لزوم فعالیت شرکتهای دانش بنیان برای تولید تجهیزات فنی و ردیاب آتش نشانان
قدرت الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث گروه جامعه خبرگزاری آنا، در پاسخ به سوالی مبنی بر آماده بودن آتش نشانی برای کنترل یک زلزله ۷ ریشتری در تهران اظهار کرد: این موضوع بستگی به وسعت زلزله دارد که در چه پهنهای اتفاق افتد، اما ما با استعداد ۵ هزار و ۳۰۰ نفر نیروی انسانی متخصص، ۲ هزار دستگاه سبک و سنگین و افراد دوره دیده آماده عملیات هستیم.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران افزود: اگر بحرانی با وسعت زیاد به وقوع بپیوندد، در ارزیابی اولیه از استانهای معین کمک خواهیم گرفت تا کار را انجام دهیم، اما توان ما در شهر تهران بستگی به وسعت حادثه دارد.
وی با اشاره به زلزله ترکیه و کمک کشورهای دیگر گفت: برای حادثهای که در ترکیه اتفاق افتاد ۷۰ کشور به کمک آمدند و اگر حادثهای با ابعاد بزرگ و ملی رخ دهد، هم کشورهای دیگر و هم استانهای دیگری به کمک میآیند و کار انجام میشود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره ظرفیت در حال حاضر پایتخت برای مقابله با حادثه بیان کرد: ظرفیت ما برای تهران، در حال حاضر ظرفیت خوبی است.
محمدی در پاسخ به این سوال که آیا باتوجه به وقوع حادثه ساختمان ۱۵۳، نیاز به بروز شدن تجهیزات آتش نشانی داریم، گفت: این حادثه ارتباطی با تجهیزات نداشت، اما باید به سمت شرکتهای دانش بنیان برویم تا تجهیزات فنی و ردیاب را به تجهیزات انفرادی آتش نشانان اضافه کنیم.
وی ادامه داد: این موضوع به سرعت در حال پیگیری است تا اگر حادثهای برای آتش نشانان در نقطهای از ساختمان رخ داد، متوجه شویم که در کدام نقطه رخ داده و نوع ارتباط آنها سریعتر برقرار شود و در حوادث ارتباط ما با آتش نشانان قطع نشود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تاکید کرد: این موارد در حال بررسی است تا در سال ۱۴۰۲ نتیجهگیری کنیم.
انتهای پیام/