مهارتآموزی دانشجویان با گشایش کارگاههای مهارتی در دانشگاه
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا دهقانیاشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد در جمع خبرنگاران با یادآوری گشایش کارگاه تولید پوشاک در سال قبل و آغاز کار ترمیم بدنه خودرو در سال جاری اظهار کرد: در این کارگاهها دانشجو ضمن آشنایی با محیط واقعی کار مهارت لازم را کسب خواهد کرد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بزرگترین شبکه آموزش در سراسر کشور و طیف گستردهای از ورودیها را داراست، افزود: این دانشگاه مردمیترین دانشگاه در کشور بوده که همه منابع درآمدی از طریق خود مردم تأمین شده است. ۴ هزار و ۲۰۰ دانشآموز در ۲۳ مدرسه و ۱۶ هزار و ۵۰۰ دانشجو در ۱۰ مرکز از پیشدبستانی تا دکتری تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی یزد مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد طرح مهارت یار را درراستای تغییر از آموزش حافظه محور به سمت مهارت محور دانست و گفت: با حمایت استاندار و سازمان فنی حرفهای، اداره جهاد کشاورزی، خانه صنعت و معدن، دانشجو در نیمسال اول پس از بورس شدن در کنار تحصیل در محیط کارخانه مشغول به کار میشود. وظیفه تربیت بر عهده استاد بوده و برگزاری کارگاهها و استفاده از تکنولوژی آموزشی برای عمق بخشیدن آموزشی به استاد و به تبع آن دانشجو بسیار مهم است.
دهقانیاشکذری از تغییر فضای کلاس درس به فضای صنعت خبر داد و راهاندازی پروژه پرورش ماهی در شهرستان ابرکوه و بهرهبرداری از نیروگاه خورشیدی در شهرستان اشکذر را در این مسیر دانست و اقدامات انجامشده در پژوهش را شامل سامانه پژوهشیار با بیش از هزار عنوان موضوع از مسائل و مشکلات دانشگاه، راهاندازی مرکز مشاوره تخصصی کسبوکار در دانشکده مهارت و کارآفرینی برشمرد و اهداف این طرحها را بالابردن مهارت نیرویها کار ذکر کرد.
وی بیان کرد: ارتقای مرکز رشد دانشگاه از سطح سه به سطح یک در مدت ۶ ماه و ۱۳ پژوهش برتر استانی که پنج نمونه از آنها عنوان برگزیده کشوری را کسب کردند از افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی یزد است.
به گفته این مسئول با وجود آشوبها و اقدامات ضد فرهنگی در کشور دانشگاه آزاد یزد موفق به برپایی ۶۰ کرسی آزاداندیشی و جلسات تبیین اهداف انقلاب در راستای کمک به آگاهی دانشجویان شده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد بازسازی مجموعه صفار را یکی از اقدامات سال قبل نام برد و توضیح داد: این مجموعه در دروازه قرآن با اعتبار میلیاردی پس از ۲۰ سال بلااستفاده بودن، توسط این دانشگاه تعمیر و نوسازی شد که با اخذ مجوزهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میتوان از آن بهعنوان درمانگاه استفاده کرد.
انتهای پیام/