دو تیم آزاد و فرنگی بزرگسالان ایران، رسول خادم که پیش از آن با مدیریت وقت ورزش دچار چالش شده بود، از ریاست فدراسیون استعفا کرد و طبق اساسنامه، حمید بنیتمیم که نایبرئیس خادم بود، سرپرست فدراسیون شد. سرپرستی او ۶ ماه به طول انجامید و در پایان این دوره، بهروز نعمتی تا زمان برگزاری انتخابات سرپرست فدراسیون کشتی شد و فدراسیون را سپس به علیرضا دبیر تحویل داد.
شنیده میشود طی روزهای گذشته تعدادی از کاندیداهای ریاست فدراسیون کشتی در نامهای به حمید سجادی، خواستار انتخاب سرپرست برای فدراسیون کشتی شدهاند تا به گفته آنها، انتخابات در شرایطی برابر و عادلانه برگزار شود.
درحالیکه تاریخ برگزاری انتخابات تعیین شده و زمان آن، چهار روز پیش از اتمام دوره قانونی علیرضا دبیر است، عملا برکناری علیرضا دبیر و انتخاب سرپرست منتفی است، این کار برخلاف اساسنامه و دخالت در امور انتخابات محسوب میشود.
علاوه بر آن، طبق اساسنامه فدراسیون کشتی، اگر به هر دلیلی علیرضا دبیر در فدراسیون حاضر نشود، نایبرئیسش که حمید سوریان است، تا زمان برگزاری انتخابات مسئولیت را برعهده خواهد داشت. در پیش بودن مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد در روزهای پایانی شهریور ماه که اولین مرحله از گزینشی المپیک ۲۰۲۴ پاریس است و بازیهای آسیایی هانگژو که در فاصله ۱۰ روزه با جهانی برگزار میشود، موضوعی است که باعث شده مدیران ارشد ورزش نیز بخواهند انتخابات در تاریخ مقرر برگزار شود تا کشتی که از مهمترین و شاید به واقع پرامیدترین رشته ورزشی ایران در هر دو رویداد المپیک و بازیهای آسیایی است، وارد حاشیههای انتخاباتی نشود.
یکی دیگر از موضوعاتی که در خصوص علیرضا دبیر مطرح شده عضویت او در هیئت علمی دانشگاه است که طبق قانون آن را در منافات با ریاست فدراسیون کشتی عنوان کردهاند، این بحثی تکراری است که سال گذشته نیز مطرح شد و اگر این عضویت غیرقانونی باشد، دبیر قطعا ریاست فدراسیون کشتی را انتخاب خواهد کرد و این منعی برای ورودش به انتخابات نخواهد بود.
انتهای پیام/