دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 اسفند 1401 - 12:10
در جمع مسئولان نظارتی عنوان شد؛

گسترش ارتباط دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با صنعت

گسترش ارتباط دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با صنعت
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان گفت: بنا داریم ارتباط دانشگاه با صنعت را با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان خوزستان روزبه‌روز گسترش دهیم.
کد خبر : 837335

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اهواز، علی افروس رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان در دومین همایش سراسری معاونان و مدیران کل مناطق مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی استان خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: پایش و رصد امور توسط مرکز نظارت باعث می‌شود رؤسای استان‌ها به‌عنوان مجریان سند تحول با شناسایی نقاط ضعف و قوت خود مسیر درست را بهتر شناسایی کنند.

وی با ارائه آماری از دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و واحد اهواز عنوان کرد: اگرچه مطابق بررسی‌ها در استان آمار رو به رشدی را داشتیم؛ اما اعتقاد دارم که با توجه به ظرفیت موجود جای کار بیشتری وجود دارد و برنامه‌ریزی‌هایی برای این منظور انجام شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با اشاره به افزایش حدود ۱۸ درصدی دانشجویان ورودی امسال در مقایسه با سال گذشته افزود: یکی از برنامه‌هایی که در دستور کار استان قرار گرفته افزایش تعاملات بین‌المللی به‌ویژه با کشور عراق بوده که با واحد‌های آبادان و بین‌الملل خرمشهر از نظر فرهنگی و جغرافیایی بسیار نزدیک است.

افروس بیان کرد: چند ماه گذشته با تلاش همکاران توانستیم نخستین پردیس علم و فناوری کشور را در اهواز افتتاح کنیم که ۶۲ شرکت فعال در حوزه انرژی و عمدتاً نفت و گاز در آن مشغول به فعالیت هستند و بنا داریم تا ارتباط با صنعت را با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان خوزستان روزبه‌روز گسترش دهیم.

رئیس مرکز نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: دومین دوره ارزیابی عملکرد با موفقیت به انجام رسید و امروز تفاهم‌نامه سومین دوره که کاملاً منطبق بر سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی است با حضور رئیس دانشگاه به امضا خواهد رسید که در همین راستا تفاهم‌نامه استان خوزستان حضوری و سایر استان‌های کشور به‌صورت همزمان و با ارتباط مجازی به امضا خواهد رسید.

عنایت‌الله ملکی‌تبار با ارائه آماری از حوزه‌های چهارگانه مرکز اضافه کرد: تفاهمنامه‌های عملکردی و روش ارزیابی عملکرد آن در واقع به موتور محرک‌های برای همه دانشگاه تبدیل شده و حوزه‌های مختلف به‌ویژه مسئولان استانی می‌توانند با رجوع به آن، بهتر و بیشتر نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی و نسبت به آنها اقدام لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب