دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 بهمن 1401 - 10:01
رئیس دانشگاه آزاد هرمزگان عنوان کرد؛

«کارآفرینی» سیاست دانشگاه آزاد اسلامی در ریل‌گذاری جدید

«کارآفرینی» سیاست دانشگاه آزاد اسلامی در ریل‌گذاری جدید
محمدحسین رنجبر گفت: سیاست دانشگاه آزاد اسلامی در ریل‌گذاری جدید، مسئله‌محوری، کارآفرینی و مهارت‌آموزی است.
کد خبر : 832661

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، محمدحسین رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در نشست با برخی از اعضای تیم اجرایی و هیئت تحریریه نشریه بین‌المللی ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس Transactions on Fuzzy Sets and Systems (TFSS) با ابراز رضایت از روند توسعه و انتشار این نشریه بین‌المللی؛ تلاش برای محور و تبلور علم، نوآوری و پاسخگویی به نیاز‌های جامعه در گفتمان اصلی با ارتقای توانایی علمی، فناوری و مهارتی را مهم‌ترین سیاست دانشگاه در رسیدن به دانشگاه‌های نسل جدید خواند.

وی سیاست دانشگاه آزاد اسلامی را در ریل‌گذاری جدید منطبق بر سند جامع تحول و تعالی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: کارآفرینی، مسئله محور بودن و مهارت‌آموزی از ارکان مهم این حرکت توسعه‌ای به شمار می‌رود.

این مقام مسئول، نمایه شدن نشریات علمی و پژوهشی را در سایت‌های معتبر علمی همانند اسکوپوس و... یکی از افتخارات بزرگ در این حوزه برشمرد و اضافه کرد: اعضای نشریات علمی و پژوهشی باید تلاش کنند تا برای ارتقا جایگاه نشریه در سطح بین‌المللی به استاندارد‌های جهانی نزدیک شوند و در اسکوپوس که یکی از پایگاه‌های استنادی معتبر است، نمایه شوند. رشته‌های علوم پایه ازجمله ریاضی از مهم‌ترین مباحث علمی به‌عنوان زیربنای توسعه بوده و امروز بسیاری از رشته‌ها و شاخه‌های بین‌رشته‌ای میان علوم مختلف با بهره‌گیری از مدل‌های ریاضی انجام می‌شود که این نشان از اهمیت علوم ریاضی به‌عنوان زیرساخت توسعه علمی است.

رنجبر توسعه نشریات علمی و پژوهشی را یکی از نیاز‌های جامعه علمی کشور دانست و بیان کرد: توسعه مقالات و نشریات علمی می‌تواند به‌عنوان زیربنای توسعه علمی مطرح و موجبات بالندگی و رشد را رقم بزند و نیاز است تا در این حوزه با جدیت و پشتکار بیشتری، پیگیری شود. رشته‌های حقوق، حسابداری و برخی رشته‌های دیگر ظرفیت لازم، برای توسعه و راه‌اندازی نشریه علمی و پژوهشی را دارند و می‌طلبد تا معاون پژوهشی دانشگاه با تصمیم‌سازی‌های درست، به‌موقع و سازنده، بتواند در جهت‌دهی این مهم، پیش‌قدم و همراه باشد.

**چگونگی انتشار نشریه بین‌المللی واحد بندرعباس

مدیرمسئول نشریه بین‌المللی ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز از انتشار سه شماره این نشریه خبر داد و گفت: ایده ایجاد این نشریه در خردادماه ۱۴۰۰ از طرف معاون پژوهشی وقت علیرضا سایبانی مطرح و با پیگیری‌ها و تلاش‌های تیمی، بدون زمان کاری مشخصی پیگیری و سرانجام با عبور از بسیاری موانع و چالش‌های پیش رو با قبول مسئولیت سردبیری این نشریه توسط ارشام برومند سعید(از صاحب‌نظران حوزه ریاضی کشور) و همکاری ۲۰ دبیر خارجی و داخلی به‌نام، مدیران فنی و ویراستاران فنی و ادبی، شاکله اصلی این نشریه شکل گرفت.

سمیه معتمد ادامه داد: این نشریه در دی‌ماه ۱۴۰۰ با شروع رسمی و کسب مجوز کار خود را آغاز کرد و بعد از گذشت چهار ماه، اولین شماره‌اش به شکل آنلاین انتشار یافت. هنوز راه درازی برای رسیدن به موفقیت‌های بیشتر در پیش روی ماست. تنها راه ارتقا و توسعه این نشریه همکاری و پشتیبانی مادی و معنوی، بالا بردن انگیزه همکاری در اعضا تحریریه، داوران و دبیران این نشریه است.

**لزوم اختصاص تسهیلات ویژه‌ برای رشد نشریه

سردبیر نشریه بین‌المللی ریاضی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس نیز با تشریح چگونگی راه‌اندازی و انتشار این نشریه آن را موفقیت بزرگ علمی و پژوهشی برای این واحد دانشگاهی معرفی کرد و توضیح داد: برای توسعه و پیشرفت این نشریه لازم است تا تسهیلات ویژه‌ای به‌صورت فوری، برای پشتیبانی از حرکت رو به رشد این نشریه انجام گیرد.

اَرشام برومندسعید، کسب موفقیت‌های روزافزون در این نشریه را حاصل تلاش تیمی اعضا آن خواند و مطرح کرد: رشد و توسعه این نشریه می‌تواند دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس را در علم ریاضی به جایگاه برتر در حوزه‌های ملی و بین الملی برساند.

به گزارش آنا، این نشست با بیان دیدگاه‌های مسئولان دانشگاه و اعضا این نشریه ادامه یافت و مقرر شد تا با نشست‌های مستمر و پیگیری رفع موانع، بتوان راه رشد و بالندگی را در این نشریه بین الملی بالاتر ببرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب