استادان توسعهدهنده فضای انقلابی در دانشگاهها باشند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجتالاسلام فرجالله براتی معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای خوزستان و ایلام در نشست روشنگری با عنوان «نقش دانشگاه در تعلیم و تعلم اجتماعی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان خطاب به استادان گفت: باید توسعهدهنده فضای انقلابی در دانشگاهها باشیم، درغیراینصورت به شهدا و آرمانهای انقلاب خیانت کردهایم.
وی اضافه کرد: معلم کسی است که خود را برای آگاه کردن دیگران فدا میکند و در دستورات دینی ما برای معلم ارزش والایی وجود دارد و مقام معلم بالاترین مقامهاست.
معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای خوزستان و ایلام افزود: در آموزههای دینی اسلام برای جوینده دانش و معلم ارزش زیادی قائل شده و در حقیقت معلمان در تعلیم و تعلم از مقامی والا برخوردار هستند.
براتی با تأکید بر ضرورت بالابردن سطح علم و دانش بیان کرد: در شرایط کنونی جهان اگر بخواهیم دیگران بر ما مسلط نشوند باید علم خود را بالا ببریم و به طور کامل در رشته یا حوزه مدنظر خود مسلط شده و آینده خوبی برای مملکت رقم بزنیم.
وی درباره نقش دانشگاه در تعلیم و تربیت گفت: وظیفه استادان دانشگاه فقط تعلیم دانشجو نیست؛ بلکه باید برای تربیت دانشجویان و ایفاکردن نقش سازنده در کشور و گرهگشایی از مشکلات موجود اقدام مناسبی انجام دهند.
معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای خوزستان و ایلام تشریح کرد: استادان باید نقش پدر خانواده را برای دانشجو داشته و برای تربیت و پرورش ایدهآل دانشجویان دغدغهمند باشند.
براتی افزود: امروزه دیگر دانشگاه صرف آموزشمحور جواب نمیدهد؛ بلکه دانشگاه باید برای رفع مشکلات کشور برنامه داشته باشد؛ بنابراین حرکت به سمت دانشگاه حل مسئله بسیار ضروری است.
وی یادآور شد: بسیاری از مشکلات کشور با همت دانشگاهیان برطرف خواهد شد، بهعنوان مثال در حوزه اشتغال باید فضای دانشگاهها برای ورود به عرصه دانشبنیان آماده و با راهاندازی شرکتهای دانشبنیان سهمی در اشتغالآفرینی داشته باشند.
معین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خوزستان و ایلام گفت: اصل و اساس دانشگاه آن است که موجب ارتقای فرهنگ جامعه باشد و برای پرورش قوه عاقله در اقشار مختلف جامعه بهخصوص جوانان دانشجو کاری انجام دهد.
براتی متذکر شد: توسعه فضای انقلابی همان توسعه فضای ایثار و خدمتگزاری در کشور است و این فضا را باید با عملکرد صحیح خود توسعه دهیم.
وی گفت: باید برای ارتقای فرهنگی جامعه به سمت انسانسازی حرکت کنیم، چراکه ما میراثدار سرمایههای گرانبهای گذشته هستیم و با ترویج سبک زندگی اسلامی و تعلیم و تربیت اجتماعی شایسته بسیاری از مشکلات جامعه برطرف میشود.
انتهای پیام/