دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
شتاب‌دهی سرا‌های نوآوری(۱۲)/ استقرار ۱۰ طرح فناورانه در سرای نوآوری چرم و کفش

ورود ۴ محصول فناورانه و دانش‌بنیان حوزه چرم و کفش به مرحله تجاری‌سازی

ورود ۴ محصول فناورانه و دانش‌بنیان حوزه چرم و کفش به مرحله تجاری‌سازی
رئیس سرای نوآوری چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از ورود ۴ محصول فناورانه و دانش‌بنیان حوزه چرم و کفش به مرحله تجاری‌سازی و جذب سرمایه خبر داد.
کد خبر : 827563

مرتضی محمودزاده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با توجه به ابلاغ و اعلام برنامه شتاب‌دهی سرا‌های نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از سوی معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه درباره اینکه در برنامه شتاب‌دهی سرای نوآوری چرم و کفش تبریز چگونه عمل خواهید کرد؟ توضیح داد: در این برنامه از ظرفیت یک شتاب‌دهنده دانش‌بنیان استانی که به‌صورت هماهنگ با مرکز رشد و زیر نظر سرای نوآوری فعالیت می‌کند، استفاده می‌شود.

وی اضافه کرد: ایده‌ها در قالب‌های مختلف مانند برگزاری رویداد‌های فناورانه، چالش‌های فناوری و مراجعه مستقیم صاحبان ایده و واحد‌های تحقیق و توسعه خصوصی جذب برنامه شتابدهی می‌شوند.

رئیس سرای نوآوری چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در پاسخ به این سؤل که هدف نهایی و جامعه هدف طرح «شتاب‌دهی سرای نوآوری چرم و کفش» چیست؟ عنوان کرد: صاحبان ایده، فناوران حوزه چرم و کفش و واحد‌های تحقیق و توسعه بخش خصوصی جامعه هدف این طرح هستند.

از استقرار ۱۰ طرح فناورانه حوزه چرم و کفش در مرکز رشد تا حمایت از صاحبان ایده در بخش خصوصی

محمودزاده متذکر شد: سرا‌های نوآوری بستری هماهنگ برای مدیریت مراحل مختلف توسعه طرح‌های فناورانه از مرحله «جذب ایده تا ورود به بازار» را مهیا می‌کنند.

وی در پاسخ به سؤال دیگر که دلایل انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای ایجاد سرای نوآوری چرم و کفش چه بود و فعالیت‌ها از چه زمانی آغاز شد؟ تبیین کرد: با توجه به قدمت شهر تبریز در حوزه تولید چرم و کفش، مقدمات ورود این دانشگاه به حوزه چرم و کفش از سال ۱۳۹۷ و با نظر مساعد رئیس دانشگاه مهیا شد و سرای نوآوری از آبان ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کرد.

از استقرار ۱۰ طرح فناورانه حوزه چرم و کفش در مرکز رشد تا حمایت از صاحبان ایده در بخش خصوصی

رئیس سرای نوآوری چرم و کفش دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز درباره فعالیت‌های این سرا تا اکنون تشریح کرد: اختصاص ساختمانی به مساحت یک‌هزار و ۷۰۰ مترمربع برای راه‌اندازی سرای نوآوری چرم و کفش، تصویب ۳۰ میلیارد ریال حمایت مالی بلاعوض معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای نوسازی و تجهیز ساختمان سرای نوآوری، تصویب ۱۰ میلیارد ریال حمایت مالی بلاعوض از مصوبات سفر استانی ریاست جمهوری برای تکمیل ساختمان سرای نوآوری، حمایت مالی به ارزش ۳ میلیارد ریال و استقرار ۱۰ طرح فناورانه حوزه چرم و کفش در مرکز رشد دانشگاه و ورود چهار محصول فناورانه و دانش‌بنیان حوزه چرم و کفش به مرحله تجاری‌سازی و جذب سرمایه ازجمله فعالیت‌های سرا بوده است.

به گزارش آنا، برنامه شتاب‌دهی در سرا‌های نوآوری دانشگاه دانشگاه آزاد اسلامی براساس آیین‌نامه جامع بازار فناوری و سرا‌های نوآوری این دانشگاه و در راستای تحقق بند‌های ۴۲، ۴۵، ۴۹ و ۲۲ راه کنش‌ها و اقدامات کلان بسته کاری توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی سند تحول و تعالی دانشگاه تدوین و به تازگی اعلام و ابلاغ شده است.

افرادی که دوره‌های لازم در برنامه شتاب‌دهی را با موفقیت سپری کنند، توانایی و مهارت لازم برای ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان را کسب خواهند کرد و انتظار می‌رود مقدمات تجاری‌سازی محصولات فناورانه این شرکت‌ها مهیا شود. برنامه شتاب‌دهی سرا‌های نوآوری و مراکز رشد هرساله مورد بازنگری قرار می‌گیرد و دوره‌های جدید به آن اضافه خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب