در جامعه ما هنرمندان خوشنویس حمایت نمیشوند
«ازهار شرکاء»، عضو انجمن خوشنویسان ایران و داور جشنواره ملی مشق مادر در گفتوگو با خبرنگار تجسمی آنا عنوان کرد:یک هنرمند خوشنویس سالها مینویسد، درس میخواند و مدرک میگیرد اما واقعا حمایتی از جامعه دریافت نمیکند مگر اینکه خودش تدریسی بکند ، آموزشی بدهد یا قلمی بزند وگرنه حمایت دیگری نمیشود.
وی درباره ویژگیهای مثبت جشنوارهای خوشنویسی مثل مشق مادر گفت: همین که یک هنرمند خوشنویس در این جشنواره حمایت میشود، خیلی مهم است چرا که هنرمندان خوشنویس در جامعه ما حمایت نمیشوند مگراینکه خودشان تلاش کنند به جایی برسند که آنها را بخواهند و جذبشان کنند.
این هنرمند برجسته خوشنویسی اظهار داشت: جشنواره یکی از راههایی است که باعث میشود خوشنویسان دیده شوند و با دیده شدند در جاهایی برای کار و تدریس جذب شوند.
وی درباره حضور تعداد زیادی هنرمند خوشنویس در جشنواره مشق مادر گفت: تازه اینها یک سوم از میزان خوشنویسان بانوی کشورمان هم نیستند چرا که خیلیهایشان به خاطر کم اطلاعی اصلا متوجه جشنواره هم نشدند من حتی خیلی هنرجوهای خودم بودند که چون فضای مجازی نداشتند، متوجه نشدند و ثبت نام نکردند. البته فراخوان ما هم برای دورانی بود که شریط جوی در کشور بهم ریخته بود و هوا خیلی سرد بود، خیلیها هم به این دلیل نتوانستند شرکت کنند. خوشبختانه شرکت کردن در این جشنواره هم به سن و سال و محدودیتهای این چنینی نبود که برخی جشنوارهها دارند بلکه معیارهایش هیچ محدودیتی سنی و تحصیلی نداشت.
شرکا اظهار داشت: یکی از نقاط جالب این جشنواره این بود که خانمهای خوشنویس با بچههایشان و همسرانشان به قزوین آمده بودند و فضای خانوادگی جذابی برای کار شده بود یعنی در واقع مادران در این جشنواره مشق عشق کردند .
اختتامیه بخش دوم جشنواره مشق مادری انتهای هفته در قزوین برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/