تأمین ۴۰ درصد پرستاران کشور در دوره کرونا توسط دانشگاه آزاد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از بجنورد، نشست خیران حوزه سلامت استان خراسان شمالی با حضور علی سروریمجد مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد برگزار شد.
سروریمجد در این نشست گفت: دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد نخستین مرکز آموزش عالی استان خراسان شمالی است که با همت خیران و مسئولان دانشگاهی فعالیت خود را آغاز کرد و تاکنون بیش از ۳۶ هزار دانش آموخته در رشتههای مختلف داشته است.
وی با اشاره به خدمات رسانی دانشگاه آزاد اسلامی در دوران شیوع کرونا اظهار کرد: در دوران شیوع کرونا ۴۰ درصد پرستاران کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی تأمین شد و این قشر زحمتکش دوشادوش سایر مردم و ارگانها در سطح کشور در زمینههای مختلف خدمت رسانی انجام دادند.
مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در دوران کرونا واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی برای خدمت رسانی بیشتر به مردم اقدامات مؤثری از جمله تولید مواد ضدعفونی کردن، ماسک و ... انجام دادند و واحدها پایگاهی برای مراکز واکسیناسیون شدند.
سروری مجد با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا دانشگاه آزاد اسلامی در آموزش مجازی نیز پیشتاز بود، گفت: آموزش مجازی دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ آغاز شد، در صورتی که آموزش مجازی دانشگاهها و موسسات دولتی از ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹ شروع شد.
وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی از مردم و برای مردم است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در بحرانهای مختلف همچون سیل، زلزله، ایجاد قرارگاههای جهادی همیشه پای کار بوده است؛ زیرا این دانشگاه، دانشگاهی از مردم و برای مردم است.
مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: استان خراسان شمالی ظرفیت خوبی در زمینههای گوناگون دارد و تک تک ما موظفیم تا برای پیشرفت استان استوار گام برداریم و دوشادوش مسئولان استانی برای رونق و توسعه شهر و استان پای کار باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در یک سال اخیر یکی از اقدامات موثر دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان شمالی، جذب دانشجو بود، به طوری که در سال ۹۹ آمار پذیرش دانشجو ۷۵۰۰ بود، در صورتی که این ظرفیت در سال جاری به ۱۰۷۵۰ افزایش پیدا کرد که این نشان همت و تلاش رئیس دانشگاه، مسئولان، کارکنان و استادان استان بوده است.
سروریمجد با تأکید بر حضور خیران حوزه سلامت برای راه اندازی رشته پزشکی در واحد بجنورد افزود: برای کسب موافقت نهایی راه اندازی رشته پزشکی لازم است خیران کمک کنند تا کارهای مقدماتی برای راه اندازی این رشته انجام شود که در صورت آماده نشدن مقدمات کار این رشته به استانهای دارای شرایط پذیرش داده خواهد شد.
غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانشمالی نیز در این نشست گفت: این دانشگاه از امکانات بسیار خوب آموزشی، دانشجویی و پژوهشی برخوردار است و در زمینههای مختلف توانسته افتخارات بسیاری را کسب کند.
وی با ارائه گزارشی از وضعیت موجود دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانشمالی اظهار کرد: برای تأسیس رشته پزشکی ساختمانی با مساحت بیش از ۷۰ هزار متر مربعی در نظر گرفتهایم که لازم است برای تجهیز ساختمان و دستگاههای آزمایشگاهی و تخصصی این رشته خیّران حوزه سلامت و مسئولان استانی کنار ما باشند تا بتوانیم موافقت اصولی این رشته را به موافقت نهایی برای راهاندازی تبدیل کنیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسانشمالی افزود: بنابراین دست یاری خیّران را برای کمکهای مادی و معنوی میفشاریم تا شاهد تحصیل دانشجویان بومی این استان در رشته پزشکی شویم.
در ادامه جلسه استاندار خراسان شمالی، نماینده، ولی فقیه در استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و رئیس نظام پزشکی استان هر یک بر راه اندازی رشته پزشکی و کمک مسئولان و خیرین جهت توسعه این رشته در استان تاکید کردند.
انتهای پیام/