خاطره خواننده مازندرانی از اجرای تیتراژ سریال «پایتخت» + فیلم
پرویز (زمان) شکارچیان، خواننده و نوازنده مازندرانی که نسل در نسل پدر (ارزوم شکارچیان) و پدربزرگهایش خواننده و نوازنده در مازندران بودهاند، در گفتوگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری آنا گفت: خوشبختانه اقبال از جشنواره فجر امسال به ویژه در عرصه نواحی و سنتی زیاد بود، مردم هم خیلی از کارهای محلی و بومی حمایت کردند و این نقطه قوت جشنواره امسال بود.
وی درباره اجرای خودش در جشنواره نیز گفت: من روز دوم جشنواره ۳۵ دقیقه در فرهنگسرای ارسباران اجرای مازندرانی داشتم، امسال خودم به تنهایی در جشنواره حضور پیدا کردم، چون گروهم شرایط حضور نداشتند. من هم آهنگهای پدرم را «لاره لاره» و تیتراژ سریال پایتخت ۶ «یار نارنجی جونم» را اجرا کردم که مردم خیلی دوست داشتند. علاوه بر اینها «طیبی جان»، «غریب خواهان»، «نازنین»، «اومد بهار»، «طبیب در مدح پیغمبر» و «مسافر» را هم اجرا کردم.
شکارچیان با اشاره به اینکه نظام شکارچیان برادر پدربزرگش از بزرگان موسیقی مازندران به حساب میآید که مازندران موسیقی محلیاش را مدیون اوست، گفت: ایشان یک منظومه اهدایی دارند که ۱۲ آهنگ است و من تنها توانستم چند قطعه آن را اجرا کنم. الان خیلی از آهنگهایی که در مازندران میخوانم برای پدر و پدربزرگ هستند که با تفاوتهایی اجرا میکنیم.
** خاطره خواننده تیتراژ پایتخت
وی با تعریف خاطرهای از اجرای تیتراژ سریال «پایتخت» گفت: بنده زمانی نزد جلال محمدی بودم و آریا عظیمی نژاد خواست که بخوانم، وقتی که برای تست رفتم و آریا این شعر را شنید ، خوشش آمد و سازمان صدا و سیما هم قبول کرد که برای تیتراژسریال «پایتخت» بخوانم.
وی که در منطقه میاندرود مازندران جاده گوهرباران زیست میکند، گفت: سال ۹۸ با گروه جلال محمدی به جشنواره رفتیم و سال ۹۹ در جشنواره اقوام گرگان شرکت کردیم، یک برنامه هم در تالار وحدت از ما ضبط کردند که برای ایتالیا قرار بود فرستاده شود و دیگر اطلاعی ندارم که چه بر سرش آمد.
** مدیون هوشنگ جاوید هستم
شکارچیان در ادامه گفت: من موسیقی خودم را مدیون استادم هوشنگ جاوید هستم، او خیلی سال نزد پدرم میآمد و به من میگفت که وارد کار موسیقی شوم، اما پدرم علاقه نداشت که در جشنواره شرکت کنم. واقعیت این است که به موسیقی مازندران خیلی بها داده نمیشود، هرچند خیلی از هنرمندان از مازندران برخواستهاند.
او در پایان گفت: همه آهنگهای مورد علاقه، مازندرانی است و در آن زمان که پنبه زار بود و افراد سر زمینهایشان میرفتند و کشاورزی میکردند، همین آهنگهای هره و لارلاره را میخواندند.
انتهای پیام/