لیلی عاج: سفیدسازی پرونده فرقه رجویه و مجاهدین را باور نکنیم
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری آنا، نشست مطبوعاتیِ فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا» روز جمعه ۱۴ بهمن در سانس دوم برای اصحاب رسانه و جامعه منتقدان در سینمای رسانه (پردیس سینمایی ملت) با حضور عوامل فیلم در حال برگزاری است.
در نشست خبری فیلم سینمایی «سرهنگ ثریا»، لیلی عاج (کارگردان)، جلیل شعبانی (تهیهکننده)، بهزاد عبدی (آهنگساز)، آرش قاسمی (صداگذار)، مهرناز اکبری (طراح لباس)، علیرضا برازنده (مدیر فیلمبرداری) و بابک پناهی (طراحی صحنه) حضور دارند.
لیلی عاج درباره انتخاب سوژه فیلم گفت: سال ۹۹ از طرف مرکز هنرهای نمایشی برای چاپ کتاب دعوت شده بودم. بچه گیلان غرب هستم و پدر بزرگم عضو گروه مرصاد بود به همین دلیل از کودکی میخواستم آن را بنویسم. همان طور که درباره سازمان مجاهدین جسنجو میکردم مادری کنار سیم خواردارها دیدم که بسیار تاثیر گذار بود. کم کم مراحل تحقیق را انجام دادم و با ثریا عبداللهی نازنین که یکی از مادرها بود آشنا شدم و فیلم سرهنگ ثریا شکل گرفت.
شعبانی: زمانی که درباره فیلم نامه با خانم عاج بحث میکردیم بحث مان این بود که ممکن است این اتفاق در همه جای دنیا اتفاق بیفتد و مادر و خواهرهایی پشت درهای بسته باشند به همین دلیل فکر میکنم سوژه بین المللی است و ممکن است در هر کجای جهان اتفاق بیفتد.
کارگردان «سرهنگ ثریا» درباره موفقیت فیلم توضیح داد: موفقیت فیلم و هر نکتهای درباره آن در دست خداست. ربطی به هیچکس ندارد.
بهزاد عبدی در ادامه توضیح داد: برای خلق اثر هنری سعی میکنیم به روح اثر نزدیک شویم و من هم آثار مختلف را دیدم و زمانی که به روح اثر نزدیک شدم تصمیم گرفتم این طور کار کنم گرچه دو جور کار انجام دادم و با مشورت خانم عاج با همان تحلیل پیش رفتم. سولوی کار بر اساس ددوک بود و صدای زنی بود که افکار را متوجه فرزندش کند.
لیلی عاج: امروز میزبان خانوادههایی هستیم که زمانی که فیلم میدیدن چشم هایشان خیس میشد. خیلی از مادران تشکر میکنم که کنار ما بودند. ما مادری را داریم که فرزندش ۴۰ سال اسیر فرقه رجوی بوده است و امروز اینجاست و من میزبان آنان هستم و میخواهم که این مادران را تشویق کنید.
در ادامه تمامی اهالی رسانه به تشویق مادران زندانیها در فرقه رجویه پرداختد.
لیلی عاج ادامه داد: من یک گروه بسیار بینظیر داشتم و خدا من را خیلی دوست داشت که همچنین گروهی در کنار من بود.
این کارگردان عنوان کرد: من یک سوژه زنانه ملتهب دیدم که درام داشت و ترغیب شدم به عنوان اولین فیلم آن را بسازم. حداقل فایدهای که این فیلم دارد، این است که سفیدسازی پرونده فرقه رجویه و مجاهدین را باور نکنیم.
انتهای پیام/