دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

آموزش مسئوليت‎پذيري اجتماعي بايد در کتب درسي گنجانده شود

آموزش مسئوليت‎پذيري اجتماعي بايد در کتب درسي گنجانده شود
رئيس اتاق اصناف تهران در اختتاميه سلسله نشست هاي اشتراک و انتقال تجربه مسئوليت پذيري اجتماعي سازماني گفت: ارزشمندترين سرمايه گذاري، سرمايه گذاري براي آموزش نيروي انساني است. بايد باور داشته باشيم که با آموزش نيروي انساني است که به مسئوليت پذيري اجتماعي در معناي واقعي خود مي رسيم
کد خبر : 837771

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از اتاق اصناف تهران؛علی توسطی، رئیس اتاق اصناف تهران در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی در مرکز همایش‌های مجموعه فرهنگی برج آزادی برگزار شد با بیان مطلب فوق تاکید کرد: به طور حتم با تحقق آموزش مسئولیت پذیری اجتماعی و گسترش آن در میان عموم مردم بسیاری از معضلات و چالش‌های موجود در زمینه‌ها و حوزه‌های مختلف از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: بر این اساس به عنوان یک شهروند پیشنهاد و توصیه می‌شود با تایید همه نمایندگان سازمان‌ها و مراکز حاضر در این مراسم به عنوان خروجی این نشست‌ها طی مکاتبه‌ای با وزارت آموزش و پرورش بر گنجاندن آموزش مسئولیت پذیری اجتماعی در کتب درسی برای کودکان دبستانی تاکید شود.

رئیس اتاق اصناف تهران تاکید کرد: باید در این حوزه، کار بنیادی صورت گیرد و داستان‌های اساطیری- اشعار شاعران- نوشته‌های ارزشمند نویسندگان که مسئولیت پذیری را به کودکان مان آموزش می‌دهند در کتب درسی درج شود تا این مهم از همان ابتدا برای تاثیرگذاری بیشتر آموزش داده شود.

توسطی با تاکید بر نقش اصناف در تحقق این مهم گفت: از آنجا که اصناف بیشتر از دیگر سازمان‌ها و مراکز با تمام لایه‌های اجتماعی و تمام مردم به صورت مستقیم و دو سویه ارتباط دارد آمادگی کامل دارد که برای فراگیری و گسترش این امر مهم اقدام کند.

رئیس اتاق اصناف تهران در بخشی از صحبت‌های خود اظهار کرد: از ابتدای تاریخ همه ما در زندگی خود درگیر چهار مولفه فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی بودیم؛ از سال ۲۰۱۰ بعد از هزاران سال نیاز بشر به مولفه‌های دیگر سرعت گرفت. اگر بخواهیم زندگی خود را تقسیم کنیم می‌بینیم تمام دوران زندگی ما تحت تاثیر شش مولفه است که در هر شش مولفه موضوع مسئولیت پذیری اجتماعی قابل تبیین است؛ اما اگر بخواهیم به صورت علمی به این قضییه نگاه کنیم مشاهده خواهیم کرد مسئولیت پذیری در فطرت انسان جا دارد و برگزاری چنین نشست‌ها و برخی اقدامات به افرادی که نسبت به این فطرت خود آگاهی ندارند کمک می‌کند تا هشیار و آگاه شوند.

وی تاکید کرد: خیرسازی و مسئولیت‎پذیر کردن افراد یک هنر است. طبق آمار‌های دانشگاهی در نمودار زنگوله ایی یا ناقوسی ۵ درصد افراد در مسائلی که در زندگی با آن سرو کار دارند منفی و ۵ درصد مثبت هستند؛ اما بقیه افراد در میانه این نمودار قرار می‌گیرند؛ لذا این گونه نشست‌ها به افرادی که در فطرت شان نسبت به مسئولیت پذیری اجتماعی نامانوس هستند کمک می‌کند به سمت آن کشیده شوند.

رئیس اتاق اصناف تهران همچنین اظهار کرد: متاسفانه استاندارد‌هایی که در امور مربوط به شهرداری و زندگی مطلوب شهر و شهروندی داریم علی رغم تلاش همه مدیران و دست اندرکاران شهرداری فقط بر روی کاغذ برای شهر ما مصداق دارد و در واقعیت مردم از این شهر گریزان هستندکه بخشی از این فرایند به مسئولیت‎پذیری اجتماعی برمی گردد که برای تقویت این مهم احتیاج به آموزش داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب