دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 اسفند 1401 - 11:54
مسئول دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد لنگرود:

دنیا به آمادگی عمومی و اجتماعی بیشتری برای ظهور نیاز دارد

دنیا به آمادگی عمومی و اجتماعی بیشتری برای ظهور نیاز دارد
حجت الاسلام جواد موسی‌پور گفت: دنیا به آمادگی عمومی و اجتماعی بیشتری برای ظهور امام زمان(عج) نیاز دارد؛ بنابراین باید برای زمینه‌سازی ظهور منجی عالم بشریت به عوامل و آمادگی‌های اجتماعی اهتمام جدی داشت.
کد خبر : 834233

حجت‌الاسلام جواد موسی‌پور مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود با توجه به برگزاری دومین دوره جشنواره کشوری امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی با برشمردن عوامل همبستگی اجتماعی در راستای زمینه‌سازی ظهور به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: برای رسیدن به مرحله‌ای از تاریخ که در آن همه انسان‌ها زیر یک پرچم گرد آیند و سلاح‌های وحشتناک و کشمکش‌ها و بازی‌های خطرناک سیاسی و نظامی ابرقدرت‌ها برای همیشه به دست فراموشی سپرده و از جهان برچیده شود و دنیا از نام چندش‌آور ابرقدرت و کابوس شوم نیرو‌های جهنمی آن‌ها رهایی یابد و رقابت‌های ناسالم و ویرانگر اقتصادی، جای خود را به تعاون همگانی انسان‌ها در راه بهتر و پاکتر زیستن دهد، هنوز زود است.

وی با بیان اینکه در حقیقت دنیا به آمادگی عمومی و اجتماعی بیشتری برای ظهور امام زمان(عج) نیاز دارد، ادامه داد: باید برای زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت، بیشتر به عوامل و آمادگی‌های اجتماعی اهتمام جدی داشت. پی بردن به عمق اوضاع خطرناک کنونی، نخست حالت تفکر، سپس تردید و سرانجام یأس از وضع موجود جهان و آمادگی برای یک انقلاب همه جانبه، براساس ارزش‌های جدید را به وجود می‌آورد؛ بنابراین همبستگی اجتماعی بین آحاد مسلمانان می‌تواند تسریع در ظهور امام زمان (عج) را فراهم کند.

مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی لنگرود شاخصه‌های انقلاب بزرگ حضرت مهدی (عج) در مورد چگونگی اوضاع عمومی جهان در عصر دولت حضرتش را بیان و تشریح کرد: دوران آمادگی و انتظار و نشانه‌های ظهور که یک نوع آمادگی فکری و فرهنگی، آمادگی‌های اجتماعی و آمادگی‌های صنعتی اتفاق خواهد افتاد، باید دوران تحقق انقلاب و مبارزه با ظلم و فساد دانست که هیچ توفان عظیمی در طبیعت بدون مقدمه آغاز نمی‌‌شود و هیچ انقلابی در جامعه انسانی بدون نشانه‌های قبلی صورت نمی‌گیرد که از جمله، می‌توان به فراگیر شدن ظلم و فساد اشاره کرد و به دنبال آن انواع مفاسد اجتماعی و انحرافات اخلاقی که خود عامل توسعه فساد در جامعه است.

به گفته وی، دوران حکومت حق و عدالت در واقع نتیجه انقلاب بزرگ و همه جانبه امام زمان (عج) است. به هر حال تصور همگان این است که جهانی به وجود آید خالی از تبعیض‌ها و اختلاف‌های طبقاتی و صف بندی‌های مفسده آفرین باشد.

موسی‌پور متذکر شد: یکی دیگر از تحولات دوران حکومت امام عصر (عج) دنیایی خالی از جنگ و خون ریزی و تجاوز و پیشرفت برق آسای علوم است؛ زیرا هیچ برنامه انقلابی، بدون یک جهش فکری و فرهنگی، پایا و پویا نخواهد بود و رشد و تعامل لازم را نخواهد یافت؛ بنابراین بدون تردید، نخستین گام در تحقق بخشیدن به چنین هدفی، اقدام به یک انقلاب فرهنگی است.

به گزارش آنا، سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استان‌های کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.

افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد برگزار شد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب