دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
غنیمتی در گفت و گو با آنا:

شکل گیری تضارب آرا میان تفکرات از اهداف مهم برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی است

شکل گیری تضارب آرا میان تفکرات از اهداف مهم برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی است
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب گفت: شکل گیری تضارب آرا میان تفکرات مختلف از اهداف مهم برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی است.
کد خبر : 838437

حسن غنیمتی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب درباره برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در واحد تهران غرب اظهار کرد: اقدام عملی در راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی و رقابت گسترده گروه های دانشجویی بی گمان در شمار افتخارات دانشگاه آزاد اسلامی ثبت خواهد شد. 

وی افزود: سومین رویداد ملی رقابت تیم های دانشجویی در کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی به میزبانی واحد تهران غرب پیرو برگزاری موفق دو دوره رویداد ملی کرسی های آزاد اندیشی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1399 و 1400، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در ایجاد محیط سالم برای شکل گیری بحث های تخصصی و پاسخ به پیام معظم له مبنی بر تداوم این سنت حسنه در دانشگاه های کشور، طبق برنامه اعلام شده از سوی دبیرخانه مرکزی رویداد، در مجتمع پیامبر اعظم(ص) واحد تهران غرب برگزار شد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اشاره اهداف برگزاری کرسی های آزاد اندیشی را در دانشگاهها گفت: مهمترین اهداف برگزاری این رویداد ملی که در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برنامه ریزی شده است. 

وی تضارب آرا میان تفکرات متکثر برای حل مسائل کشور، ایجاد محیط مطلوب برای بیان آزادانه و مسئولانه اندیشه ها در دانشگاه با توجه به تقویت مولفه های وحدت امنیت ملی و ارزش های اسلامی، ارتقای فرهنگ نقد پذیری تفکر خلاق، نقاد و ایجاد شور و نشاط میان دانشجویان، تمرین و تقویت فعالیتهای گروهی منسجم و هدفمند و تقویت انگیزه های ارتقای دانش و آگاهی در میان دانشگاهیان و ایجاد بستر مناسب برای تشویق و زمینه سازی فرایند تولید علم از جمله اهداف این برنامه دانست. 


غنیمتی درباره  شیوه برگزاری کرسی ها ادامه داد: حضور تیم های دانشجویی شرکت کننده در این رویداد متشکل از چهار عضو دانشجویی هم نظر که هر تیم دارای دو عضو شرکت کننده سخنران جلسه و دو عضو پژوهشگر که به عنوان محقق منابع و اطلاعات محتوایی لازم را در اختیار اعضای گروه قرار می دهند. 
وی اضافه کرد: زمانبندی اجرای هر رویداد حداقل 6۰ دقیقه و حداکثر ۸۰ دقیقه برای دو تیم در نظر گرفته می شود. بدین صورت که در شش دوره پنج دقیقه ای و در مجموع 3۰ دقیقه برای هر تیم منظور می گردد. شروع رویداد توسط تیم موافق و پایان آن توسط تیم منتقد و با اعلام و اجازه کارشناس مجری انجام می گیرد. در هر کرسی یک کارشناس مجری حضور دارد و وظیفه مدیریت جلسه بر عهده این فرد است که علاوه بر توانایی اداره فضای جلسه و مدیریت گفت و گوها به موضوع برنامه نیز تسلط داشته و میتواند گفت وگوها را ذیل موضوع برنامه متمرکز کند و از پراکنده گویی و خارج شدن از موضوع جلوگیری نماید.
هیئت داوران متشکل از سه یا پنج داور که وظیفه داوری و ارزیابی ارائه تیم ها را به عهده دارند. 

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب با اشاره به موضوعات کرسی ها بیان کرد: کرسی های آزاد اندیشی در 4 محور اصلی شامل: فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی طراحی و تدوین شده است. هر محور زیر موضوعات مختلفی را شامل می شود که شرکت کنندگان می توانند با توجه به نظر تیمشان زیر موضوع خود را انتخاب کنند و به رقابت بپردازند.

غنیمتی درباره مراحل اجرای کرسی ها در این واحد دانشگاهی بیان کرد: هفته اول مرحله استانی این رویداد در اسفند ماه بصورت همزمان با واحدهای سراسر کشور در واحد تهران غرب به مدت دو روز 20 و 21 اسفند ماه 1401 در مجتمع پیامبر اعظم(ص) شروع بکار کرد و ادامه آن نیز از اواخر فروردین ماه سال 1402 پیگیری خواهد شد. در استان تهران 5 واحد تهران غرب، تهران مرکزی، تهران شرق، اسلامشهر و تهران جنوب میزبان مرحله استانی این رویداد انتخاب شده اند. مسابقات تیم های شرکت کننده از واحدهای تهران غرب، علوم پزشکی تهران و شهر قدس به میزبانی واحد تهران غرب برگزار می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب