دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
با پروژه اثربخشی پپتید‌های زیست فعال صورت گرفت؛

پایان فعالیت پژوهشی نخستین پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه آزاد شهرکرد

پایان فعالیت پژوهشی نخستین پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه آزاد شهرکرد
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد از پایان فعالیت پژوهشی نخستین پژوهشگر پسادکتری این دانشگاه خبر داد.
کد خبر : 842527

فرشید خیری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا در شهرکرد از پایان فعالیت پژوهشی نخستین پژوهشگر پسادکتری در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: نصیر لندی نخستین پژوهشگر پسادکتری در رشته مهندسی علوم دامی گرایش تغذیه دام واحد شهرکرد موفق شد مطالعات و پژوهش‌های خود را در رابطه با اثربخشی پپتید‌های زیست فعال در تغذیه جوجه‌های گوشتی و مرغان تخم‌گذار را به پایان رساند.

وی افزود: این محقق از پپتید‌های زیست فعال به‌عنوان جایگزینی مناسب برای آنتی‌بیوتیک‌های محرک رشد در تغذیه و پرورش طیور استفاده کرده و در زمینه اثربخشی پپتید‌های زیست فعال مشتق‌شده از تخم پنبه بر عملکرد، خصوصیات لاشه، فعالیت ضداکسندگی تام سرم خون، فعالیت ضداکسندگی دستگاه گوارش، جمعیت میکروبی ایلئوم، توسعه دستگاه گوارش و میزان ترشح زیموژن‌ها در جوجه‌های گوشتی و مرغان تخم‌گذار فعالیت داشته و نتایج حاصل از پژوهش‌ها را در مجلات علمی معتبر منتشر کرده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد عنوان کرد: بر اساس گزارش Pubons نصیر لندی مدرس مدعو این واحد دانشگاهی تاکنون ۱۰۰ داوری در مجلات ISI انجام داده که تعداد ۴۹ عدد از این داوری‌ها مربوط به سال گذشته میلادی است. ازجمله شرایط ورود به دوره پسادکتری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، داشتن مدرک دکتری تخصصی (Ph.D) بوده و از پایان دوره دکتری تخصصی بیش از پنج سال نگذشته باشد.

به گزارش آنا، این محقق مطالعات و پژوهش‌های خود را با همکاری و راهنمایی فرشید خیری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد به پایان رساند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب