دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 ارديبهشت 1402 - 14:00
معاون دانشگاه آزاد اسلامی:

جایگزینی برای اصلی‌ترین عنصر نظام تعلیم و تربیت متصور نیستیم

جایگزینی برای اصلی‌ترین عنصر نظام تعلیم و تربیت متصور نیستیم
سیدمحمد بطحایی گفت: معلم اصلی‌ترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود که جایگزینی برای آن نیست، از این‌ رو تجلیل از استادان ضروری است.
کد خبر : 845198

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا به مناسبت سالگرد شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامیداشت هفته معلم مراسمی با حضور سیدمحمد بطحایی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما، علیرضا لادن‌مقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری، اعضای هیئت رئیسه و جمع کثیری از استادان و معلمان مدرسه سما در سالن خوارزمی این دانشگاه برگزار شد.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با اشاره به سخنان بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی امام خمینی(ره) که فرمودند: «معلمی شغل انبیاست»، گفت: بزرگ‌ترین توفیق انسان آن است که مخلوق باری تعالی به‌عنوان گل سرسبد هستی به دستان او سپرده شود و او امانتدار و راهنمایی باشد که آدمی را از مقام بالقوه به فعلیت برساند.

بطحایی متذکر شد: معلم اصلی‌ترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت محسوب می‌شود که جایگزینی برای آن متصور نیست، از این‌ رو تجلیل از استادان یک امر ضروری است.

جایگزینی برای معلم که اصلی‌ترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت است متصور نیستیم

وی با بیان اهمیت جایگاه معلمان و استادان در پرورش فکر دانش‌آموز و دانشجو عنوان کرد: نقش معلمی مملو از ظرافت‌های خاص خودش است، چراکه دانش‌آموزان گاهی به‌منظور جلب توجه خطا می‌کنند و معلم باید دانش، توانایی و مهارت‌های لازم برای ایفای این نقش حساس را داشته باشد و هرگونه غفلت آثار مخرب فراوانی بر روی نسل جوان ما که آینده‌سازان این مرز و بوم هستند، دارد.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: یادگیری، تغییرات نسبتاً پایداری است که در رفتار افراد اتفاق می‌افتد؛ محیط‌های یادگیری در گذشته، مکتب‌خانه‌ها، مساجد و خانواده بود، اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و شبکه‌های متعدد مجازی محیط یادگیری گسترده شده که همین موضوع موجب به‌وجود آمدن تعارض و تناقض در الگو‌های یادگیری شده و این تعدد محیط، زمینه رشد رفتار‌های نابهنجار را در نسل جوان ما فراهم می‌آورد.

بطحایی خاطرنشان کرد: به‌منظور اصلاح روش‌های تربیتی در آموزش عمومی و عالی معلم به‌عنوان یک الگو باید از هرگونه رفتار تند پرهیز و تعارض الگو‌ها را با اصول و قواعد خود به نوجوان و جوانان ما که همانند فرزندان ما هستند، توضیح دهند تا شاهد رفتار‌های نابهنجار نباشیم.

** معلم باید صبور، کاردان و مشتاق باشد

لادن‌مقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری نیز گفت: معلم باید صبور، مهربان، انعطاف‌پذیر، کاردان، شکیبا، خوش اخلاق‏ و مشتاق باشد و از تدریس لذت ببرد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری هم با اشاره به مأموریت این دانشگاه در زمینه مهارت و کارآفرینی بیان کرد: فعالیت این دانشگاه به دو دسته دوره‌های بلندمدت که شامل تصویب رشته‌های کاردانی و کارشناسی مهارتی بوده و دوره‌های کوتاه‌مدت که تأسیس مدارس عالی مهارتی با مشارکت بخش خصوصی است، تقسیم می‌شود و در این راستا تاکنون موفق به اخذ مجوز و راه‌اندازی ۲۲ مدرسه عالی مهارتی شده‌ایم.

جایگزینی برای اصلی‌ترین عنصر نظام تعلیم و تربیت متصور نیستیم

هادی باقرزاده تبیین کرد: شعار ما «هر دانشجو یک مهارت» است، ازجمله راهکار‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری درباره مهارت‌آموزی برای دانشجویان طرح کاربنیان و طرح پویش که همان اشتغال همزمان با تحصیل است، است.

خسرو عزیزی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری نیز با اشاره به پاسداشت مقام معلم و تبریک این روز به تلاشگران این عرصه گفت: با تلاش، تعامل، همدلی و همکاری اعضای هیئت رئیسه، استادان و کارکنان موفق به ارتقای جایگاه این دانشگاه شده‌ایم.

در ادامه این مراسم به ۲۰ عضو هیئت علمی و معلمان مدرسه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری به قید قرعه سفر زیارت عتبات عالیات (کربلای معلی) که از سوی خیّران تأمین شده بود، اعطا شد.

همچنین به قید قرعه به چهار استاد و فرزندان استادان و معلمان کارت هدیه داده شد. اجرای موسیقی سنتی توسط گروه عرفان و استندآپ کمدی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب