از تأمین ۹۰ درصد نیازهای نظامی تا افزایش ۲۴ برابری نرخ پوشش دانشجو
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اردبیل، فرشید سلیمی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در نشست «راهبردهای جبهه استکبار و راههای مقابله با آن» در محل این دانشگاه گفت: ۴۴ سال از انقلاب اسلامی گذشته و این انقلاب اکنون به یک شجره امید و آرزو تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: وظیفه داریم دستاوردهای انقلاب اسلامی را به انحای مختلف تبیین و اهداف آن را یادآوری کنیم تا ارزشهای آن حفظ شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با بیشمار قلمدادکردن دستاوردهای انقلاب اسلامی عنوان کرد: ربط دادن پیشرفت کشور به گذر زمان اشتباه است. ضمن مقایسه وضعیت کشور در قبل و بعد از انقلاب باید جایگاه کشور بین سایر کشورها را در قبل و بعد از انقلاب نیز بسنجیم، در این صورت است که نحوه پیشرفت کشور مشخص خواهد شد.
سلیمی افزود: با مطالعه به این روش متوجه افزایش ۱۰ برابری متخصصان حوزه سلامت خواهیم شد. اکنون در حوزه جراحی جزء کشورهای مطرح دنیا هستیم. تعداد دانشجویان پزشکی از ۷۰۰ به ۱۸۰ هزار نفر رسیده است.
وی تبیین کرد: در حوزه استقلال ملی با وجود جنگ هشت ساله و توطئه دشمنان حتی یک وجب از خاک ایران از دست نرفت و براساس آمارهای جهانی در حوزه اقتصاد هجدهمین کشور جهان هستیم، در حالی که قبل از انقلاب رتبه بیست و ششم را داشتیم.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل تشریح کرد: اکنون بالای ۹۰ درصد نیاز نظامی در کشور تأمین میشود و در برخی موارد صادرکننده تجهیزات هستیم، در حالی که قبل از انقلاب این میزان فقط ۵ درصد بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مهمترین دستاورد در حوزه آموزش عالی به دست آمده است، خاطرنشان کرد: براساس آمارها نرخ پوشش تحصیلی ۲۴ برابر شده و تعداد ۱۷۰ هزار دانشجو در قبل از انقلاب داشتیم که اکنون به ۴ میلیون دانشجو رسیده و با ۲۵۰۰ دانشگاه سراسر ایران دانشگاه شده است.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل ادامه داد: برای این دستاوردهای ارزشمند تلاش بسیاری کشیده شده و اگر قرار است تحول مثبتی صورت بگیرد توسط متخصصین که «من و شما» هستیم صورت خواهد گرفت و اگر کمکاری کنیم پیشرفت حاصل نخواهد شد.
**تلاش دشمن برای جنگ شناختی با جمهوری اسلامی
فرمانده سابق سپاه عاشورا هم در این نشست گفت: دانشگاهیان از اقشار تأثیرگذار جامعه هستند و آینده کشور به آنها بستگی دارد. دانشگاهیان با درایت، بصیرت و هویت ایرانی و اسلامی خود از کشور دفاع خواهند کرد.
سردار غلام عسگر کریمیان متذکر شد: در دوران دفاع مقدس قشر دانشجو حضور مستمر و تخصصی در جبههها داشت و اکنون نیز در جهاد علمی اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سایر عرصهها حضور داشته و تأثیرگذار است.
فرمانده سابق سپاه عاشورا با بیان اینکه در هر جنگی تشخیص محور اصلی جنگ بسیار مهم است، ادامه داد: تاکنون در جمهوری اسلامی با پنج نوع نبرد سرد، نبرد نظامی، نبرد امنیتی، نبرد فرهنگی و اجتماعی و نبرد شناختی یا ادراکی مواجه بودهایم و براساس فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی اکنون در وسط جنگ بوده و دریک نبرد ترکیبی با دشمن سرشاخ شدهایم و به عبارتی همه محورهای فوقالذکر را باهم تجربه میکنیم.
پیشکسوت دوران دفاع مقدس افزود: دشمن در نبرد شناختی و ادراکی سعی دارد درک، شناخت و شعور ما را به سمت آنچه مدنظرش است هدایت کند. مهمترین نتیجه نبرد شناختی خطای محاسباتی طرف مقابل است که با حصول به آن حقایق وارونه خواهد شد و جای ارزش و ضدارزش عوض میشود و این اتفاق در اغتشاشات اخیر نیز قابل مشاهده بود.
سردار کریمیان افزود: در دوران کنونی دشمن به نبرد شناختی بسیار علاقهمند است، چراکه با توجه به در دست داشتن غولهای رسانهای و همچنین فضای مجازی، این نبرد کمهزینه و قابل حصولتر خواهد بود.
دبیر سابق کنگره شهدای استان اردبیل گفت: دشمن در این جنگ اسلام ناب و انقلابی، ولایتمداری، گفتمان انقلابی و مقاومت، حضور و نقشآفرینی مردم و بُعد جهانی انقلاب اسلامی را هدف قرار داده است.
فرمانده سابق سپاه عاشورا درباره نحوه اقدامات دشمن در این جنگ گفت: راهکارهای عملیاتی دشمن در نبرد ادراکی سکولاریسم، جدایی دین از سیاست، ایجاد حاکمیت دوگانه، ترویج روحیه بیتفاوتی، تطهیر جبهه استکبار جهانی، القای تقابلهای دروغین، ایجاد بحران هویت، ایجاد شکاف در سطوح مختلف جامعه و تلاش برای منزوی جلوه دادن نظام ولایی است.
کریمیان، مقابله با این نبرد را مهم دانست و افزود: راههای مقابله با دشمن ایجاد امید در جامعه، تبیین موفقیتها، تقویت روحیه مطالبهگری، بهرهگیری از فرهنگ غنی اسلامی، گفتمانسازی، ایجاد روحیه انقلابی و جهادی، تکلیفگرایی، بصیرت، دشمنشناسی، جریانشناسی، جهاد تبیین، ایجاد اعتماد به نفس ملی، جهاد اقتصادی، جهاد فرهنگی، جهاد اجتماعی، خدمت خالصانه به مردم، تحکیم تجلی ولایتمحوری، تقویت اقتدار و بازدارندگی ملی، جلوگیری از نفوذ دشمن، شفاف کردن امور، تحکیم وحدت ملی و انسجام اسلامی است.
انتهای پیام/