ورزش در درمان افسردگی نقش موثری دارد
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، ورزش خلق و خوی افراد را بهبود میبخشد و برای حفظ سلامتی نقش مهمی را ایفا میکند. یافتههای یک مطالعه جدید نشان میدهد که ورزش باید به عنوان یک گزینه درمانی جدی برای افسردگی در نظر گرفته شود. این مطالعه دادههای ۴۱ مقاله را بررسی کرد که ۲ هزار و ۲۶۴ فرد مبتلا به افسردگی را مدنظر قرار دادند تا بفهمند ورزش چگونه بر علائم آنها تأثیر میگذارد. محققان دریافتند که اثرات ورزش بر افسردگی بسیار مطلوب بوده و باید به عنوان گزینه درمانی برای این بیماری ارائه شود.
به گفته «آندریاس هیسل»، محقق دانشگاه پوتسدام در آلمان و پژوهشگر ارشد این مطالعه «ما نتایج بزرگ و قابل توجهی پیدا کردیم. ما انتظار داریم که این بررسی منجر به شکل گیری دستورالعملها و توصیههای جدید برای ورزش به عنوان یک گزینه درمانی اصلی شود.»
همچنین «فیلیپه شوچ»، استاد دانشگاه سانتا ماریا در برزیل و یکی دیگر از محققان این مطالعه معتقد است که «دادهها نشان میدهند که ورزش نتایج بهتری از درمانهایی که امروزه به طور منظم برای افسردگی تجویز میشود، مانند دارو و گفتار درمانی، ارائه میدهد.»
به گفته محققان یافتههای آنها بزرگترین مطالعه تا به امروز در مورد تأثیر ورزش بر افسردگی و علائم آن بوده است. دانشمندان افزودند که باید تحقیقات بیشتری انجام شود تا ورزش را به عنوان درمان اصلی برای افسردگی در نظر بگیریم که در همان سطح رواندرمانی و دارو درمانی توصیه میشود. هر نوع ورزشی کمک میکند، اگرچه برخی از آنها در درمان افسردگی موثرتر هستند. مطالعاتی که محققان مورد بررسی قرار دادند شامل انواع مختلف ورزش از پیاده روی گرفته تا تمرین با وزنه در میان سایر موارد بود. تمرینات هوازی، مقاومتی و همچنین تمرینات تحت نظارت و گروهی با شدت متوسط تأثیرات زیادی بر کاهش علائم افسردگی دارند.
تجزیه و تحلیل این گروه تحقیقاتی، شواهدی مبنی بر ورزش به عنوان یک گزینه درمانی احتمالی برای تعداد زیادی از بیماران مبتلا به افسردگی، به ویژه کسانی که نمیتوانند از دارو یا روان درمانی به عنوان درمان استفاده کنند، ارائه میدهد. دستورالعملهای به روز شده برای درمان افسردگی و تصمیمات بالینی معمول باید یافتههای این مطالعه را در نظر بگیرند.
انتهای پیام/۱۱۰/
انتهای پیام/