استادان دانشگاه دستاوردهای نظام را تبیین کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از دماوند، رضا طاهرخانی فرماندار دماوند در مراسم بزرگداشت مقام معلم دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و قدردانی از خدمات محمود صفری رئیس سابق این واحد دانشگاهی اظهار کرد: استادان دانشگاه با توجه به جایگاه و دانشی که دارند میتوانند نقش بسیار مهمی در تحقق این مطالبه رهبری داشته باشند؛ چراکه وظیفه معلمی فقط تدریس دروس دانشگاهی نیست و استادان میتوانند بین کلاسهای درس دستاوردهای بزرگ نظام جمهوری اسلامی را برای دانشجویان و قشر جوان کشور که بسیاری از این دستاوردها را ندیدهاند تبیین کنند.
وی افزود: امسال سال مهار تورم و رشد تولید نامگذاری شده که میطلبد استادان هم بهنوعی در تحقق این شعار نقش داشته باشند.
هادی عبداللهیفر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز گفت: خدا نخستین آموزگار است وقتی به رسولش فرمود بخوان و انبیا نیز معلم هستند؛ چراکه با گفتگو و فراخواندن مردم به رستگاری به تعلیم و تربیت مردم همت گماشتند. معلمی شغل انبیا بوده؛ زیرا حامل پیام حق به مردمان هستند و رسالت آنها شنواکردن گوشها و بیناکردن چشمهاست. آنها ناجیان جان برکفی بوده که رسالت آموزش دادن به مردم را بر هر رسالت دیگری ترجیح دادند.
وی اضافه کرد: صفری علاوه بر آنکه معلم دلسوز بود در عرصه مدیریتی نیز خدمات خوبی داشته که تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی نمونه بارز این خدمات است. وی مانند پدری مهربان و دلسوز شاگردان بسیاری را تحویل جامعه داده که بنده یکی از این شاگردان هستم.
امام جمعه دماوند نیز با اشاره به اهمیت مقام معلم و بزرگداشت یاد علامه مطهری به ذکر چند حدیث در بزرگداشت مقام معلم پرداخت و عنوان کرد: معلمی شغل پیامبران است، پیامبران تزکیه میکنند و آموزش به مردم میدهند. زکات علم این بوده که به دیگران آموزش داده شود و آموزش مانند کفارهای است که گناهان را پاک میکند. حق استاد بر شاگردان این بوده که بزرگش دارند و خوب به حرفها و آموزشهای او گوش فرادهند.
حجتالاسلام کاظم فتاح دماوندی بیان کرد: سوابق انقلابی و خدماتی که صفری در کسوت معلمی داشتند بر کسی پوشیده نیست، وی نماینده مردم در مجلس و مسئولیتهای متعدد دیگری نیز در کشور داشت؛ اما کار نمونه و بارز وی تأسیس دانشگاه آزاد واحد دماوند است که آن را از یک قطعه زمین خاکی به یک بنای بزرگ و قابل افتخار آموزشی در دماوند تبدیل کردند.
رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز مطرح کرد: تأسیس دانشگاه آرزویی بود که دوست داشتم روزی در شهر خودم آن را ایجاد کنم. اگر کاری در دانشگاه انجام شده همه در آن مشارکت داشتهاند و به تنهایی نمیتوانستم اینچنین دستاوردهایی داشته باشم از اینرو از همه همکاران خود در طول این دوران بسیار تشکر میکنم. اگر دوباره نیز به دوران جوانی برگردم همین راه را ادامه میدهم و از اول در کنار انقلاب خواهم بود.
محمود صفری با اشاره به تصمیماتی که در طول دوران ریاست بر واحد دماوند گرفته ادامه داد: در کار اجرایی به هیچوجه خطی عمل نکردم و همواره سعی کردم از همه کسانی که توانمندی داشتند در پستهای مختلف استفاده کنم. اکنون نیز آماده کمک به واحد دماوند هستم؛ چراکه خدمت کردن پست و مقام نمیخواهد و باید همیشه در خدمت به انقلاب اسلامی در هر پست و مقامی آماده باشیم.
عضو گروه علوم ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند نیز به ذکر ویژگیهای معلم از نگاه شهید مطهری پرداخت و توضیح داد: عطوفت و مهربانی، عشق به تربیت انسانها و عمل به گفتهها ازجمله ویژگیهای معلمان است.
حمیدرضا حسینیدانا با بیان شرایط دوران استاد مطهری در دوران قبل و بعد از انقلاب تبیین کرد: در آن دوران التقاط فکری و تشویش اذهان از سوی دشمنان بهویژه کمونیستها و جریانهای ضد دین و منافق در جامعه رواج فراوان داشت و شهید مطهری با توجه به دانش، بینش و اعتقاد فراوانی که داشتند بهدرستی به روشنگری و تبیین توطئههای التقاطیون پرداختند و در این راه نیز جان عزیز خود را از دست دادند.
وی تشریح کرد: صفری معلمی مذهبی با رویکرد فرهنگی با عشق به کادر سازی و تربیت نسل جوان بود. وی در طول دوران مسئولیت قبل از دانشگاه در دماوند دستاوردهای زیادی داشت که یکی از این دستاوردها تأسیس هنرستان کشاورزی در منطقه آیینه ورزان بوده که امروزه چشموچراغ این منطقه است و توانست تأثیرات زیادی در منطقه داشته باشد.
به گزارش آنا، در ادامه مراسم با اهدای لوح قدردانی و هدیه از سوی شورای فرهنگی و استادان هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند از دو دهه تلاش مستمر صفری در راهاندازی و مدیریت این واحد دانشگاهی قدردانی و در پایان نیز از استادان نمونه واحد که دستاوردهای علمی و پژوهشی برجسته داشتند تجلیل شد.
انتهای پیام/