رویآوری دشمن به اینستاگرام، فیسبوک و یوتیوب برای اغفال کودکان و نوجوانان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود اکبریزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در مرحله استانی دومین رویداد ملی مشق امید استان که با حضور نمایندگان واحدهای دانشگاهی زابل، زاهدان و خاش به میزبانی دانشگاه آسلامی واحد زاهدان برگزار شد، اظهار کرد: مشق یعنی تمرین کردن، دانشگاه آزاد اسلامی در این سالها اهتمام ویژهای بر مشق امید گذاشته؛ چراکه پس از انقلاب اسلامی دو نوع جنگ سخت و نرم را تجربه کرده است.
وی اضافه کرد: هشت سال دفاع مقدس نمونه بارزی از جنگ سختافزاری عراق با حمایت آمریکا و کشورهای غربی علیه ایران بود که البته با سرافرازی غیورمردان این مرز و بوم در کمال افتخار به پایان رسید؛ اما جنگ نرم ایران در برابر توطئههای دشمنان پس از جنگ تحمیلی در دستور کار قرار گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اضافه کرد: دشمن پس از تحریمهای ناجوانمردانه حتی از اغفال جوانان ایرانی مأیوس شده و به سمت اغفال کودکان و نوجوانان رفته، استفاده از ابزار مختلف بهعنوان بازی کودکان و نمایش بسیاری از تصاویر از طریق اینستاگرام، فیسبوک و یوتیوب نمونه بارز این جنگ نرم و ایدئولوژیک است.
اکبریزاده با توجه به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی برای تبیین ارزشهای اسلامی تشریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده، دانشگاه گام دوم انقلاب اسلامی را طراحی کرد، شیوهنامهها و بخشنامهها را تغییر داد، بیانیه گام دوم در راستای اشتغالزایی و کارآفرینی قرار گرفت و نتیجه آن شد که نمایشگاه عصر امید در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شود و بیش از ۵ هزار فناور، کارآفرین و شرکت دانشبنیان را معرفی و حمایت کند.
**گسترش تحصیل در کشور از طریق دانشگاه آزاد اسلامی
وی توضیح داد: نمایشگاه عصر امید نماد باشکوهی از امید ایمان و اعتقاد بود که ۱۴ خرداد در بیانات مقام معظم رهبری بهصورت مبسوط به آن پرداخته شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان متذکر شد: مشق امید مقدمهای بر جذب دانشجویانی است که بتوانند درباره مدیریت مملکت فکر کرده و تصمیمات درستی را اتخاذ کنند، کسانی که در عرصه عصر امید قرار میگیرند هم آینده خود را میسازند و هم توسط تصمیمگیرندگان موردنظر قرار میگیرد تا بتواند در آینده مملکت تأثیرگذار باشند؛ بنابراین باید این روحیه را به جد در بین دانشجویان به وجود آورد و تقویت کرد.
اکبریزاده درباره گسترش تحصیل از طریق دانشگاه آزاد اسلامی و تأثیر آن بر کشور افزود: افرادی که بهعنوان مدیران برجسته در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان شناخته میشوند از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی بوده یا هستند؛ بنابراین مشق امید جایی برای هنرنمایی و به دست آوردن جایگاه خدمتی است.
وی متذکر شد: مشق امید بستری مناسب برای ارائه گفتمان عاقلانه و خردمندانه است و استادان باید بنیه خود را به لحاظ شناختی و اعتقادی تقویت کنند؛ چراکه دشمن به دنبال استادانی است که در این زمینه ضعیف باشند.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر نظارت بر تشکلهای اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان هم گفت: دغدغههایی که در استان سیستان و بلوچستان داریم باری بر دوش دانشگاههاست.
محمدرضا زاهدشیخی تبیین کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که دانشگاه یکی از مکانهایی است که باید این بار را به دوش بکشد، به دلیل اینکه دانشگاه محل ارائه مسئله، تجزیه و تحلیل و بالاخره حل مسئله است، دانشگاه آزاد اسلامی هم در سالهای اخیر به سمت همین عنوان یعنی دانشگاه طرح و حل مسئله رفته است.
