انتقادها و ایرادهای قهرمان نقرهای به مسابقات ملی مهارت
خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای در حالی برگزار شد که امیرحسین نصیری عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری و دانشجوی رشته کامپیوتر این دانشگاه در مسابقات موفق به کسب مدال نقره در رشته طراحی فناوری وب شد.
نصیری که حدود هشت سال در حوزه برنامهنویسی و شبکه کار کرده است به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: حدود دو سال پیگیر مسابقات ملی مهارت بودم تا بتوانم در آن شرکت کنم و از زمانی که وارد دانشگاه شدم از طریق باشگاه پژوهشی انجمن نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری توانستم وارد مرحله کشوری این مسابقات در رشته طراحی وب شوم.
وی با بیان اینکه مسابقات آنقدری که باید حرفهای و منظم برگزار نشد (البته برای رشته ما)؛ زیرا تعداد شرکت کنندگان بالای ۲۰ نفر بود درصورتی که رشتههای دیگه زیر ۱۰ شرکت کننده داشتند و مدیریت این تعداد بالای رقابت کننده و نظم دهی به آنها کار سختی است.
عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری از مدیریت نامناسب شبکه و وای فای مسابقات و سازماندهی سیستمها انتقاد کرد و گفت: با وجود مشکلات و حذف یکی از ماژولهای مسابقه و تغییرات در ماژولهای دیگر و چالشهای زیادی که همراه با دوستان رقابتکننده داشتیم؛ اما توانستیم در کمترین زمان بهترین کار را انجام بدهیم.
به گفته نصیری از نظر فنی تمام موارد مورد نیاز برای گرفتن یک خروجی خوب و فیلترشده از بین کسانی که در این رشته (طراحی فناوری وب) رقابت میکنند در این مسابقه رعایت و نتیجه واقعی مشخص شد.
وی با بیان اینکه برای یادگرفتن و بهترشدن هیچ حد و مرزی وجود ندارد و تجربهها به کار میآیند، ادامه داد: اگر در مسابقات ملی مهارت برای تصحیح پروژهها از پلتفرم گیت استفاده میکردند و به جای شبکه وایرلسی از شبکه کابلی استفاده میشد، پروژهها و سؤالات سختتر طراحی و به جای اختراع دوباره چرخ، باگ (ایراد) درست کنند و ذهن رقابتکنندگان را درگیر رفع ایراد یا چالش میکردند، کمک خوبی به برگزاری بهتر مسابقات بود.
دانشجوی رشته کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی شهرری با بیان اینکه حضور در مسابقات ملی مهارت به رفع ضعفها و نواقصش کمک میکند، عنوان کرد: بعد از کسب مقام دوم در مسابقات کشوری ملی مهارت، به مسابقات جهانی (فرانسه) صعود کردیم و این مهم به آن معنی است که هنوز یک مسابقه بین مدالآوران هست و برای مسابقات جهانی یک نفر انتخاب میشود.
نصیری بر تمرین و فعالیتهای بیشتر به منظور آمادگی لازم برای حضور در مسابقات مرحله جهانی تأکید کرد و گفت: اهدافی که برای آینده مشخص کردهام، کسب مقام نخست در مسابقات جهانی است و مشتاقم کسب و کار خود را آغاز کنم و بتوانم کارآفرینی کنم.
انتهای پیام/