محتواهای آسیبزا در انیمههای خارجی پایش میشود
محمد امین طالبی در حاشیه سی و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا تصریح کرد: متاسفانه برخی بازیها و انیمیشنهایی که به دست کودکان میرسد به دلیل تولید ترس، ترویج خشونت و ناهنجاری اجتماعی نامناسب است.
وی افزود: ما با مددگرفتن از کارشناسان در حوزههای مختلف مانند جامعه شناسان، روان شناسان و فعالان حوزه کودک و نوجوان محتواها را پایش کرده و نظرات خود را در سایتمان منتشر میکنیم تا در اختیار عموم مردم قرار گیرد.
به گفته طالبی به عنوان مثال جی تی ای، رد رد، حمله به تایتان و یا آواتار از نمونه هایی است که ممکن است از سوی نوجوانان استقبال شود اما بر اساس ارزیابی ما استانداردهای لازم را نداشته و مصداق محتوایی با نشان ممنوعیت است.
مدیر پروژه کدومو تاکید کرد: آگاهی خانوادهها از وضعیت چنین محتواهایی میتواند موجب شود تا نوجوانان آسیب کمتری ببینند و محتوای آموزنده را تماشا کنند.وی با تاکید به گرایش نوجوانان به انیمیشنها و بازیهای کره ای اضافه کرد: پایش محتواهای این حوزه در دستور کار است.به گفته طالبی نهادهایی مانند ساترا از سکوهایی مانند کدومو برای پایش محتوا مدد میگیرند.
لازم به یادآوری است، سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز بهکار کرده و تا ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.
انتهای پیام/