تعامل دانشگاه آزاد با قطب اقتصاد و انرژی کشور در «عصر امید»
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سروش حیدری سنگستانی دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با حضور در واحد دشتستان این دانشگاه علاوه بر بازدید از این واحد دانشگاهی در نشستی صمیمانه با کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان دیدار و گفتوگو کرد.
حیدری سنگستانی در این نشست با قدردانی از خدمات تمامی مدیران، کارکنان و اعضای هیئت علمی واحد دانشگاهی دشتستان در پیشبرد اهداف متعالی شجره طیبه دانشگاه، اظهار کرد: واحد دشتستان با مشکلات عدیدهای دست و پنجه نرم میکرد که با بهبود و اصلاح روند و ساختار دانشگاه و خواست و همراهی همگانی، بسیاری از مشکلات برطرف شده است که قطعا در آینده نیز این مسیر ادامه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر استانی بودن دانشگاه و یکسان بودن اداره امور در تمام واحدها و مراکز استان گفت: مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی در استان یکپارچه، متحدالشکل و عادلانه بوده و سعی شده تا این احساس در تمامی همکاران واحدها و مراکز استان ایجاد شود.
حیدری سنگستانی با اشاره به روند رو به رشد پذیرش دانشجو و نیز اخذ مجوزهای لازم برای تأسیس مدارس سما، عنوان کرد: این امر نشانه رشد و تعالی دانشگاه است. مدارس سما جایگاهی بسیار پراهمیت و کاربردی دارند؛ چراکه بنیان زیربنایی تعلیم و تربیت هر جامعه، مدارس آن جامعه است.
این مقام مسئول با اشاره به اقدامات دانشگاه برای تأمین مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی متذکر شد: استان بوشهر، دومین استان بوشهر در زمینه فعالیت و پیشبرد امور در این بخش بوده و با برنامه ریزیهای که انجام شده خبرهای خوشی در آینده نزدیک اطلاع رسانی خواهد شد، درصدد هستیم با تعاملات میان بخشی، همکاران متحمل کمترین فشار و بار مالی در این بخش شوند.
حیدری سنگستانی با بیان اینکه هیچگونه تعصب خاصی برای جابهجایی رشتهها و یا ایجاد رشتههای تحصیلی جدید برای یک واحد خاص وجود ندارد، توضیح داد: طبق سند آمایش، استان بوشهر به ۳ بخش شمالی، مرکزی و جنوبی تقسیم شده است و جابهجایی رشتههای تحصیلی به ویژه در مقطع کارشناسی ارشد مطابق این سند و با اخذ مجوزهای لازم صورت خواهد گرفت.
حیدری سنگستانی با تأکید بر عدم وابستگی به شهریه دانشجویی اظهار کرد: افزایش رشتههای تحصیلی خوب است، اما نباید به آن متکی بود. دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری رویداد عصر امید و نیز رویداد تخصصی عصر امید عسلویه نشان داد که میتواند بسترساز تولید دانشبنیان باشد.
وی ادامه داد: پس از ۳۶ سال از عمر دانشگاه آزاد اسلامی در استان بوشهر با ایجاد پردیس دانشگاهی و برگزاری رویداد تخصصی عصر امید به طور جد با قطب اقتصاد و انرژی کشور وارد تعامل شدیم. تاکنون از این بخش مهم استان و کشور بی نصیب بودیم؛ اما با تغییر رویکرد، در یک برنامه قریب به ۲.۵ میلیارد تومان از بودجه پژوهشی این بخش صنعتی را به برنامههای دانشگاه تزریق کردیم.
وی با تأکید بر اینکه ساختارها اصلاح شده است؛ اما ساماندهیها باید با تعامل و همراهی انجام شود، گفت: واحد دشتستان زیرساخت مطلوبی دارد و باید متولی و مبدأ تحولات و برنامهها در شهرستان شود. اگر دانشگاهی توانمند، قوی و مقتدر باشد میتواند بسیاری از چالشهای اجتماعی را اصلاح و رفع کند. ۴۰ درصد آموزش عالی با این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر ورود اعضای هیئت علمی در مباحث اقتصاد دانشبنیان خاطرنشان کرد: تصمیم سازیها باید از دانشگاه آغاز شود؛ چراکه دانشگاه محل گفتمان حوزههای مختلف در عرصههای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، علمی و ... است.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به برگزاری رویداد علمی «بوشهر، آینده و پیشرفت» گفت: این همایش، نه صرفاً مقاله محور؛ بلکه در قالب نشستهای تخصصی در راستای ظرفیتهای استان مانند هستهای، خرما، دریا، نخل، آبزیان و ... انجام میشود که در دشتستان نیز باید با قدرت اجرایی شود.
** اخذ مجوز ایجاد دانشکده مهارتی و رشته پرستاری
اشکان معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان در ابتدای این نشست با ارائه گزارشی از اهم فعالیتهای واحد دشتستان گفت: این دانشگاه زیرساخت مناسبی برای انجام فعالیتهای دانشی و اجرایی دارد که خوشبختانه در تعامل با نهادهای مختلف از آن برای ارائه خدمات به جامعه شهرستان بهره گرفتهایم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان با بیان اینکه این دانشگاه متولی و بانی بسیاری از برنامههای فرهنگی در شهرستان است، ادامه داد: نگاه دانشگاه به بخش فرهنگی و اجتماعی، نگاهی عمیق، گسترده و دغدغهمند است.
معصومی با بیان اینکه در سنوات اخیر بیشتر توان دانشگاه آزاد اسلامی دشتستان صرف رفع چالشهای بزرگی که از قبل به جا مانده بود، شده است، اظهار کرد: با همراهی و پای کار بودن تمامی ارکان دانشگاه، این چالشها به سرعت در حال رفع شدن بوده که شاهد این ادعا، افزایش استقبال عمومی و رشد ۱۲۵ درصدی جذب دانشجو با تحول و برندسازی دانشگاه است.
وی با بیان اینکه ۳۹ کارمند و ۲۲ عضو هیئت علمی در این واحد دانشگاهی مشغول انجام امور هستند، عنوان کرد: واحد دشتستان دارای یک مجتمع آموزشی چند منظوره و یک ساختمان بزرگ در مرکز شهر است که به خوبی پاسخگوی توسعه کمی و کیفی برنامههای دانشگاه است.
معصومی با بیان اینکه با مدیریت منابع مالی و انسانی، تاحدود چشمگیری کسری بودجه این واحد دانشگاهی کنترل و از زیان دهی خارج شده است، توضیح داد: کسری بودجه این واحد دانشگاهی سال گذشته قریب به ۷ میلیارد بود که با برنامههایی نظیر مولدسازی املاک و جابجایی نیروی انسانی واحد به واحدهای اطراف البته مطابق خواست همکاران، تاکنون بیش از ۴ میلیارد و دویست میلیون تومان از آن جبران شده است.
این مقام مسئول با اشاره به تعاملات سازنده دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتستان با دیگر نهادهای شهرستان، از تأسیس ۶ مدرسه سما (۳ مقطع دخترانه و ۳ مقطع پسرانه) و اخذ مجوز ایجاد دانشکده مهارتی و ایجاد رشته پرستاری در این واحد دانشگاهی خبر داد.
انتهای پیام/