دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط یک شرکت دانش‌بنیان؛

کنتور‌های هوشمند با فناوری بومی تولید می‌شود

کنتور‌های هوشمند با فناوری بومی تولید می‌شود
تولید کنتور‌های هوشمند و دیجیتال توسط یک شرکت دانش‌بنیان، به تامین بخشی از نیاز صنعت نیروی کشور کمک کرد.
کد خبر : 848808

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جمشید بردبار، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تامین یکی از مهم‌ترین نیاز‌های فزاینده صنعت برق کشور، با استفاده از دانش فنی و فناوری بومی عنوان کرد: با پیشرفت فناوری و ضرورت استفاده از تجهیزات مبتنی‌بر فناوری‌های هوشمند و دیجیتال، نیاز وزارت نیرو و شرکت توانیر به کنتور‌های دیجیتال پیشرفته و هوشمند رو به افزایش است؛ بر همین اساس، واحد تحقیق و توسعه این شرکت دانش‌بنیان در مسیر طراحی و تولید کنتور‌های مورد نیاز کشور گام برداشت.

این فعال حوزه فناوری، با اشاره به دامنه گسترده کاربرد کنتور‌های دیجیتال عنوان کرد: این محصول حوزه برق در منازل، کارخانجات، مراکز تجاری و صنعتی و تمامی بخش‌های تولید، انتقال و توزیع نیروی برق در سراسر کشور کاربرد دارد.

بردبار، از تولید این محصول دانش‌بنیان با دانش فنی بومی و تکیه به توانمندی فناورانه داخلی گفت و افزود: این شرکت دانش‌بنیان تنها تولید کننده داخلی این محصول با دانش فنی صد در صد داخلی به شمار می‌رود که محصولات تولیدی این شرکت، از لحاظ مشخصات فنی و کیفیت کاملا قابل رقابت با نمونه‌های اروپایی و امریکایی هستند. کلیه رقبای داخلی تحت لایسنس شرکت‌های چینی فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به قیمت تمام شده پایین‌تر محصول ساخت داخل نسبت به نمونه‌های مشابه داخلی و وارداتی گفت: دانش فنی تولید این محصول دانش‌بنیان، کاملا بومی است و با توجه به مواد اولیه وارداتی حدود ۵۰ درصد ارزبری داشته است.

وی با بیان این‌که محصولات تولیدی این شرکت علاوه بر قابلیت رقابت با نمونه‌های خارجی، زمینه ایجاد اشتغال را فراهم کرده است، ادامه داد: تولید این محصولات دانش‌بنیان، برای حدود ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان، نقش معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری را در حمایت از تولیدات دانش‌بنیان، راهبردی و کلیدی دانست و افزود: چنانچه مردم و جامعه حمایت‌های معاونت را از محصولات دانش‌بنیان لمس کرده و در همه زمینه‌ها با اعتماد بالا به مصرف این محصولات روی بیاورند در آن صورت شرکت‌های دانش‌بنیان نیز رشد بیش‌تری خواهند یافت. در صورت اجرای کلیه قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش‌بنیان در همه زمینه‌ها ظرفیت تولید این شرکت‌ها نیز افزایش یافته و در خصوص صادرات نیز به ارز آوری کشور کمک شایانی خواهد داشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب