صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد در سیستان و بلوچستان فعال شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به منظور تشریک مساعی در حمایت و گسترش بازار محصولات دانایی و دانشبنیان با نگاه به شعار سال ۱۴۰۲ و ارائه کمک و خدمات مالی و پشتیبانی به مراکز نوآوری و مؤسسات دانشبنیان، تفاهمنامهای بین صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان منعقد شد.
در این تفاهمنامه تعیین وظایف طرفین در راستای تسهیل اجرای ماده ۴۵ قانون برنامه چهارم و ماده ۴۴ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور جزء موضوعات اولیه قرار گرفت.
این تفاهمنامه در ۶ ماده شامل موضوعات و تفاهمنامه، تعهدات طرفین، قرارداد هزینههای تفاهمنامه، مدت تفاهمنامه و شیوههای اجرایی تنظیم به امضای مسعود اکبریزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و عسکری غلامزاده مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
**عقد قرارداد تعیین نماینده صندوق
در این قرارداد تعیین نماینده صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه آزاد اسلامی در استان به منظور انجام وظایفی نظیر تعمیق ارتباطات اطلاعرسانی و ترویج خدمات مالی و فراخوانهای حمایتی صندوق درسطح فعالان زیست بوم نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی استان دریافت و تکمیل اطلاعات متقاضیان و همکاری در فرآیند خدمات واحد ارزیابی و نظارت، مورد فرق موافقت قرار گرفت.
این قرارداد در ۱۱ ماده در خصوص تعهدات صندوق، تعهدات نماینده صندوق، خسارات، شرایط خاص دیگر و بالاخره مرجع حل اختلاف، توسط مجید مشکینی رئیس هیئت مدیره صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، عسگری غلامزاده لداری مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، مسعود اکبری زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان و مهدی حسننیا خیبری نماینده صندوق در استان سیستان و بلوچستان به امضا رسید.
**بهرهبرداری از دفتر صندوق پژوهش و فناوری در سیستان و بلوچستان با ارائه ۶ خدمت متمایز
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از زاهدان در سفر یکروزه مدیر عامل و مدیران صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به استان سیستان و بلوچستان، علاوه بر امضای تفاهم نامه و قرارداد تعیین نماینده، دفتر صندوق پژوهش و فناوری در این استان به بهرهبرداری رسید.
در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، معاونین و اعضای هیئت رئیسه، روسای واحدهای استان، معاونین و مدیران مراکز رشد واحدها و مراکز شهرستانها استان، مدیر عامل صندوق پژوهش و فناوری و مدیران صندوق برگزار شد، در این جلسه مهدی حسننیا خیبری به عنوان نماینده صندوق پژوهش و فناوری در استان سیستان و بلوچستان انتخاب شد.
صندوق پژوهش و فناوری در استان سیستان بلوچستان با ارائه خدماتی مانند ارائه ضمانتنامه، ارائه تسهیلات، لیزینگ محصولات، سرمایهگذاری، عاملیت مالی و خدمات تخصصی در کنار اعضا هیات علمی، کارکنان، دانشجویان و شرکتهای فناور وابسته دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.
طرحهای اقتصادی و دانشبنیان در هر مرحله ای شامل نمونه اولیه، قبل از تولید صنعتی، تولید صنعتی و یا حتی سرمایه درگردش، میتوانند از تسهیلات این صندوق استفاده کنند. علاوه بر این خدمات تخصصی مانند خدمات ارزش گذاری، تهیه طرح توجیهی، مشاوره تخصصی و نطارت بر اجرای پروژه از دیگر خدماتی است که توسط صندوق به متقاضیان ارائه میشود.
صندوق پژوهش و فناوری با ورود به حوزههای تخصصی مالی در کوتاهترین زمان ممکن و با حداقل تشریفات اداری به عنوان یک حامی مالی و تسهیل گر در کنار کارافرینان است.
انتهای پیام/