افتتاح بزرگترین آزمایشگاه صنعتی شرق کشور
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا؛ هفنه گذشته خطوط تولید پالت، باتری و بزرگترین آزمایشگاه صنعتی پیشرفته شرق کشور در نیشابور افتتاح شد؛ ایجاد ظرفیتهای جدید صادراتی و جلوگیری از خام فروشی و همچنین برنامه ریزی آغاز ارسال باتری ایران به عراق بخشی از اهداف بخش خصوصی فعال این صنعت عنوان شد.
حمیدرضا صمدی عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر و مدیرعامل این مجموعه در این مراسم تاکید کرد: باید ماند و برای کشور تلاش کرد تا مشکلات رفع شود؛ تغییرات برای بهبود شرایط و رفع مشکلات فقط با تلاش و کار است.
وی افزود: زیر ساختهای ایران برای ۸۰ میلیون جمعیت کافی نیست به همین دلیل باید با تلاش برای رفع مشکلات دین خود را به ایران ادا کرد؛ مدیران به جوانان ایرانی خیلی مدیون هستند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: برای آغاز سالجاری ظرفیت اشتغال خود را به ۴۵۰۰ نفر میرسانیم؛ البته برنامه ریزی ما برای پایان سال ۱۴۰۴ اشتغال ۱۰ هزار نفری است.
وی تصریح کرد: وظیفه ما مدیران و مسئولان ایجاد اشتغال برای جوانان نخبه است؛ آنها نباید به مهاجرت از ایران فکر کنند.
صمدی خاطرنشان کرد: ۱۸۰ فوق لیسانس و دکتر در ۲ شرکت دانش بنیان در هلدینگ رایزکو مشغول کار هستند؛ بنا داریم زنجیره ارزش را تکمیل کرده و صادرات محور باشیم.
در ادامه این مراسم رجبی رئیس سازمان صمت استان خراسان رضوی با اشاره به روند بررسی پرونده ها در این سازمان گفت: ۸۰۰ پرونده در ستاد تسهیل صنعت استان بررسی شده و اعتبارات خوبی را به اآنها داده ایم؛ تامین مالی زنجیره تولید در سالجاری شروع شده است که در سال بعد قطعا استمرار پیدا می کند.
رجبی خاطرنشان کرد: در سالجاری ۵۰ همت از روش تامین مالی زنجیره اعتبار پرداخت شده که با استفاده از این روش و کار فعالان صنعت ۳۰ درصد تسهیلات بیشتری دریافت کرده اند.
وی با بیان اینکه ۱۰ درصد صادرات استان خراسان رضوی نفت پایه است و ۹۰ درصد بقیه مربوط به صادرات محصولات غیر نفتی است گفت: ماشین آلات، صنایع معدنی و محصولات دانش بنیان پایه های صادراتی ماست که آمار خوبی است؛ در خراسان رضوی خام فروشی خیلی کمی صورت می گیرد.
مدیرکل صمت خراسان رضوی تصریح کرد: با ۱۰ کشور هدف صادرات مذاکره کرده ایم؛ صادرات خراسان رضوی در سالجاری ۲۰۰ درصد رشد داشته است.
هاجر چنارانی نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی هم در این مراسم گفت: باید دست به دست هم بدهیم و صنعت ایران را ارتقا داده و اشتغال و امید را افزایش دهیم.
وی افزود: مجلس در راستای نظارت بر قانون وظایف بزرگی را بر عهده دارد و باید در قانون برنامه هفتم توسعه اقدامات بزرگی برای صنعت و تولید انجام دهیم؛ هیچ کس به اندازه صنعتگران و تولیدکنندگان از مشکلات نمی دانند؛ بهتر است با تشریک مساعی اقدامات حمایتی واقعی از صنعت انجام دهیم؛ از همه سرمایه گذاران و تولیدکنندگان و صنعتگران برای خدمت صادقانه به ملت بزرگ ایران و مبارزه با مشکلات تقدیر می کنم.
همچنین در این مراسم محمدرسول قائمی مدیرعامل شرکت پارت پلاستیک خراسان گفت: در ۳۹ هزار مترمربع باک خودرو ( مخازن سوخت پلیمری، گلویی باک و فیلتر بنزین)، سیستم هوارسانی، لوله های ترمز، باتری های سرب و اسیدی و بشکه و پالت تولید می کنیم همچنین آزمایشگاه تخصصی و مرکزی کنترل کیفی محصولات داریم؛ بخش عمده ای از نیازهای صنعت خودروسازی کشورمان توسط این شرکت تامین می کنیم.
وی افزود: برنامه ریزی صادرات به عراق و کشورهای شرقی ایران را داشته و داریم و حتی در حال مذاکره هستیم؛ با خیلی از شرکت های بزرگ پتروشیمی و مواد شوینده و خودروسازان کار می کنیم.
مدیر اجرایی شرکت پارت پلاستیک خراسان تصریح کرد: ۶۵ میلیارد تومان برای زیرساخت ها و ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار یورو برای خرید تجهیزات روز دنیا هزینه کرده ایم؛ سالانه ۱۸۰ هزار عدد پالت و ۳۶۰ هزار باتری تولید می کنیم.
انتهای پیام/