دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 بهمن 1393 - 14:28
رحیم‌پور ازغدی:

مسئولان قوا باید از شب جمعه نگران باشند که در نمازجمعه درباره‌شان چه می‌گویند

رحیم پور ازغدی با اشاره به اهمیت تریبون نمازجمعه در بیان مشکلات جامعه گفت: مسئولان سه قوه و همه مسئولان باید از شب جمعه نگران باشند که چه چیزی در نماز جمعه این هفته درباره ما می‌گویند و آنها در این باره باید پاسخگو باشند.
کد خبر : 830

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، حسن رحیم‌پور ازغدی، در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران، با اشاره به روایاتی از پیامبر اکرم (ص) درباره نقد و انتقاد سازنده، به اهمیت تریبون نمازجمعه در این زمینه اشاره کرد.


عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: انتقاد باید صادقانه باشد نه بر اساس دروغ. انتقادات باید منطقی و عقلانی بوده، شجاعانه و ساختارشکنانه باشد و مسئولان باید همواره حواس‌شان جمع باشد.


وی افزود: اگر دولتی وعده داده باشد باید اجرا کند چون نظام وعده داده است. اگر دولت‌های قبلی وعده‌ای داشته باشند و آن وعده تحقق نیافته باشد باید دولت کنونی پاسخگو باشد چون نظام به مردم وعده داده است.


باید هر هفته چند مسئول به نمازجمعه بیایند و از هفت صبح با مردم سخن بگویند


سخنران پیش از خطبه‌های این هفته نمازجمعه تهران اضافه کرد: باید هر هفته چند مسئول به نماز جمعه بیایند و از هفت صبح با مردم سخن بگویند و اگر نیایند مردم می‌توانند قضاوت کنند چون خود آنها نیامده‌اند و مسئول هستند.


وی در بخش دیگری از اظهاراتش با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5، گفت: در طول یک سال گذشته نه تنها تحریم‌ها کم نشده، بلکه بیشتر شده است. با اینکه دولت خیلی انعطاف از خود نشان داده، هر کاری که خواستند انجام داده‌اند اما با این حال باز هم تحریم‌ها بیشتر شده است.


ازغدی خطاب به کسانی که اعلام می‌کنند اقتصاد ایران در گرو رابطه با آمریکا رشد می‌کند و رابطه با این کشور را یک امر ضروری می‌دانند، اظهارات امام خمینی (ره) را در اوایل انقلاب درباره رابطه با آمریکا را قرائت کرد و گفت: امام(ره) بیست و چند سال پیش جواب این افراد را داده است.


باید فضای اقتصادی به گونه‌ای باشد که کار، فرصت و انگیزه فعالیت عبادی، سیاسی را از افراد نگیرد


همچنین وی در بخش دیگری از اظهاراتش درباره امور اقتصادی و بازار اسلامی با اشاره به مفاد قانون اساسی درباره امور اقتصادی، گفت: باید امور اعلام شده در قانون اساسی از سه قوه در حد مقدورات مطالبه شود. باید دولت موانع اشتغال را بردارد و مسئولین موظف‌اند به گونه‌ای برنامه اقتصادی کشور را تنظیم کنند که شکل و محتوای کار اسلامی به گونه‌ای باشد که هر کسی تلاش شغلی می‌کند فرصت و انگیزه برای انجام فعالیت‌های سیاسی و عبادی خود را هم داشته باشد.


ازغدی با انتقاد از ارائه بی‌رویه مدرک از سوی دانشگاه‌های کشور و بیکاری بسیاری از فارغ‌التحصیلان، گفت: بیماری مدرک دادن در دانشگاه‌ها وجود داشت. اکنون نیز در حوزه‌ هم وارد شده است. مسابقه دادن مدرک کم فایده و بی‌فایده وجود دارد. باید به اشتغال فارغ‌التحصیلان فکر کرد اما در حال حاضر توجهی به این موضوع نمی‌شود و باید این مساله مورد توجه قرار گیرد که آیا بازار ایران به این تخصص‌های ارائه شده از سوی دانشگاه‌ها نیاز دارد یا نه؟ در حال حاضر چند میلیون تحصیلکرده وجود دارند که شغلی ندارند اما می‌توانستند نیروی مثبتی برای جامعه باشند.


وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد مردمی، دیوان‌سالاری، پیشرفت درونی و مبارزه با «ما نمی‌توانیم» است، تأکید کرد: طرفداران سرمایه‌داری غربی ببینند که چگونه این سرمایه‌داری شکست خورده است. آمریکا دیگر نمی‌تواند هیچ کشور اسلامی را اشغال کند. انقلاب اسلامی ایران کمر آمریکا را شکست. میلیتاریسم آمریکایی فرو پاشیده است. متأسفانه برخی قدر شرایط کنونی را نمی‌دانند و احساس ضعف می‌کنند اما به قول امام اگر کسانی خسته شده‌اند، کنار روند زیرا این ملت خسته نشده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: رحیم پور ازغدی
ارسال نظر
قالیشویی ادیب