باید به آسیبهای اجتماعی بهموقع رسیدگی شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست آسیبهای اجتماعی و مدیریت فردی (تسلط بر خود) با همت کمیته تعامل خانواده و دانشگاه معاونت دانشجویی فرهنگی و همکاری اداره بهزیستی شهرستان رامسر در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر برگزار شد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامسر در این نشست با بیان مفهوم آسیبهای اجتماعی گفت: آسیبهای اجتماعی از چند جنبه قابل بررسی هستند، از زوایه انسان که هر انسان با هر دین، آیین، اعتقاد، فکر، مذهب، گرایش، مسلک و ارتباط با جناح، حزب خاص یا با ترحم و هدایت و همراهی اعتقاد دارند که گروههای آسیبپذیر را یاری کنند.
ولی شمسی یادآور شد: از زاویه اجتماعی اگر به این آسیبهای اجتماعی بهموقع رسیدگی نشود افزایش جرم وجنایت را در پی دارد که مخرب انضباط اجتماعی است و از جنبه سیاسی اگر توجه نشود کشور را به دامن بیگانگان سوق میدهد و بهجای فرهنگ خودی فرهنگ بیگانه در کشور پیادهسازی خواهد شد.
وی با تأکید بر ضرورت آشنایی افراد با مهارتهای دوازدهگانه برای داشتن زندگی فردی و اجتماعی موفق افزود: مهارتهای زندگی مجموعهای از مهارتها و شایستگیهای فردی و گروهی هستند که افراد برای زیستن در هزاره جدید به آن نیاز دارند.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان رامسر تبیین کرد: به مهارت خودآگاهی، همدلی، روابط بین فردی، مقابله با استرس، مدیریت هیجان، حل مسئله، تصمیمگیری، تفکر خلّاق، تفکر نقادانه، نه گفتن و مهارت تحمل برای کسب موفقیت مهارتهای دوازدهگانه گفته میشود که یادگیری هریک از این مهارتها فرآیندی زمانبر بوده که نیازمند تلاش و پشتکار افراد است و در نهایت موجب موفقیت در بسیاری از جنبههای زندگی میشود.
شمسی درباره عوامل مهم پیدایش انحرافات اجتماعی متذکر شد: عوامل به وجودآورنده انحراف و کجروی در جوامع مختلف یکسان نیست و مناطق از نظر نوع جرم، شدت و ضعف، تعداد و نیز از نظر عوامل متفاوتند. جنس، سن، وضعیت ظاهری، ضعف و قدرت، بیماری، عامل ژنتیک، حساسیت، نفرت، ترس و وحشت و ... همگی از عوامل مهم پیدایش انحرافات اجتماعی هستند.
انتهای پیام/