دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 بهمن 1401 - 12:47
یک مقام مسئول در صنعت آب:

۸۸ درصد مخزن سد‌های استان تهران خالی است

۸۸ درصد مخزن سد‌های استان تهران خالی است
مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: تنها ۱۲.۴ درصد ظرفیت سد‌های تهران پر است و مدیریت مصرف آب مؤثرترین راهکار تأمین آب شرب در ماه‌های آتی خواهد بود.
کد خبر : 830947

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، علیرضا ارسطویی مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: در زمان حاضر حجم ذخایر آب در سد‌های پنجگانه تهران ۲۳۴ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با ۳۱۶ میلیون مترمکعب مدت مشابه سال گذشته، کاهش ۸۲ میلیون مترمکعبی را شاهد هستیم.

وی در خصوص آمار ورودی آب به سد‌های تهران در سال آبی جاری، توضیح داد: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ورودی آب به سد‌های تهران ۱۵۸.۵ میلیون مترمکعب بوده که این رقم در مدت مشابه سال قبل به ۱۹۶.۶ میلیون مترمکعب رسیده و کاهش ۱۹ درصدی را نشان می‌دهد.

این مقام مسئول حجم آب موجود در مخزن سد امیرکبیر را حدود ۲۳ میلیون مترمکعب اعلام و تصریح کرد: این میزان در روز مشابه سال گذشته ۳۸ میلیون مترمکعب بوده است، همچنین حجم ذخیره آب سد طالقان از ۱۷۸ میلیون مترمکعب سال گذشته به ۱۴۴ میلیون مترمکعب کاهش پیدا کرده است.

به گفته مدیر دفتر بهره برداری از تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران حجم ذخیره آب سد لار سال گذشته ۱۳ میلیون مترمکعب بوده که در مقایسه با موجودی ۱۲ میلیون مترمکعبی فعلی، یک میلیون مترمکعب کاهش را نشان می‌دهد و حجم آب سد ماملو نیز از ۷۰ میلیون مترمکعب سال گذشته به ۴۴ میلیون مترمکعب رسیده است، این درحالیست که حجم ذخیره آب سد لتیان در مقایسه با روز مشابه سال گذشته با ۵ میلیون متر مکعب کاهش به ۱۲ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی در خصوص میزان بارش‌ها نیز گفت: میزان بارش‌ها از ابتدای سال آبی تاکنون ۸۰ میلی‌متر ثبت شده که این میزان در سال گذشته ۹۵.۵ میلی‌متر بوده است؛ بر این اساس میزان بارش‌ها نسبت به سال آبی قبل آن ۱۶ درصد و نسبت به بلندمدت ۳۷.۳ درصد کاهش یافته است.

ارسطویی با اشاره به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی و ذخیره آب در سد‌های تهران و تأثیر کاهش نزولات جوی بر وضعیت آبگیری مخازن سد‌های پنجگانه تهران اظهار داشت: همراهی و همکاری بیش از پیش شهروندان در صرفه‌جویی و مدیریت مصرف آب، مؤثرترین راهکار در تأمین مطمئن و پایدار آب شرب در ماه‌های آتی خواهد بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب