جزئیات اجرای «طرح ملی اعتلا» در دانشگاه آزاد بندرعباس
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از بندرعباس، مژگان غلامی مدیر دفتر توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در جلسه هماندیشی و همافزایی درباره چگونگی برگزاری دوره استانی «طرح ملی اعتلا» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس اظهار کرد: این دوره با حضور استادان مجرب با جامعه مخاطب استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، هفته آینده ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت برگزار میشود.
وی تقویت و تحکیم سازمان جهاد تبیین، تعمیق بصیرت انقلابی و ارتقای بینش سیاسی، تعالی اجتماعی و تحول فرهنگی را در کنار شبکهسازی همافزا و تقویت فضای انقلابی و کیان دانشگاه را از اهداف کلان این طرح خواند و افزود: رشد مستمر علمی و استفاده بهتر از ظرفیتهای همه بخشهای دانشگاه و سایر دستگاهها و نهادهای اجرایی از مهمترین برنامههای اجرایی این طرح است که باید اجرایی و عملیاتی شود.
مدیر دفتر توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان اضافه کرد: این طرح با لحاظ مفاد سیاستهای کلی نظام در حوزه فناوری، نقشه جامع علمی کشور و سند تحول و تعالی دانشگاه تنظیم شده و پشتیبانی و اجرای آن بر عهده ستاد راهبری طرح ملی اعتلا است که بهصورت استانی، منطقهای و کشوری برگزار میشود.
غلامی بیان کرد: این جلسه بهصورت کارگاهی و به روش هماندیشی و مباحثه با حضور استادان مجرب و بهصورت حضوری با تأکید بر نقد عالمانه مکاتب الحادی، التقاطی و جهاد تبیین با شناخت دقیق از نظام سلطه، رفتارشناسی دشمنان نظام اسلامی و ارزشهای دینی برگزار میشود و گذراندن موفقیتآمیز این دوره، موجب ارتقای یک پایه تشویقی به اعضای هیئت علمی و کارمندان را به دنبال دارد.
وی مطرح کرد: برنامهریزی مستمر و اجرای برنامههای منظم در این حوزه، میتواند اثربخشی بهتری را روی مخاطب داشته باشد و موجب ارتقا کیفیت و نتیجهگیری بهتر و بیشتری را برای رسیدن به نقطه مطلوب، رقم بزند. امیدواریم این دوره، مطابق تقویم اجرایی و با کیفیت بالا و اثرگذاری مطلوب در دورههای استانی، منطقهای و کشوری، با جدیت و اهتمام بیشتر به مرحله عملیاتی و اجرایی برسد.
مدیر دفتر توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان دانشگاه را مغز متفکر جامعه خواند که با تولید محتوا در حوزههای علمی، پژوهشی، فرهنگی و... میتواند تأثیر شگفتانگیزی را در رفتار جامعه بگذارد و این رفتار را در راستای بهبود کیفیت و بالا بردن سطح خدمتگزاری، ارتباط مؤثر و بیشتر با جامعه و مناسبات اجتماعی، فرهنگی و ... ارتقا دهد.
غلامی؛ نقش تأثیرگذار و غیرقابل انکار دانشگاه را در جامعه یادآور شد و ادامه داد: با توجه به ترسیم افق و چشمانداز پیش رو و مسئله محور بودن دانشگاه بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه، نیاز است تا با ورود دانشگاه به چالشهای پیش روی کشور با تأکید بر کیفیت افزایی تعلیم و تربیت و تحولآفرینی مستمر در بستر جامعه برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی، گامهای متناسب با سیاستهای بالادستی برداشته شود.
انتهای پیام/