رئیس دانشکده روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان درباره عملکرد سال گذشته رویداد مشق امید گفت: سال گذشته تا مرحله کشوری بهصورت آماتور و نخستین تجربه موفق به حضور شدیم و یکی از مسائل استان سیستان و بلوچستان را به گوش کشور رساندیم که در این مرحله باید بهصورت حرفهای و عالمانه به این رویداد ملی پرداخته شود.
**باید دغدغه راهنمایی صحیح نوجوانان را داشته باشیم
وی تأکید کرد: مقام معظم رهبری در مراسم سخنرانی ۱۴ خرداد مباحث امید و ایمان را مطرح کردند، ایشان اگر مهار تورم و رشد تولید را برای عنوان شعار سال ۱۴۰۲ انتخاب کردهاند، امید و ایمان را هم مکمل آن قرار دادهاند.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر نظارت بر تشکلهای اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در ادامه توضیح داد: هیچ حرکتی بدون ایمان و امید امکانپذیر نیست و اگر ایمان و امید نبود فقط یک نمونه از پیشرفت صنعت موشکی اخیر ایران یعنی موشک هایپرسونیک فتاح با مشخصاتی ویژهای که در خبرها آمد ساخته نمیشد و تلآویو را نگران نمیکرد، آمریکا را انگشت به دهان نمیگذاشت و غرب را غرق در حیرت نمیگذاشت، بنابراین باید با این عکسالعملها و بازخوردهایی که دریافت میشود هوشیار بود.
زاهدشیخی درباره نگاه دشمن به ایران اسلامی در سالهای پس از جنگ تحمیلی گفت: دشمن از بیرون به ایران اسلامی یک نگاه دارد و از درون نگاهی دیگر، ما هم از داخل نگاهی ویژه داریم، تا زمانی که در میدان نوجوانانی که اغفال شدهاند و با انواع لطایفالحیل تحت تأثیر اهداف شوم اپوزیسیون وابسته به رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گرفتهاند و دست به حرکاتی زدهاند که تأثیر خود را بر جامعه گذاشته، نمیشود به نتیجه مطلوب رسید، مگر اینکه نوجوانان را در فضای آرام و دور از تنش از طریق تبیین اصول دینی و انقلابی و گفتمانهای انقلابی تحت لوای فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی راهنمایی کنیم.
وی با بیان اینکه باید دغدغه راهنمایی صحیح نوجوانان و جوانان را داشته باشیم، ادامه داد: حافظه تاریخی میگوید کشورهایی که قصد داشتند با ادبیات سلطنتی کشوری دیگر و حکومتی دیگر را تجربه کنند امروز چرا دنبال مذاکره با ایران هستند، دلیلش این است که پیشرفتهای ایران را دیدند و با توجه به اینکه دسیسههایشان به نتیجه نرسیده، امروز خستهتر از همیشه بهدنبال راهحلهای مختلفی هستند و در حال حاضر راهحلی جز مذاکره ندارند.
نماینده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در دفتر نظارت بر تشکلهای اسلامی و سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان تشریح کرد: نبی مکرم اسلام(ص) برای دعوت به اسلام اذیت شدند، به وجود مبارک ایشان سنگ زدند، اما چه کسانی؟ نوجوانان و جوانان اغفال شده، تمام بزرگان در پشت صحنه ایستاده بودند و مدیریت میکردند.
زاهدشیخی اضافه کرد: امروز جامعه هدف ما را نوک پیکان قرار دادهاند و از وجود زلال فرزندان برای اهداف شوم خود سوءاستفاده میکنند، بنابراین رصد رویدادهای مسئله و احصای صورت مسائل واحدها، استانها و مناطق از ملزومات است، بنابراین باید ۱۸ صورت مسئلهای را که مقام معظم رهبری فرمایش کردند و دانشگاهها را مکلف کردهاند را جدی گرفت و در این باره باید اقدامات علمی داشت.
انتهای پیام/