دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در آنا بخوانید؛

امام محله‌ای که در سواحل انزلی برنامه شاد مذهبی برگزار می‌کند+ عکس

امام محله‌ای که در سواحل انزلی برنامه شاد مذهبی برگزار می‌کند+ عکس
حجت الاسلام فرجی علاوه بر اینکه تلاش می‌کند تا با فقر مبارزه و آذوقه‌ای برای سفره‌های خالی نیازمندان فراهم کند سعی دارد سیم دل آنان را نیز به خدا متصل کند تا مبادا فقر و تنگدستی، آنان را از یاد خدا غافل کند. او در سواحل انزلی هم برنامه شاد مذهبی برگزار ‌ و جوانان را به اعتقادات دینی هدایت می‌کند.
کد خبر : 840869

به گزارش خبرنگار دین و آئین خبرگزاری آنا، حجت الاسلام علی فرجی از شهرستان رودبار استان گیلان که حدود 15 سال است که در مسجد حضرت ولیعصر(عج) پایین بازار این شهرستان فعالیت دارد.

این روحانی دغدغه‌مند با پی بردن به اهمیت کار با کودک و نوجوان، تحت تعلیم مرحوم حجت الاسلام راستگو در قم قرار گرفت و بدین وسیله به صورت تخصصی با کار کودک و نوجوان آشنا شد و پس از بازگشت به دیار خود در این حیطه به فعالیت پرداخت.

پس از موفقیت حجت الاسلام فرجی در انجام این کار و دیده شدن فعالیت‌ها‌یش توسط مسئولان استان، از او درخواست شد در این زمینه شبکه سازی کند؛ با تشکیل جلساتی از ۱۳۰ طلبه که در این منطقه فعال بودند، ۸۰ طلبه به قم اعزام شدند و زیر نظر اساتید مرتبط در این حوزه، آموزش‌های لازم را دریافت کردند تا پس از اتمام دوره‌ها از آنان در سطح استان استفاده شود.

امام محله‌ای که در سواحل انزلی برنامه شاد مذهبی برگزار می‌کند+ عکس

حالا این امام محله به همراه دیگر طلبه‌های آموزش دیده، در سواحل انزلی و در پارک‌ها و در مراسم‌هایی همچون جشن تکلیف‌ها، جشن روز جهانی کودک و مناسبت‌های مختلف برای بچه‌ها برنامه‌های شاد و مفرح و در عین حال آموزنده اجرا می‌کنند.

امام محله‌ای که در سواحل انزلی برنامه شاد مذهبی برگزار می‌کند+ عکس

نقطه عطف فعالیت این امام محله ارتباط گیری با افرادی است که شاید دیدگاه‌شان با حجت الاسلام فرجی یکی نباشد، اما دارای توانایی‌های مختلفی هستند و در حقیقت او سعی دارد از ظرفیت همه افراد منطقه استفاده کند.

این امام محله با کمک همین افراد به پادرمیانی میان خانواده‌های مقتول و قاتل می‌پردازد و سعی دارد از اولیای دم برای کسانی که حکم قصاص آنان صادر شده رضایت کسب کند و آنان را از انجام این کار منصرف کند.

حاج آقا فرجی در این راستا می‌گوید: گاهی خانواده‌های مقتول، اهل مسجد نیستند و بنابراین یکی از راهکارهای من این بوده که ظرفیت افرادی که صاحب نام و توانایی‌های مختلف دارند و به لحاظ نگاه و تفکر هم ردیف با بعضی از این خانواده‌ها هستند، در این زمینه استفاده کنم. از آنجائی که شهر ما ورزشکاران به نامی به‌ویژه در زمینه فوتبال دارد سعی کردیم از ظرفیت‌های آنان هم برای این کار استفاده کنیم و این افراد را با هدف جلب رضایت نزد خانواده‌های مقتول می‌بریم و خودمان نیز با آنان همراه می‌شویم.

یکی دیگر از اقدامات قابل توجه حاج آقا فرجی به ایام کرونا برمی‌گردد؛ او پس از بسته شدن مساجد در آن برهه، در اقدامی ابتکاری جلوی درب منزل شهیدی صندلی گذاشت و شروع به خواندن روضه و مدح اهل بیت(س) کرد؛ در ابتدا خودش به تنهایی این کار را انجام می‌داد، اما به روز عاشورا که رسید قریب به 150 نفر گرد او جمع و شنونده روضه خوانی او شدند، این کار حاج آقا فرجی به حدی مورد استقبال قرار گرفت که اکنون پس از اتمام روزهای سخت کرونایی همچنان این اقدام ادامه دارد و حتی در روز عید غدیر ضیافت و اطعام هم چاشنی این کار می‌شود و با کمک بانوان محله غذا طبخ و جشنی در کوچه‌های محله برپا می‌شود.

این امام محله که یکی از فعالان طرح 313 نیز است به اتفاق خانواده خود به منازل نیازمندان سرکشی می‌کند و علاوه بر رساندن کمک‌های مؤمنانه به آنان سعی می‌کند نماز خود را در این خانه‌ها اقامه کند تا در زمینه معنوی و اعتقادی نیز یاریگر آنان باشد.

او در این خصوص می‌گوید: در خانه برخی از این نیازمندان، حتی هیچ مُهری برای نمازخواندن نماز وجود نداشت و مجبور می‌شدیم از سنگ استفاده کنیم برخی حتی اقامه صحیح نماز را نمی‌دانستند که سعی کردیم آنان را با این فریضه الهی آشنا کنیم و برای تشویق بچه‌های این خانواده‌ها به خواندن نماز نیز برای آنان جوایزی تهیه می‌کردیم و با این کار توانستیم تا حدودی در زمینه اعتقادی آنان نیز قدمی برداریم.

حجت الاسلام فرجی علاوه بر اقدامات مذکور به عنوان مشاور و کارشناس در دادگاه خانواده نیز فعالیت می‌کند و تاکنون قریب به ۱۰۰ پرونده توسط او رسیدگی شده است.

بنیاد هدایت ماموریت دارد که با تمرکز بر رشد امام مسجد، موجبات ارتقاء مسجد و محله آن را برای نشر خدمت و محبت در جامعه فراهم آورد و امام را به مرور زمان از امام مسجد به امام محله تبدیل نماید. امامی که نقطه اتصال مردم محله با یکدیگر و با نایب صاحب الزمان (عج) است و با استفاده مناسب از سه پیوند «ایمانی»، «خانوادگی» و«همسایگی» خدمت و محبت را بین اهالی محله گسترش می دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب