چگونگی تشرف زائران ایرانی حج تمتع ۱۴۰۲ به رَوْضَةُ النَّبی (ص)
به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری علم و فناوری آنا، رَوْضَةُ النَّبی (ص)، روضه مطهّره یا روضه شریفه جایی میان منبر و مرقد پیامبر(ص) در مسجد النبی است که در حدیث نبوی، بهشتی و بسیار مقدس خوانده شده است. در محدوده روضه مطهّر، سه مکان مقدس: مرقد رسول خدا(ص)، منبر و محراب وجود دارد که زایران می توانند بهره های معنوی بی شماری از حضور و عبادت در این فضا کسب کنند.
بنابر برنامه ریزی صورت گرفته از سوی وزارت حج و عمره عربستان، هر زائر میتواند در ایام حضور در مدینه منوره، بعد از ثبت نام در مستر الکترونیکی ، یکبار به روضه مشرف شود.
واحد فناوری اطلاعات سازمان حج وزیارت نیز در همین راستا برای کاروانهایی که به مدینه النبی (ص) مشرف میشوند، نوبت حضور عزیزان در روضه را دریافت و آن را تقدیم کاروان میکند.
زائران نیز میتوانند در قالب کاروان و با هماهنگی مدیر مربوطه بعد از دریافت نوبت حضور در روضه ، با در دست داشتن مدارک مربوطه و براساس روز و ساعت مقرر در این مکان شریف حضور یابند.
واحد فناوری اطلاعات سازمان حج و زیارت معمولا در چهارمین یا پنجمین روز حضور زائران، این نوبت را تقدیم مدیر کاروان می کند.
نوبتهای دریافتی زائران ایرانی، برای خانم ها صبح ها و برای آقایان عصرها است. با توجه به اینکه نوبت دریافتی در سیستم مسار الکترونیکی وزارت حج و عمره عربستان قابل ثبت است، این مهلت در نظر گرفته شده به هیچ عنوان قابل تمدید و یا تعویض نیست .
همچنین مدیران یا معاونین کاروان ها می توانند جزییات نام نویسی خود را در اپلیکیشن موبایلی سازمان حج و زیارت دریافت کنند.
بدین جهت توصیه می شود همه عزیزان اعم از زائران و کارگزاران و مدیران کاروان ها و مجموعه ها نرم افزار موبایلی سازمان حج وزیارت را نصب کنند و از خدمات متنوع آن بهره مند شوند؛ لینک نرم افزار در کافه بازار«نرم افزار موبایلی سازمان حج و زیارت» است. زائران ایرانی معمولا حدود ۵شبانه روز در مدینه النبی (ص) حضور دارند .
گفتنی است که دریافت نوبت برای حضور در روضه که سال قبل نیز وجود داشته به جهت نظم و انضباط در موضوع زیارت برای همه زائران کشورهای اسلامی در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/