دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 ارديبهشت 1402 - 12:38
از تصمیم تا عمل؛

چگونه در بازارهای فرابورسی درآمد همیشگی را تجربه کنیم؟

چگونه در بازارهای فرابورسی درآمد همیشگی را تجربه کنیم؟
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد گفت: کسب‌وکار و پول در بازار‌های مالی در جریان بوده و این بازار برای عملکرد روان اقتصاد، حیاتی هستند.
کد خبر : 840960

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ با توجه به اهمیت شاخص ارز دیجیتال، امروزه بسیاری از افراد در پی کسب درآمد از این بازار هستند و بیشتر افراد به دلیل نداشتن علم کافی ضرر‌های بسیار زیادی در این راستا متحمل می‌شوند یا در دام افراد سودجو قرار می‌گیرند.

در این راستا، عضو هیئت علمی گروه مدیریت و بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در گفت‌‌وگو با خبرنگار آنا در پاسخ به این سؤال که بازار مالی چیست و تنوع آن چگونه است، اظهار کرد: این بازار محلی بوده که فروشندگان و خریداران در آن جمع شده و به خریدوفروش دارایی‌های مختلف می‌پردازند.

محمدنادر محمدی توضیح داد: در بازار‌های مالی، کسب‌وکار و پول در جریان است و این بازارها برای عملکرد روان اقتصاد، حیاتی هستند. این بازارها انواعی دارند که شامل بازار پول، بازار اوراق قرضه، بازار مشتقه، بازار ارز‌های دیجیتال، بازار فارکس، بازار کامودیتی و در نهایت بازار سهام می‌شوند.

وی افزود: معمولاً مهم‌ترین بازارها، بازار‌هایی مانند طلا، ارز دیجیتال، فارکس و استوک هستند که بازار فارکس از بزرگ‌ترین بازار‌های فرابورسی معاملاتی ارز‌های خارجی است. بازار فرابورس (Over the Counter | OTC) بازاری بوده که در آن، شرکت‌کنندگان به‌صورت مستقیم و بدون نیاز به مرکز معامله به خریدوفروش سهام، کالا، ارز و حواله‌های مالی می‌پردازند. این بازار‌ها مکانی برای انجام معامله به‌صورت فیزیکی ندارند و مبادلات به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شوند، بازار استوک نیز همان بازار سهام است.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با بیان اینکه در بازارهای فرابورسی می‌توان کسب درآمد کرد در تحلیل ترید این بازار‌ها گفت: با دانش تحلیل تکنیکال و تسلط بر شخصیت خود می‌توان با آگاهی و آرامش کامل، درآمد همیشگی را تجربه کنیم.

محمدی اضافه کرد: در بازار‌های مالی با استفاده از ابزار‌هایی می‌توانید مسیر قیمت یک ارز، سهام، سکه یا طلا را با احتمال بالا روی نمودار آن دارایی مشخص کنید که این نوع تحلیل را بررسی تکنیکالی قیمت می‌نامند. زمانی که آینده قیمت را با احتمال بالا مشخص کردید از آن دارایی برای کسب سود استفاده می‌کنید که به این عمل معامله یا ترید می‌گویند با این تذکر که باید برای موفق بودن حتماً ابتدا با افراد آگاه و فعال در این بازار‌ها همفکری کرد تا شاهد ضرر و زیان‌های کلان نباشیم.

وی درباره مسیر معامله‌گر بازار‌های الکترونیکی چگونگی تریدرشدن تشریح کرد: این مسیر با معامله آغاز و در ادامه کسب درآمد و مشاهده ظرفیت درآمدزایی است، سپس آگاهی از بعضی اصول فنی که در نهایت به بهترشدن مهارت تریدری می‌انجامد. شاید در ادامه ضرر داشته باشید که این ضرر به همراه یادگیری بوده و منجر به معامله‌گری به شیوه درست خواهد شد و در ادامه با ابتکار عمل و فعالیت مالی اصولی به کسب سود‌های رؤیایی نیز خواهد رسید و اینجاست که باید بگوییم فاصله آدم‌ها فاصله تصمیم تا عمل آنهاست.

به گزارش آنا؛ گروه مشاوران بازاریابی با همکاری سرای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به‌منظور آشناسازی دانشجویان و استادان با این روش کسب درآمد به تازگی به برگزاری سمینار دوساعته اقدام کرد. این سمینار با سخنرانی محمدنادر محمدی عضو هیئت علمی گروه مدیریت و بازرگانی واحد کرمانشاه و محمدحسین برهان کارشناس بازار‌های مالی برگزار شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب