دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وقتی یک فیلم باعث رونق گردشگری یک جزیره می‌شود؛

شهرت جهانی برای جزیره خیالی «اینشیرین»

شهرت جهانی برای جزیره خیالی «اینشیرین»
لوکیشن‌های جذاب در فیلم سینمایی «بنشی‌های اینشیرین» باعث شده بسیاری از گردشگران برای دیدن این جذابیت‌ها، خودشان را به ایرلند برسانند.
کد خبر : 837303

به گزارش خبرنگار سینمایی گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، فیلم سینمایی «بنشی‌های اینشرین» یکی از آثار مهم سال گذشته بود که با نامزدی در ۹ بخش اسکار ۲۰۲۳، شب گذشته امید زیادی به درخشش در این رویداد داشت. اگرچه این فیلم امسال در رویداد اسکار ناکام ماند و هیچ کدام از نامزدی‌هایش در بخش‌های مختلف به جایزه ختم نشد، اما وجهه دیگری از این اثر سینمایی آن را به یک فیلم خاص تبدیل کرد و آن هم این بود که  از زمان درخشش این فیلم، جزیره آشیل، جایی که این فیلم در آن ساخته شده است، در کانون توجه‌ها قرار گرفت.

«بنشی‌های اینشرین» قصه دو دوست قدیمی را روایت می‌کند که در جزیره خیالی اینشرین حضور دارند. اما این فیلم درواقع در سال ۲۰۲۱ در دو جزیره آشیل و اینیس مور در ایرلند فیلمبرداری شده است.

رئیس اداره گردشگری آشیل، کریس مک کارتی، در گفت‌وگو با اسکای نیوز از جهش چشمگیر تماس‌های تلفنی و تحقیق مردم از سراسر جهان در رابطه با این جزیره خبر داده، ظاهراً فیلمباز‌ها علاقه دارند برای دیدن ۹ لوکیشن فیلمبرداری فیلم «بنشی‌های اینشرین» به این جزیره سری بزنند.

کریس مک کارتی گفت: «تماشای زیبایی‌های این جزیره روی پرده بزرگ سینما روی افراد تاثیر گذاشته است و آن‌ها احتمالاً قصد دارند برای دیدن این صحنه‌ها از نزدیک به ایرلند بیایند. این روز‌ها از همه جا تماس داریم، مردم در حال رزرو کردن هتل‌ها هستند و ما از موفقیت این فیلم خیلی خوشحالیم. همین که اسکای نیوز امروز با ما مصاحبه می‌کند خودش افتخاری است. امروز همه رسانه‌ها از ما حرف می‌زنند و ما توانسته‌ایم توجه دنیا را به خودمان جلب کنیم. شرکت‌های گردشگری زیادی در دنیا وجود دارند که آرزوی چنین تبلیغاتی را دارند.»

جزیره آشیل بزرگترین جزیره ایرلند است که توسط پلی به کو مایو در سرزمین اصلی وصل می‌شود. مساحت ۵۷ مایل مربعی آشیل شامل صخره‌های زیبا، کوه‌های سبز و سواحل باستانی است.

مک کارتی در ادامه گفت: «اکثر تلفن‌ها این روز‌ها یا با بنشی‌ها شروع می‌شوند یا به آن‌ها ختم می‌شوند. بعضی افراد از ما میپرسند که این مناظر واقعی بودند یا فتوشاپ هستند؟ و ما آن‌ها متقاعد می‌کنیم که نه آن‌ها واقعی هستند و اینجا وجود دارند. اگرچه ما از افزایش گردشگر‌ها استقبال می‌کنیم، اما در عین حال از محیط زیستمان هم محافظت می‌کنیم. اینجا خانه ما است، اینجا جایی است که در آن زندگی می‌کنیم. ما باید این زیبایی‌ها را حفظ کنیم و به نسل‌های بعدی منتقل کنیم.»

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب