حضور فعال اعضای هیئت علمی علوم پزشکی در اقتصاد دانشبنیان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم بزرگداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم و تجلیل از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تبریز با حضور علیرضا منادی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی، حسین استادی سفیدان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تبریز، حجتالاسلام محمدمهدی شمسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی و سایر مسئولان، معاونان و استادان در سالن همایشهای واحد علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس شورای اسلامی نیز با ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه، هفته معلم و استاد را گرامی داشت.
علیرضا منادی با ارائه سخنانی به تبیین مسائل روز کشور ازجمله توجه به مقام و منزلت معلم پرداخت و دو محور مدیریت کلان مبتنی بر افزایش کیفیت آموزش و ارتقای شأن معلم و استاد در افکار عمومی جامعه را در راستای توسعه و تعالی دانشگاه و آموزش و پرورش، ضروری قلمداد کرد.
وی خاطرنشان کرد: استقلال علمی کشور مرهون انقلاب اسلامی است و یکی از ثمرههای اصلی این انقلاب، تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی است که با بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو بهعنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان شناخته و براین اساس نخستین واحد دانشگاهی در شهر اولینها (تبریز) راهاندازی شده است.
رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی تازهتأسیس واحد علوم پزشکی تبریز و پیشرفتهای قابل توجه آن در حوزه آموزش و درمان و سلامت گفت: نقش استادان در تحقق درآمدهای غیرشهریهای و پرداختن به اقتصاد دانشبنیان در زمینه علوم پزشکی یکی از ضروریات بوده و انتظار میرود اعضای هیئت علمی با توجه به امکانات، تجهیزات و ظرفیتهای مطلوب این واحد دانشگاهی بتوانند در حوزههای پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و سایر رشتههای پیراپزشکی به صورتی فعالانهتر در زمینه اقتصاد دانشبنیان عمل کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز هم در این مراسم گزارش مختصری از تاریخچه تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز و پیشرفتهای چشمگیر این واحد دانشگاهی مستقل و نوپا در مدت زمان کوتاه بعد از استقلال ارائه کرد.
استادی سفیدان اضافه کرد: بزرگان با اشاره به ویژگیهای یک معلم و مربی خوب، معلم و استاد را در عرصه تعلیم و تربیت یکی از سرمایههای ارزشمند عنوان کردهاند که احترام به شأن، منزلت و مقام آنان بر همگان واجب است.
وی با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر اهمیت ویژه واحدهای دانشگاهی علوم پزشکی و حمایتهای همهجانبه دانشگاه در توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر این واحدهای دانشگاهی، حرکت در علم پزشکی را حرکت در مرزهای علم عنوان کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی هم با اشاره به کلام بزرگان در امر تعلیم و تربیت خاطرنشان کرد: نقش بیبدیل معلمان، این جهادگران عرصه دانایی در اعتلای فرهنگ و اندیشه و هویتبخشی به جامعه بر کسی پوشیده نیست.
رنجبران با بیان اینکه علم پزشکی یکی از مقدسترین علوم در هر کشوری است، این علم را تاج، افتخار و اعتبار دانشگاه عنوان و حمایت بیبدیل استان آذربایجانشرقی را در توسعه آن ضروری برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی جایگاه خود را در حوزه پزشکی بهدست آورده و اثربخشی آن در جامعه هرروز شاخصتر و برجستهتر میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجانشرقی با اشاره به قرارگرفتن واحد علوم پزشکی تبریز بهعنوان واحد جامع بین یکی از سه واحد دانشگاهی علوم پزشکی و برخورداری از امکانات، تجهیزات و پتانسیلهای بالقوه آن بر لزوم تلاش مسئولان دانشگاه، استان و واحد دانشگاهی در توسعه فیزیکی و کیفی آن تأکید کرد.
رنجبران، راهاندازی رشته داروسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز را یک اتفاق مهم بیان کرد و در این باره از تلاشهای علیرضا منادی رئیس کمیسیون، آموزش، تحقیقات و فناوری در مجلس شورای اسلامی قدردانی کرد.
در پایان این مراسم از استادان برگزیده دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم پزشکی تبریز با حضور نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان تجلیل شد.
انتهای پیام/