دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

برای محرم هیئت‌ها شعار پیشنهاد دهید

برای محرم هیئت‌ها شعار پیشنهاد دهید
شورای هماهنگی شبکه‌های هیئت‌ها و تشکل‌های دینی کشور در آستانه فرارسیدن ماه محرم فراخوان انتخاب شعار مشترک هیئت‌ها را داد.
کد خبر : 852367

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای هماهنگی شبکه‌های هیئت‌ها و تشکل‌های دینی کشور در آستانه فرارسیدن ماه محرم، فراخوان انتخاب شعار مشترک هیأت‌ها را داد. علاقه‌مندان تا ۲۷ خرداد فرصت دارند، پیشنهادات خود را به سامانه ۱۰۰۰۴۶۱۵ ارسال کنند.

**۲ محور اصلی شعار محرم هیأت‌ها

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: همچون سال گذشته برآنیم که در کنار تأکید بر شعارمندی هر هیأت بر اساس سلایق، اولویت‌ها و زیست‌بوم آن هیأت، شعار مشترکی داشته باشیم. با بررسی اولویت‌های تأکید شده رهبر فرزانه انقلاب و پس از بحث و بررسی‌های مفصل در شورای شبکه‌های هیئت‌ها و تشکل‌های دینی کشور؛ محور‌های اصلی و فرعی به‌عنوان ملاک انتخابِ شعار محرم پیش‌رو تعیین شد. «نهضت جهاد تبیین و امیدآفرینی» و «انسجام اجتماعی» محور‌های اصلی درنظر گرفته شده برای انتخاب شعار محرم امسال است.

در توضیحات محور‌های اصلی آمده است: در نهضت جهاد تبیین و امیدآفرینی، نشر خوبی‌ها به‌عنوان نقطه آغاز حرکت امید‌آفرین و پایه‌ای برای جهاد تبیین و مقابله با روایت سیاه‌نمایی دشمن و در محور انسجام اجتماعی هم هم‌دلی، هم‌عهدی و هم‌بستگی اجتماعی حولِ محور امام حسین (ع) با تکیه بر عبارت سلم لمن سالمکم به‌عنوان نقطه مشترک بین همه مردم (حتی کسانی که نسبت به مسائل سیاسی اعتراض دارند و یا باور‌های عمیق ندارند) به‌عنوان پناه‌گاهی که می‌تواند نارسایی‌های همه ما را جبران کند، مدنظر است.

برای محرم هیئت‌ها شعار پیشنهاد دهید

**تربیت نسل حسینی و الگوی نقش‌آفرینی مردمی محور‌های فرعی شعار

در معرفی محور‌های فرعی شعار امسال هم آمده است: تربیت نسل حسینی با رویکرد‌های ارتقاء و تربیت هسته‌های مقاومت نوجوانان و جوانان در هیأت‌های اجتماعی و تقویت اجتماعات میدانی، دسته‌های عزاداری و جلسات روضه‌های خانگی مدنظر است. همچنین الگوی نقش‌آفرینی مردمی محور فرعی دیگر است که در آن رویکرد‌های تقویت مشارکت مردمی در راستای امداد اجتماعی و اصلاح نظام اقتصادی با الگوی تعاون اجتماعی، تقویت پیوند با امام به‌عنوان مرجعی که می‌تواند همه‌ی ما را به پیش ببرد و در موضوع بحران حجاب عموم مردم را راه‌بری کند، تقویت بصیرت سیاسی و کنش‌گری اجتماعی برای انتخاب نمایندگان انقلابی، تقویت هماهنگی دولت و ملت برای مقابله حاکمیتی و مردمی با شبکه اشاعه فساد و فحشاء و تقویت فرهنگ و حرکت مردمی اربعین و اداره آن، به‌عنوان طلیعه تمدن اسلامی مدنظر است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته