«خانه هنر سبا» چه خدماتی میدهد؟
به گزارش خبرنگار تئاتر خبرگزاری آنا، شنبه یکم بهمن ماه، تالار وحدت میزبان مراسم افتتاحیه چهل و یکمین جشنواره تئاتر فجر بود، رویدادی که مهمترین اتفاق هنری حوزه تئاتر است و چشم بسیاری از اهالی این هنر به این رویداد و آثار حاضر در آن دوخته شده است. یکی از اتفاقات ویژه افتتاحیه این دوره از جشنواره، تقدیر از علی سلیمانی، بازیگر فقید هنرهای نمایشی بود، بازیگری که در سینما و تلویزیون چهرهای شناخته شده بود، اما برای تئاتریها بسیار محبوبتر بود.
این بخش با حضور همسر و دختر مرحوم سلیمانی برگزار شد و خانواده این بازیگر از مهمانان خاص افتتاحیه بودند. سلیمانی که در دورههای گذشته جشنواره چند باری به همراه پدر در بخشهای مختلف جشنواره تئاتر فجر حضور پیدا کرده بود، در رابطه با تجربیات حرفهای و سوابق حضورش در این رویداد به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: من به طور تخصصی نمایشنامهنویسی و بازیگری را در پیش گرفتم و در کنار پدر هم با همین عناوین حضور داشتم. در سالهای قبل چند باری در جشنواره بودم، اما در بخش مسابقهای تا به حال شرکت نکرده بودم و بیشتر در بخشهای غیر مسابقه حضور داشتم.
وی در رابطه با نقش پدرش در ورود او به مسیر بازیگری نیز عنوان کرد: نمیتوانم بگویم به تنهایی به هنر علاقهمند شدم، چون فضایی که در آن بزرگ شدم ایجاب میکرد این علاقه شکل بگیرد. به نظرم هنر هم مثل ویروس عمل میکند، وقتی نزدیکش شوی، ناخواسته به آن علاقهمند میشوی. این علاقه از بچگی در من شکل گرفت و در دانشگاه به طور تخصصی دنبالش کردم.
دختر مرحوم علی سلیمانی با اشاره به آینده مسیر هنری خود اظهار کرد: من ادبیات نمایشی خواندم و بازیگری را هم به طور جدی از سال ۸۵ شروع کردم. نمیتوانم بگویم کدام را بیشتر دوست دارم، اما تلاش میکنم در زمینه هنر مثل پدر و مادرم جایگاهی را برای خودم به دست بیاورم.
وی با اشاره به خصلتهای مختلف پدرش مهمترین ویژگی مرحوم سلیمانی را پویا بودن او دانست و ادامه داد: مسیر هیچوقت برایشان تمام نمیشد، چه در زمینه هنری، چه یادگیری، چه عرفانی و چه انسانی. او همیشه دنبال یک راه تازه و نکته جدید بود، حتی در کارهای هنری مختلفی که انجام میداد. پدرم جایگاه ویژهای در تئاتر داشت و به نظرم از بهترین بازیگران تئاتر بود، اما با این وجود همیشه سعی میکرد بهتر شود و راه جدیدی را در پیش بگیرد.
سبا سلیمانی در بخشهایی از صحبتهایش درباره مجموعه «خانه هنر سبا» نیز گفت: تقریباً یک سالی هست که این مجموعه کارش را در منطقه چهارده تهران و محله نبرد شروع کرده است. «خانه هنر سبا» بچههای کار و مناطق محروم را تحت پوشش خود قرار داده و در آنجا سعی میکنیم با آموزشهای هنری و سوادآموزی، آنها را در مسیری قرار دهیم که از بزه و شرایط بد جامعه دورتر بمانند، رشد کنند و در مسیر آن چیزی که دوست دارند، قرار گیرند.
وی در پایان اظهار کرد: به این دلیل که کودکان کار شرایطشان طوری نیست که بتوانند هرروز در مجموعه حضور داشته باشند، اما به طور میانگین خانه هنر سبا در حال حاضر چهل نفر را در کنار خود دارد.
انتهای پیام/